Skændsel

Af Søren Pind 87

Behandlingen af Prins Henrik har været en skændsel. Og fælder en skånselsløs dom over de mennesker og medier, der i ubegribelig hårde vendinger og nådesløst kastede sig over en ældre mand, der tydeligt ikke havde det godt.

Ingen kan have set de billeder, og det ansigtsudtryk Prinsen bar da han sad i bilen og udtrykte sig om sin frustration og troet, at det her var en del af hans excentricitet. Ingen.

Det frådende raseri han blev mødt med fra pøbel og pøbelmedier er et studie værd. For det er betegnende for det moderne samfund. For den måde, vi har ladt landsbytosser og koldblodede mennesker sætte tonen i den offentlige debat. Og for de dele af medierne der uden samvittighed blot har gjort sig til talsmænd for synspunktet om, at enhver nyhed skal viderebringes uanset kontekst.

Vi hænger kommunikationsmæssigt sammen som aldrig før. Vi er udfordret af, at vi nu blot kan buse ud med, hvad der falder os ind for hele verden at se. Om man sidder beruset bag sin skærm, om man lige skal fortælle dem alle sammen…, om man smittes af naboens vrede etc.

Det er ikke godt nok. Behandlingen af den prins, der har tjent Danmark i årtier, er det kraftigst tænkelige advarselssignal om, at noget er helt galt.

Hvor er empatien? Hvor er eftertanken? Hvor er overbærenheden? Hvor er overskuddet? Hvor er respekten? Storsindet? Er vi virkelig blevet så fattigt et samfund, at vi straks vi ser noget, skal kaste os over det, gnaske på selv det usleste ben – er vi ved at blive Kiplings aber, der pludrer løs og tror vi er forstandige og dybsindige men i virkeligheden blot udstiller os selv som åndløse og tomme?

Tænk at vi er nået dertil, hvor selv ældre medlemmer af kongehuset overfaldes uden nåde i offentlighed, rives og flås fra hinanden… Da jeg voksede op, blev jeg opdraget til, at jeg skulle behandle ældre mennesker med respekt. Hvor forsvandt det hen?

Der burde ringe en klokke, når selv en gammel prins, der har meddelt, at han går på pension, får denne behandling. Pressen har et problem med sin selvforståelse, og folk er fulgt med. Der er ingen nåde. I sidste ende vil det hive os alle ned, en for en, hver for sig, hvis ikke eftertanken melder sig.

I en verden, hvor den enkelte kan udstille alt, kræver det at hver enkelt – selv det svageste led i kæden – udviser tilbageholdendhed. Moderation. Vores fællesskab er nødt til at lære at tage misteltenen i ed. Selv Loke. I modsat fald vil vores fællesskab og livsform degenerere til noget uhyrlig grimt og mørkt. Vi burde være bedre end det.

87 kommentarer RSS

 1. Af Maria Due

  -

  Ja, vi kan alle blive syge, og heldigvis er loven indrettet sådan, at der skal en vandtæt diagnose til, førend man kan fratage den syge kørekortet og retten til at færdes på egen hånd og disponere i egne anliggender. Når det sker, vil det som oftest føles fortvivlende og ydmygende for de implicerede parter, men det ligger åbenbart over, hvad pøblen fatter. Det er jo så typisk, at den nyder at sparke til dem, der allerede ligger ned, og de sociale medier er i så henseende et pøbeleldorado at gebærde sig i.

 2. Af Niels Henriksen

  -

  Når man ser tonen i indlæg under forskellige artikler på b.dk, så kan man undres over hvor mange af læserne (der skriver indlæg), der har total mange på dannelse og pli ud fra den mangel på evner til at udtrykke sig kritisk men sobert over for noget i artiklen.
  Kommentarerne overgår af og til det niveau der er på formiddagsaviser og foxnews kommentarspor.

 3. Af Niels CChristensen

  -

  @Niels Henriksen.
  Det er vel Søren Pind du henviser til !
  At en minister tillader sig at kalde andre tænkende personer for pøbel !

 4. Af Hr. J Hanse n

  -

  Behandlingen af Prins Henrik har været en skændsel.
  Skriver Pind.

  Ja.
  Og nogle af Pinds kollegaer har jo været de værste.
  Og sønnike Frederik som så sent for et par uger siden udtrykte skuffelse over Henrik.
  Diagnosen dement kommer yderst bekvemt for dronningen og politikerne.
  De udtalelser som Henrik er kommet med i de sidste par måneder svarer til det, som han har udtalt siden han kom til Danmark.
  Men han har måske været dement siden han kom til Danmark første gang.

 5. Af Jesper Lund Lund

  -

  Demenserklæringen fra kongehuset er nok ikke så meget af hensyn til prins Henrik, men mere af hensyn til det øvrige kongehus. Erklæringen gør nemlig at kongehuset tager afstand fra for kongehuset prinsens pinlige udtalelser.

  Prins Henrik har sikkert intet imod at udtale sig til medierne om sine holdninger. Spørgsmålet er også om man viser ham respekt ved slet ikke tillægge hans ytringer betydning. Dementes udtalelser kan være en blanding af vrøvl og fornufttige udsagn. Det gælder iøvrigt også for raske mennesker.

 6. Af Helle Kroll

  -

  Kære Søren Pind,
  du har så evig ret, jeg kan kun tilslutte mig din mening og holdning, det er en skændsel!
  Men hvorfor er det kun en skændsel, når det handler om en prins?
  Hvor er empatien? Hvor er eftertanken? Hvor er overbærenheden? Hvor er overskuddet? Hvor er respekten? Storsindet? Er vi virkelig blevet så fattigt et samfund, at vi straks vi ser noget, skal kaste os over det, gnaske på selv det usleste ben – er vi ved at blive Kiplings aber, der pludrer løs og tror vi er forstandige og dybsindige men i virkeligheden blot udstiller os selv som åndløse og tomme, når det drejer sig om de gamle, syge og kontanthjælpsmodtagere, som lever en kummelig tilværelse i dag, fordi der blev indført en masse love, regler og nedskæringer?
  Hvad med børnene, som ikke trives mere, fordi de er under konstant pres af plads, dårlig luft og lange skoledage?
  Hele vores velfærdssamfund er blevet en stor skændsel, så brug din energi og harme på din egen hjemmebane i stedet for kære Søren Pind!

 7. Af nina olsen

  -

  Ingen tvivl om at Henrik intet fejler. Det er en borgerlig idé diagnosen, for at fjerne kritik af kongehuset og bevare det forældet borgerlige kongehus.

  De har højst 5% dansk blod i dem. Den ene halvdel er udover 5% danske, halv kinesere. Den anden halvdel halv straffefanger materiale fra Tasmanien.

 8. Af ninio olesen

  -

  Ingen tvivl om at Henrik intet fejler. Det er en borg..erlig idé diagn..osen, for at fjerne kritik af kongehuset og bevare det foræ..ldet borge..rlige kongehus.

  De har højst 5% dansk blod i dem. Den ene halvdel er udover 5% danske, halv kines..ere. Den anden halvdel halv stra..ffefanger materiale fra Tas..manien.

 9. Af Jesper Lindenskov Andersen

  -

  Kære Søren Pind,
  Det er tillige en skændsel hvordan den regering du er medlem af prioriterer store skattelettelser for dem der har rigeligt i forvejen. Det er en skændsel hvordan i vil skære i lige muligheder for uddannelse ved at presse su til efter jeres mening ingenting. Det er en skændsel at i ikke sætter de der skraber bunden i samfundet højest, fremfor at lefle for eliten.
  Det er tillige kvalmende at læse dig tale om humanisme, når jeg den ene gang efter den anden ser hvordan borgerlige/liberale fnyser over “pladderhumanisme”, så snart det drejer sig om mennesker i virkelig nød.
  Men jeg er godt klar over du som en del af eliten nyder muligheden for at kunne smykke sig med korsbånd og stjerner fra et kongehus der burde været lukket for længst.

 10. Af J Hanse n

  -

  Søren Pind.
  Nu i denne meget vanskelige tid for den royale familie.
  Et familiemedlem lider muligvis af demens.
  Ligesom ca. 80000 danskere gør det.
  Uden at nogen kærer sig synderligt om dem.
  Slet ikke dit parti Pind.
  Her har man andre prioriteter.
  F.eks. skattelettelser og billige luksusbiler til de rigeste.
  Men i denne svære tid for de royale.
  Måske kunne du foreslå store stigninger i apanagen for Margrethe og Henrik.
  Det kan vel dulme deres sorger lidt.

 11. Af Bo Sanderhage

  -

  Det er en ret effektiv måde, at lukke debatten, om den manglende ligestilling i kongehuset; vor store Dronning har igen vist sit sande format, og gjort kort proces med sin mand.

  Nu er det definitivt slut med dumsmarte bemærkninger fra prinsens side – han er i dén grad kommet under tøflen igen, men han kunne jo også bare kende sin plads.

  For prinsen må jo være blevet rablende sindssyg, når han tror, at han skal ligestilles med sin kone. Hvem fa’en tror denne underlødige festabe af en sydlænding, at han er?!

  Konge?

  Trump lider tydeligvis også af et-eller-andet psykisk!

  Hvordan får vi fæstet spændetrøjen på ham, før han kan nå, at sende et tweet?

  (Eller rettere; det mener hans politiske modstandere, at han gør – og de er fuldstændigt sikre på, at deres fjerndiagnose er rigtig.)

 12. Af Tom Ledbro

  -

  Henrik har flere gange truet med, at forlade sin kone, på grund af den manglende ligestilling – dét er ikke nyt.

  Men, hvis dét skete, ville kongehusets eksistens være truet, og derfor var det simpelthen nødvendigt at umyndiggøre ham, så han ikke kan true Kongehusets eksistens mere.

  Han slap billigere, end Diana gjorde…

 13. Af svend hansen

  -

  Om Prinsen er dement eller ikke, må være et lægeligt skøn og som pensioneret må dét så igen være en personlig sag.
  Prinsens pointe med ligestilling er mere interessant at diskutere. Hans egen stilling er jo oplagt og den har han haft viden om i hele sit ægteskab, så den er uden for debat, men dronningens mangel på ligestilling er derimod mere skjult.
  En konge kan have en dronning, men en dronning kan ikke have en konge. Det vil sige at en regent bliver bedømt efter sit køn. tradition er vigtig i forhold til kongehuset, men i vore dage skal en regent ikke kunne forsvare sit land til hest og iført harnisk Det havde været rettidig omhu hvis denne regel var blevet rettet da tronfølgerloven blev opdateret sidste gang.

 14. Af J Nielsen

  -

  “Behandlingen af Prins Henrik har været en skændsel.”

  Og en advarsel til eventuelle kommende ægtefæller, kongelige eller ej, der kan se frem til at tage ophold i en særpræget kultur hvor udskamning fejlagtigt anses for at være et argument.

  Det ses igen og igen, og det er kørt fuldstændigt af sporet.

 15. Af J Hans en

  -

  AF TOM LEDBRO – 7. SEPTEMBER 2017 15:53
  “Han slap billigere, end Diana gjorde”

  Ja.
  Og end Caroline Mathilde gjorde.
  Ind til videre da.

 16. Af Niels Poulsen

  -

  Jeg synes, at vi skal værne om den frie debat, hvor rå den end til tider kan være. Det tror jeg er i prins Henriks ånd.

  Bemærk i øvrigt: Modsat eksempelvis Pind har prins Henrik aldrig sagt noget negativt om andre mennesker ,,, han var aldrig moralsk og fordømmende …

 17. Af Michael Bruun

  -

  Det er jo smart og bekvemt at erklære Prins Henrik for dement – da man så ikke længere kan/ behøver at tage hans ejendommelige udsagn for ‘gode varer’ – men at ‘diagnosen’ er af nyere dato må man da tvivle på da prinsen jo i de sidste ca. 20 år har ført sig frem med lignende pineligheder i forhold til sin position i kongehuset.

 18. Af Henning Svendsen

  -

  Her i landet vrimler det med Konger stor og små -så kunne der vel også kastets en Ben Til Henrik og give ham lov til at Undertegne sig på værdig vis med navn og proffesion.
  Her på bloggen har vi da også en der undertegner sig tyve gange om dagen -men kikker vi efter så kan vi ikke få øje på hverken Kragetæer eller tommelfinger aftryk!-Ja personen er helt anonym -men hvem ved ved!måske er det Henrik der driver gæk med os

 19. Af Pia Meyet

  -

  Kære Søren Pind

  Når du står. Og dømmer andre i hvad de gør , så tag da for pokker og kig lidt på dig selv og alle dine samarbejdspartner på Christiansborg
  der har formet det her samfund der er ved at bryde fuldkommen sammen .
  I om nogen kender da ikke til hvad impati og medmenneskelig respekt det er.

  I sidder som regering uden impati og diskriminere åbentlyst tusindevis af handicappede børn og voksne dagligt og nedlægger de love der burde beskytte dem mod diskrimination helt bevidst ,så de ikke længere har nogle steder at klage til.
  For at i helt bevidst kunne lave skolereformen og spare penge på inklusionen
  Nu har i ved at nedlægge statsamtet og lave en lovændring , så Ankestyrelsen skal varetage det kommunale tilsyn , gjort så folk i følge Ankestyrelsen i Ålborg ikke længere kan få behandlet sine klagesager , fordi Folketingets ombudsmand er jo kun vejledende indstans

  I håner som politikere dagligt kontanthjælpsmodtagere og syge mennesker og i kan begå den ene million krones store fejl efter den anden uden det har nogen konsekvens for jer .
  Så belær os om respekt når i ikke engang selv formår at vise respekt for jeres medmennesker

  Vi som du kalder pøblen ville have mistet vores arbejde og have fået fængselsstraf for det samme som i som politikere kan komme godt afsted med.

  Det er synd for prinsen og hans familie at han er blevet syg.
  Men lige meget hvad der er blevet sagt om prinsen så var det måske mere hans nærmeste der skulle have passe på ham og havde skærmet ham mod pressen .
  At vi som pøbel forvendter at en mand der får en års løn på 8 millioner skal efterleve de pligter og det ansvar et ægteskab med vores Dronning kræver , det syndes jeg ærlig talt ikke.

 20. Af Niels Larsen

  -

  Undskyld mig…, men dan franske klovn har været en skændsel for kongehuset i flere årtier.

  Og i den tid var han ikke syg i lægelig forstand. Kun mentalt.

 21. Af J Ha nsen

  -

  AF NIELS LARS EN – 7. SEPTEMBER 2017 22:54

  Så sent som for to uger siden udtalte Frederik, at han var skuffet over farmand.
  Så demens kortet er noget som er hevet meget pludselig op af skuffen.
  Men gør det nogen forskel?
  Henrik har jo alligevel været umyndiggjort lige siden, at han blev gift.
  Demens diagnosen er at betragte som damage control.

 22. Af Martin Jørgensen

  -

  En skændsel skriver Pind ! Og så bliver der ellers skruet op for retorikken med udtryk som frådende raseri- pøbelen og pøbelmedier.
  Helt ærligt det er for langt ude at beskrive en reaktion fra folket på udtalelser, fra et kongeligt og særdeles privilegeret menneske , der som pensionist modtager over 8 millioner kr årligt fra den fælles kasse- vel at bemærke et beløb som er fritaget samtlige de skatter og afgifter som alle vi andre mindre privilegeret må slås med.
  Iøvrigt forstår jeg ikke at man fra hoffets side har været så længe om, at komme med en udmelding om prinsens helbreds tilstand- der må da være personer med en lægefaglig baggrund i prinsens nærhed , der have må observeret forandringen i prinsens adfærd, de sidste par år.
  Det er nu ikke alle som besidder de evner , som Hr Pind beskriver som synlig for enhver, når det gælder om at bedømme et andet menneskes helbredstilstand, et menneske man ikke har nærheds oplevelser sammen med.

 23. Af Martin Jørgensen

  -

  Iøvrigt vil jeg da gerne rose Pind for at han denne gang har ladet sin blog stå åben for kommentarer- modsat tidligere hvor der er blevet lukket af for kommentarer efter kort tid eller fra start af.

 24. Af Christian Pedersen

  -

  Det er på tide at genindføre valgkongedømmet eller skifte til republik. Nu har den lavadelige grevefamilie fra det fattige Oldenburg i Nordtyskland siden 1448 haft chancen for at bevise deres værd for danskerne. Desværre er familien dumpet, idét dens kongelige medlemmer har afgivet store landområder til fremmede magter efter ukloge dispositioner. Det drejer sig om Norge, Estland, Skånelandende, Island, Guldkysten, Jomfruøerne, Trankebar, Nicobarerne, Sydslesvig, Gotland og Hven. Det er tab, der fortæller noget om Oldenburg familiens manglende performance som regerende familie i Danmark. Ydermere har slægtens mange sidegrene atter og igen bekæmpet familiens andre sidegrene samt hovedgrenen. Flere af familiens regenter var enten sindssyge, tåber eller uhelbredelige drukkenbolte.
  Jeg tror, at Danmark ligesom Holland er bedst tjent med at være republik. Det viser den danske histories skæve forløb.

 25. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Efter nederlaget i 1864 forsøgte kongen, at gøre Danmark til en del af Det tyske Forbund – uden om de folkevalgte politikere.

  Så fulgte Påskekrisen, hvor kongen “afskedigede” regeringen udenom Folketinget.

  Og endeligt, så er der kongefamiliens nære venskab med med den nazistiske landsforræder, Christian Frederik Schalburg, der stod bag nazistisk terror, der skulle afskrække frihedselskende og demokratisk orienterede danskere fra, at gøre modstand mod den tyske besættelse af Danmark..

  Det nærmer sig kollektiv masochisme, at denne lavadelige, tyske familie ikke for længst er blevet forvist til historiebøgerne.

  Lad os slutte dén triste farce, før det bliver endnu mere pinligt…

 26. Af Maria Due

  -

  “Iøvrigt vil jeg da gerne rose Pind for at han denne gang har ladet sin blog stå åben for kommentarer- modsat tidligere hvor der er blevet lukket af for kommentarer efter kort tid eller fra start af.”

  Ja, denne gang har pøbelvældet fået lov til at demonstrere sin dumhed, smålighed, uvidenhed og afstumpethed for fulde gardiner. Vi kan også konstatere, at folk end ikke gider læse overskrifterne i aviserne, der ellers tydeligt har fortalt, at det kan tage flere år at nå frem til en demens diagnose. Desuden er det almindelig viden, at depressioner ofte får mænd til at reagere med stor vrede, som prins Henrik har gjort, og nogle af jer, der sidder her og skriver døgnet rundt. Er der nogen af jer, der vil bytte med ham? Jeg ville meget nødig være medlem af kongehuset og er i hvert fald ikke så dum, at jeg ikke kan regne ud, at prinsen hellere ville have et godt helbred end otte millioner.

  Tænk bare på, hvad I andre – I der kalder jer “vi almindelige mennesker” og gør det på en måde, så at vi andre forstår, at det er jer, der er de eneste RIGTIGE MENNESKER – smider ud til københavnske bydrukfester, “Vild med dans”, “X-faktor” og al det andet trivielle og mere eller mindre underlødige underholdning, der er designet til jer. Jeg har ikke haft fjernsyn siden først i nullerne og skal alligevel betale licens, for at I kan få jeres kick til jeres fredagsslik og bajere. Nå ja, jeg under jer det gerne, men synes trods alt, at der også skulle være programmer, som vi andre synes om.

  Det er faktisk heller ikke os andre, der står med små flag, når dronningen og prinsen kører i karet eller kommer frem på balkonen og vinker, for jeg kunne sagtens nøjes med en republik. Men jeg gruer mig virkelig for, hvad en republikansk kransekagefigur kan udvikle sig til, for vedkommende skal selvfølgelig være en af “vi almindelige mennesker”. Holland er i øvrigt et monarki.

  “Jan Petersen”, du skulle tale med en læge om, hvordan du får vænnet dig selv af med at skrive under falske navne og kommer i gang med at lave noget andet. Du er ikke så intelligent, som du tror, og du skader demokratiet. Hvis ikke Berlingske formår at lægge en dæmper på sådanne som dig, synes jeg, at man skal lukke sine blogs.

 27. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Danskerne er fremmedfjendske og man kan vel dårligt forestille sig noget mere fremmed end en fransk prinsgemal. Det er ikke kun Henrik, der får fremmedhadet at mærke. Det gør grønthandleren henne om hjørnet også. Han kommer fra et eller andet område i Mellemøsten, så han er selv ude om det. Han kan jo bare rejse hjem – ligesom Henrik. Hvad gør de her – i Danmark?

  Og det er det samme med EU. De er heller ikke danskere. Hvad har de med os at gøre? Danskerne er en lille indavlet stamme i Udkantseuropa, der under ingen omstændigheder vil blandes ind i, hvad der foregår i den øvrige verden. Hvad rager den os? OK, vi er ikke alene – heldigvis. Der en række andre stammer i Europa, der har det på samme måde – eller værre.

  Det er helt elementært det, der forhindrer EU i at fungere hensigtsmæssigt, og det der gjorde, at den kolde krig kunne holdes kørende så længe og nu renoveres. Vi vil ikke være sammen med de andre – om noget. Vi vil slås. Primitivt? Ja, men sådan er vi. Hvis udlændingene ikke kan lide vores måde at være på, kan de bare rejse. Vi holder ikke på nogen, der ikke er dansker. Tværtimod!

 28. Af J Hanse n

  -

  AF MARIA DUE – 8. SEPTEMBER 2017 11:29
  “prinsen hellere ville have et godt helbred end otte millioner.”

  Såså Marie Due.
  Hold igen med kirsebærvinen.
  Mange mennesker i dette land har et dårligt helbred.
  Uden at de får otte millioner om året.
  Pinds parti sørger faktisk for, at de dårligt kan overleve.
  Den samme regering arbejder faktist for, at livsstilssygdomme ikke skal ligestilles med almindelig sygdom.
  Som f.eks. selvforskyldt overvægt. Eller rygning.
  Hvis du forstår, hvad jeg mener.

 29. Af Ib Kyv

  -

  “Danskerne er fremmedfjendske og man kan vel dårligt forestille sig noget mere fremmed end en fransk prinsgemal. ”

  Tal, for dig selv…

  Danskerne elsker jo netop Kongen og hans dumsmarte bemærkninger, og støtter hans fuldt ud rimelige ønske om, at blive Konge. Han er kongehusets svar på Nicklas Bendtner.

  Henrik vandt danskernes hjerter, da han tilstod på DR, at han havde “skudt en “røv”.

 30. Af j b

  -

  Prinsen lyder for mig som en dansk ( øh,..fransk ..? ) udgave af Prins Philip, eller måske har han bare ingen indre monolog.
  Hvad kalder man iørigt en fransk klovn i Frankrig ..?

 31. Af Ib Kyv

  -

  Danskerne har accepteret, at have en tysk kongefamilie i meget lang tid, på trods af, at denne familie har forsøgt at underløbe både nationen og demokratiet ved flere lejligheder.

  Derfor er det decideret pinligt, når nogle fanatiske royalister forsøger, at skyde skylden, for kongehusets nuværende, 100 pct. selvskabte problemer, på den angiveligt fremmedfjendske “pøbel”, der jo rent faktisk holder (uforståeligt) meget af både deres dronning og deres konge…

  Det bliver endnu mere pinligt, når de samme typer vil lukke munden permanent på kongehusets kritikere – herunder Kong Henrik.

 32. Af J Ha nsen

  -

  AF J B – 8. SEPTEMBER 2017 12:20
  “Hvad kalder man iørigt en fransk klovn i Frankrig ..?”

  En dansk klovn måske.

 33. Af Kurt Malling Jørgensen

  -

  I glemmer helt, at kongehuset i forbindelse med Se & Hørs interview udtalte, at det var prins Henriks eget ønske, at få lov til at udtale sig om hans meddelelse om ikke at ville blive begravet sammen med dronning Margrethe.

  I betragtning af det helt horrible i, at prins Henrik stadig til en årlig apanage på ca. 8 mio kroner ikke vil yde det, der må forventes til gengæld, må det være helt rimeligt, at prinsen får stillet nærgående spørgsmål fra pressen.

  Med kongehuset seneste udmelding er sagen naturligvis en helt anden.
  Til gengæld skal prins Henrik nu leve i bevidsthed om, at alverden ved, at han ikke mere er rigtig ved sine fulde fem. Hvor sjovt er mon det?

  Det mest hensynsfulde over for prins Henrik ville have været, at den helt private oplysningen om hans demens i første omgang alene blev givet til medierne.
  Efter de udmeldinger, jeg har hørt fra medierne, ville man med en sådan oplysning have “fredet” prinsen.

  På længere sigt ville det givet blive nødvendigt, at offentligheden i skånsomme vendinger fik viden om prinsens mentale tilstand.
  Til den tid ville det formentlig være mindre sårende prinsen.

 34. Af Lars Vedel

  -

  Det er sandsynligvis hans krav om, at blive konge, der har udløst kongehusets reaktion, men dét ønske har han jo haft i mange år, så det skyldes ikke hans påståede senilitet.

  Det er muligt, at han rent faktisk også har fået en demenssygdom på grund af sin usunde livsstil; men det er ikke derfor, at kongehuset har givet ham mundkurv på.

  Han var begyndt at blive en trussel for Kongehusets fortsatte eksistens.

 35. Af Maria Due

  -

  “Hold igen med kirsebærvinen.
  Mange mennesker i dette land har et dårligt helbred.
  Uden at de får otte millioner om året.”

  Hvor meget er det, zigøjnerbossen og hans familie flår os for om året? Og hvor mange – ikke millioner men milliarder – går ikke til anden eksotisk berigelse!

  “Pinds parti sørger faktisk for, at de dårligt kan overleve.”

  Ork jo, de overlever på sofaerne med parabolerne vendt mod Mekka og tilstrækkeligt med diabetesmedicin.

  “Den samme regering arbejder faktist for, at livsstilssygdomme ikke skal ligestilles med almindelig sygdom. Som f.eks. selvforskyldt overvægt. Eller rygning.”

  Det er tilladt i koranen. Fedme vidner om succes og velstand, bare spørg imamerne.

  Mon ikke regeringen er inspireret af den svenske, for svenske læger har længe sendt folk til motion i stedet for at stikke dem en recept, der kun gavner medicinalindustrien. Kender du nogen, der drikker kirsebærvin?

 36. Af Maria Due

  -

  Indlæg i filter.

 37. Af Hr. J Ha ns en

  -

  AF MARI A DUE – 8. SEPTEMBER 2017 13:07

  Er Due nu blevet racist?
  Eller bare hysterisk.
  Og hvad er forbindelsen imellem muslimer og at munden skal lukkes på Henrik?

Kommentarer er lukket.