Hvad er alternativet?

Af Søren Pind 115

Mediedækningen af regeringens plan for et stærkere Danmark har kort og godt været useriøs. Dybt useriøs.

Mens man i verdens mest lige land, med det højeste skattetryk og den største offentlige sektor, ser den ene forside efter den anden om den ene eller anden imaginære velfærdsmassakre, skrives intet om hvad alternativet er. Det alternativ, Mette Frederiksen overset og uforvarende kom til at beskrive, da hun sagde “vi har ikke lige så mange penge at gøre godt med som regeringen”.

Det er sagens kerne. At der er opgaver af en sådan vigtighed, at vi er nødt til at prioritere. At vælge det gode fremfor det mindre gode.

Jeg undrer mig over, at særligt borgerlige aviser, der på lederplads har rost regeringens initiativ, fylder deres forsider med overfladisk bavl, der reelt har meget lidt på sig. I Jyllands-Posten udfoldede det sig ved, at langt inde i avisen fandt man alt hvad der kan kravle og gå af erhvervsorganisationer, der glædede sig ved udsigten til vækst. Mens man på forsiden valgte at bringe en fuldstændig tosset historie om handicappedes SU-modtagelse, skønt disse reelt ikke berøres. Det er simpelthen ringe.

Og her mit egentlige anliggende: Hvorfor bruger ingen medier kræfter på at beskrive, hvad alternativet er til regeringens plan? For ganske nylig var der finanslovsdebat. For andet år i træk skete det, uden landets største parti havde valgt at fremlægge et finanslovsoplæg. Vi aner kort og godt intet om, hvordan Socialdemokraterne vil prioritere. Har medierne virkelig stillet sig tilfreds hermed? Er det et rimeligt sammenligningsgrundlag blot at sige: “nå” hertil, og så fremstille regeringens plan som om, den er skabt i et tomrum?

Sagen er, at Danmark har brug for vækst. I modsat fald render vore nærmeste nabolande fra os. Vi står med en af de laveste vækstrater i OECD. Det betyder vi bliver fattigere og får færre penge relativt til sygebehandling, undervisning og velfærd.  Og i den erkendelse skal der lempes på vore for høje skatter og investeres. Også investeres i vores sikkerhed. Dermed –  med den vækst – får regeringen flere penge at råde over end Socialdemokraterne. Endda erkendt af Mette Frederiksen selv.

Disse midler vil vi investere. Dels i at lempe skattebyrden. I bunden af inkomstskalaen, såvel som i toppen. Og samtidig vil vi investere i Danmarks sikkerhed og tryghed.

Jeg ved om nogen, at politiet er presset. Vi investerer 2 milliarder kroner ekstra frem til 2019. Der vil komme flere politifolk til. Men det er ikke gjort med det. Vi er nødt til at prioritere dette område yderligere. Derfor har statsministeren, med planen et stærkere Danmark, varslet en sikkerhedspakke på 800 millioner kroner. Det er med andre ord penge, regeringen har, som Socialdemokraterne ikke har. Det er noget, der, hvis der kommer en socialdemokratisk regering, ikke bliver til noget.

Nu er mit spørgsmål: Har Danmark råd til det? Har vi råd til, vi ikke gør, hvad vi kan i disse år, for at sikre Danmarks frihed og tryghed og har et modsvar til den trussel, islamistisk terrorisme udgør? Jeg har ikke set det spørgsmål stillet et eneste sted til Socialdemokraterne.

Det er ingen sag at stemme for ting, hvis man ikke selv skal skaffe pengene. Men sagen er, at det kan blive alvor, såfremt der sker et regeringsskifte.

Regeringen har modet til at prioritere. Vi ønsker at styrke politi og forsvar, så vi står bedre beredt i svære tider. Alternativet blafrer i vinden. Stil helt enkelt det spørgsmål: Hvad vil I? Og i givet fald, hvor skal pengene komme fra? I modsat fald foregår denne debat i et tomrum, og Socialdemokraterne har fået det, som de ville have det. Som vi så det i forbindelse med finanslovsdebatten. Ingen plan. Overhovedet.

115 kommentarer RSS

 1. Af jan ulrik friis

  -

  S øren P ind: “Og her mit egentlige anliggende: Hvorfor bruger ingen medier kræfter på at beskrive, hvad alternativet er til regeringens plan? ”

  ….ha…..alternativet til regeringens plan, er at regeringen selv holder sine egne valgløfter!

  Dette tomrum som Hr S øren P ind så udmærket i sit blogindlæg beskriver, at nettop dette tomrum vi nu i angst står tilbage med, regeringens løfter helt og aldeles værdiløse, går ikke længre at stole på, det ville også være for fatalt, troværdigheden er sat over styr, den kan kun genvindes om regeringen holder sine valgløfter til sit eget danske folk, der er ikke nu brug for en plan engang ud i 2024 – 2025, men en plan her og nu 2016, og det ligefrem haster, inden kan vel forvente at det danske folk skal sidde i angst frem til 2025, og vente på en fiktiv regeringsplan fra en forsamling løftebrydere, for dette regeringsudspil er ikke andet end en narresut! …..ikke andet end et tomrum!

 2. Af jan ulrik friis

  -

  /S øren P ind: “Og her mit egentlige anliggende: Hvorfor bruger ingen medier kræfter på at beskrive, hvad alternativet er til regeringens plan? ”

  ……..ha…..alternativet til regeringens plan, er at regeringen selv holder sine egne valgløfter!

  Dette tomrum som Hr S øren P ind så udmærket i sit blogindlæg beskriver, at nettop dette tomrum vi nu i angst står tilbage med, regeringens løfter helt og aldeles værdiløse, går ikke længre at stole på, det ville også være for fatalt, troværdigheden er sat over styr, den kan kun genvindes om regeringen holder sine valgløfter til sit eget danske folk, der er ikke nu brug for en plan engang ud i 2024 – 2025, men en plan her og nu 2016, og det ligefrem haster, inden kan vel forvente at det danske folk skal sidde i angst frem til 2025, og vente på en fiktiv regeringsplan fra en forsamling løftebrydere, for dette regeringsudspil er ikke andet end en narresut! …..ikke andet end et tomrum!

 3. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  ” Hvad er alternativet ” ! –Til de tusindvis af islamister –med deres sortklædte –burka-udstyr–der aldrig – aldrig ville drømme om AT: Arbejde for føden ! –SOM NAIVE off.ansatte ! –NU skal sætte igang ! –NØJ, hvor vi skal grine !—Vi stiller op – i række og geled –for AT se, hvad de off. social-det – ene –eller det andet ! –Vil sætte dem til at lave ! –PIP-fugle-kurser ! –Er det nærmeste de off. kan finde på !—NIX-NEJ ! Det hele du´er ikke !—MEN det forhindrer os-ikke-i-at få os “et billigt grin ” ! –JUBIII !! –Søren Pind er noget så grundigt “på spanden” ! –Han skal tvinges til AT Have et par burka-klædte kvinder stående i sit køkken –og “pynte” ! –Jubiii –hvor det går !—Så måske lusker de kvinder –eller, hvad der indenunder det sorte telt ! –i ly af natte-mørket tilbage til “Air-Arabia-flyet ” –Kastrup lufthavn ligger trods alt ikke så langt væk fra “minister Søren Pind ´s bolig ” !

 4. Af Lars Petersen

  -

  @ Teddy Bjørns Olsen.

  Du, som enhver anden, kan kæfte op og i al evighed, og lige lidt hjælper det, så længe det er
  de samme skatte-købte presseansatte som sidder fatalt tungt på virkeligheds-fortolkningen.

  P1 debat, DR2 Debatten, Besserwisserne, Jersild minus spind, Avis blogs, Søndagsfrokosten,
  Mogensen & Christiansen, Tirdagsanalysen, DK.POL, mv.,. overalt har det skidende bistands
  lort, “selv-inviteret”, monteret sig sig udemokratisk ind foran alle andre, hvortil man notorisk
  begår det velkendte “trick”, kun at invitere øvrige klienter ind foran samtlige andre borgere…

  Uanset sagen, hvor, og hvornår, har bistands-mikrofonholderen, konsekvent inviteret endnu
  en klient ind, som lever helt ell. halvt af tvangens system setup. hvorpå journalisten sikre sig,
  at systemets tvangs-fordelinger ej ses udfordret, og omsat til funktionelt pres for forandring.

  SELVFORKLARENDE KONKLUSION:
  1. Forlang journalisten fjernet fra finansloven… (er af fuldstændig altafgørende betydning)
  2. Forlang, medierne demokratiseret, så det er jer som fastsætter emnerne og inviterede.

  Før da.. vil nævnte skidende lort, blive ved med at invitere sig selv, & andre voldsomt system
  begunstigede ind foran alle andre, så man ad den vej, sikre sig, at modstanden holdes nede,
  hvormed de altødelæggende, (korrupt skatte-købte), bistands-mikrofonholdere,derved nu
  kan blive ved at modtage intet mindre end en lille million skattekroner pr. ansat. (inkl, drift).

  So what’s gonna be.. råber vi hjerneløst ekko videre, eller vil man forandringens forbedring ?

 5. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  JA ! –Du har desv. ret ! –meget ret – ret – ret ! –Jeg er også død-træt af AT: Bruge tid –og energi ! —PÅ : “døve øren” !–Så er det alligevel godt AT: Vi har dig –som er noget nær expert i AT: Finde de rigtige kanaler til AT: Fremskaffe –resultaterne af bl.s. “muslimer –ansatte i det offentlige med examen i : Offentlig forvaltning !–“—Hvad angår “de røde journalister ” ! –Så bliver de nærmest sprøjtet ud (som skidt fra en spædekalv )—FRA : journalist-højskolerne ! –FYR dem-allesammen for min skyld !—-De er absolut ikke til noget !–NÅR det så er sagt ! –SÅ er lille Danmark NU i en så voldsom knibe AT: Danske forældre melder deres børn ud på stribe fra “Den danske Folkeskole ” ! —Hvis det er, hvad der skal til for at råbe “samfundet op ” ! –SÅ siger vi ! —JUBIIII !—–Endvidere ! –Vi kom bort fra : milliarder af danske kroner, der, hver måned bliver overført til “Mellemøstens “falske danskeres konti ” ! –Lars –Der er rigeligt AT: Gå igang med for en “it-expert ” ! ikke sandt !

 6. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  P.s.–Bortset fra det –SÅ vil det klæde dig at finde “kammertonen ” ! –Ikke sandt ! –Vi er vel civiliserede mennesker –forstås !

 7. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Uanset hvad jeg skriver dukker der nu et blåt skilt op på min kommentar – den afventer godkendelse, og kommer ikke på.

  Det har jeg ikke oplevet før. Har andre? Hvad går det ud på? Er det sidste nyt indenfor censur?

 8. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  “Det gælder om AT: Have forbindelser –de rigtige steder ” ! –Kære Jørgen Willy Madsen ! —Det samme gælder i alle livets andre faser !

 9. Af Lars Petersen

  -

  @ Teddy.

  Ja, problemer er her nok af.. men grundlæggende handler det om, at man dyrker en ekstrem
  primitiv “mono-definition”, af hvad demokratiet reelt er for en størrelse, hvormed man altså
  får indlejret diverse i samme repræsentative demokratur, og “kleptokratiet” står nu i fuld flor.

  Det handler med andre ord om, at etablere et simpelt værktøj, så man hurtigt kan finde frem
  til hvad som høre til hvad, for absolut optimal demokratisk udnyttelse af borgerens mening.

  1. DET REPRÆSENTATIVE DEMOKRATUR:
  Dette er den nuværende form, (fejlsolgt som det rep. demokrati), og er den ubetinget mest
  primitive form, men dog fortsat nødvendig, da fx. udvælgelse af kampfly, eller spørgsmål om
  ftalater i børne legetøj etc etc. ej passer til demokratiets slutbrugere, men det repræsentative

  2. SEMI DEMOKRATURET:
  Dette kan sidestilles med folkeafstemninger, (også kendt som flertals-diktaturet), hvortil en
  bro meget passende matcher heri, da man ikke kan bygge hverken 13, eller 95% bro, imens
  nævnte bro, intet har at gøre i det rep. demokratur, da her kan gå Femern broen i den, skønt
  her er intet mindre end godt 70% imod, og til den nette sum af godt 64.000 millioner kroner.

  3. SEMI DEMOKRATIET:
  Denne boks, passer til opkrævninger som er låst til husstanden, hvilket f.eks. kunne være DR.
  Altså må husstandens beboere, afgøre med sig selv, om man vil 100% DR, eller ikke, grundet
  afkrævningens design, da individuel selektion, straks føre til, at 50% melder fra for at spare..

  4. DEMOKRATIET:
  Dette er kongernes konge, da individet kan vælge for “egne midler”, og dermed tilpasse egen
  økonomi, erhvervsmæssige situation mv, såvel foreningsmedlemmerne afgrænses voldsomt
  mht. at kunne begå skattebaseret spekulation for optimering af eget genvalg, og partivækst..

  Fx. passer det individuelle valg for: Kongehuset, fravalg af fætter/kusine ægteskabers dyrere
  omkostninger mv.., og hvis al sammen grundlæggende betyder, at de som er imod, nu “selv”
  kommer til at betale egen holdningers udløste regninger, da andre ikke kan indregnes heri 🙂

  For at få hele moletjavsen til at fungere, kræves naturligvis et demokratisk software, som ret
  indlysende, kun kan og skal, fungere på SKAT´s servere, hvilket igen bevirker, at man omsider
  får etableret “Dynamisk Skat”, hvilket vil sige, at det et det faktisk nødvendige som beholdes,
  ligesom private aktører, kan byde ind i X område for snerydning etc. etc., for optimal omkst.

  Skattebetalt forskring i politisk satirre, eller Hassens førtidspension, etc. etc. jeg er sådan set
  bedøvende, individet skal kunne vælge fra, (eller til), for egne midler, mens åbenlyse fordele
  via insurance sharing, kan køre både privat, og/eller offentlig.. og forretningen ses optimeret.

 10. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  TAK for “brevet ” ! Lars Petersen !–NÅR 1 frimærke koster 27 kroner i Danmark ! –OG posten skal være mindst 5 dage om, at bringe brevet over på den anden side af gaden !!—Så er det på tide AT: Vi tager fløjlshandskerne af med hensyn til Politikerne !! –AT : Vi dagligt får os et billigt GRIN over håndteringen af danske borgeres rettigheder !! –Kommer vi til resultatet AT: Danskerne ikke har nogen rettigheder i øjeblikket ! –Danskernes vilje sidder i muslimernes lommer !–Og NU må vikingerne tage sig sammen –og få dem (muslimerne) SMIDT ud af landet –Ja ! Hele Europa !–Det kan vi måske sagtens sige ! –FORDI –diverse lands-forræddere incl. de off. ligger lunt i svinget med hensyn til AT: Hæve fede lønninger i kasse 1—!!!

 11. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  “Endvidere ” ! –Så er der yderligere grund til AT: græmmes over, hvordan de hårdt-prøvede skatteborgere bliver behandlet !–NEMLIG tidl. departementchef ” Peter Loft” ! –Fik lov til (af de flinke kolleger på Christiansborg ) –AT Hæve : flere millioner-kroner om måneden i 7 år –uden AT : Lette sig fra sofaen ! –Hvorefter han så blev fyret med (hold nu fast) 11 millioner kroner (af skatteborgernes surt tjente penge) –som endnu en gave fra kollegerne på danskernes regning !–Manden skal da i fængsel plus de bedrageriske kolleger på Christiansborg –selvfølgelig skal de det plus betale alle pengene tilbage til skatteborgerne !—LØKKEN Strammes –ikke kun for Lars Løkke –MEN også for de gennem-korrupte politikere og embedsmænd/MK —KOM NU Vikinger ! –Vi har ikke hele resten af livet til, at vente på bedre tilstande for arme-skatte-plagede danskere !

 12. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ – Niller

  “Der er ingen der skal have ondt af de rigeste danskere og deres bidrag til det danske velfærdssystem- vær sikker på at de kender alle fiduserne med at omgåes skattesystemet så de kan slippe for a betale”

  Inden du kommer for godt i gang med at bide den hånd der fodrer dig, vil jeg gøre dig opmærksom på at det er erhvervslivet som finansierer vores velfærdssystem.
  I øvrigt er det vores politikere som laver skattelovene.
  At erhvervslivet benytter sig af og følger skatteloven er da indlysende, det er deres pligt og ansvar.

 13. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  JA ! –HØRT ! –De er snyde-hamrende misundelige alle de Proletarer –der aldrig har produceret noget-somhelst— ! –De er fantasiløse udover alle grænser ! –De er Off.ansatte –DE er-er “under-Danmark ! I al deres ynkelighed ! “

 14. Af jan ulrik friis

  -

  Søren Pind: “Nu er mit spørgsmål: Har Danmark råd til det? Har vi råd til, vi ikke gør, hvad vi kan i disse år, for at sikre Danmarks frihed og tryghed og har et modsvar til den trussel, islamistisk terrorisme udgør? ”

  Når nu hverken Schengen eller Dublin aftalen fungerer, at sat ud af kraft, er Danmark helt fritstillet at gøre hvad vi vil for at sikre Danmark, tidligere kunne alt lade sig gøre i et Danmark uden islamister, men med islamisterne i landet er det selvmord om ikke det danske folk nu holder sammer, nettop derfor har vi danske et stort og livstruende problem, sammenhold danskerne imellem er blevet som en by i Rusland, derfor og det haster, må der nu konkret handling til for at sikre Danmark en fremtid!

 15. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Søren Pind ! –Sidder stadig—-glad og fro –og kigger på alle de overførsler fra : Udbetaling Danmark ! –Der suser ind på konti i Mellem-østen ! Til folk, der hader Danmark og danskerne ! —AT : der også sidder i hundred-vis af IT- ingeniører –både hvide og sorte i Thailand –på kontorer, der bliver finansieret af DK !! –på “Jungle Coders –Thailand ” –Med benene mageligt oppe på bordene –og holder os-allesammen for grin ! –OK–Danske skatteborgerne skal jo bare betale !! –OG Søren Pind ! –Han gør ingenting !! –Alle de unge især mænd ! har fået gratis udd. med S.U. !!! –PIND for katten !! –réagér !!

Kommentarer er lukket.