Få de gamle på egnen til at fortælle…

Af Søren Pind 133

Hver sommer er der en tradition, jeg ser frem til: Min frokost med Lise Nørgaard i Grøften (ja ja, jeg læste godt anmeldelsen, men altså… Man er aldrig kommet i Grøften for at få overdådig mad, vel) i Tivoli. Menuen er fast: fjordrejer med surbrød – og hvidvin. Og sladder. Om de sidste 99 års politik på verdensscenen og ikke mindst i Danmark.

Hun husker næsten det hele. Det er befriende at gå derfra.

En ting er at blive erindret om landbrugskrisen i 30erne, om krigen og besættelsen – jødernes skæbne i denne forbindelse dukker altid op – og den kolde krig og de “røde lejesvende” på DR og i samfundsdebatten. Lise jonglerer rundt så man fornemmer, at disse begivenheder nærmest har fundet sted i går. Men det andet er, at det gennemborer de håbløse påstande, der så godt som definerer debatten i dag, om at aldrig har vi været tættere på katastrofen og aldrig har Danmark været mere truet end i dag. Sågar måtte jeg forleden tåle, at alt vrøvlet fra 70erne om, at man ikke kunne tillade sig at sætte børn i verden, nu er dukket op igen.

Det er det rene vrøvl. Simpelthen. Dette land har været besat. Folk er blevet skudt for at søge det befriet. Under den kolde krig svedte vi koldsved ved tanken om, at med et blink kunne alt være slut og en verdensomspændende atomvinter ville ødelægge alt. Og dengang i 70erne spredte terroren sig meget voldsomt over det europæiske kontinent. I Italien blev premierminister Aldo Moro kidnappet af terrorister og fundet henrettet – myrdet – nogen tid senere i bagagerummet på en bil i Rom. I Tyskland blevet formanden for Tysk Industri myrdet af terrorister. Rote Armee Fraction og De røde brigader med mange flere søgte at destabilisere samfundet og dræbte og røvede skånselsløst. Og også dengang var der bekymring og angst.

Men tænk: Jeg synes, at man dengang – på trods af faren var meget større og mere vedkommende – bar det med megen mere anstand end i dag. Alt det skrigeri og piveri, der gennemsyrer de sociale medier er næsten ikke til at holde ud.

Nej. Danmark er ikke på undergangens rand. Vi er hverken ved at blive løbet over ende, vi er ikke besat og vi er heller ikke ved at gå konkurs. Ordet betalingsbalanceunderskud var et ord, alle kendte dengang. I dag? Det indgår ikke. Måske fordi Danmark har et rekordoverskud på handelsbalancen igennem mange år.

Hvis man virkelig mener, at man er i tvivl om hvorvidt man kan tillade sig at få børn – og mentalt har lyst til at sætte sig ned i skrædderstilling og synge vi voksne kan også være bange – så tal med de gamle på egnen. Spørg hvad de egentlig har måttet udholde. Spørg om tiden før krigen. Spørg om besættelsen. Spørg om Cubakrisen og sovjetiske skibe i danske farvande. Tænk tre generationer tilbage. Det hele var bestemt ikke bedre i gamle dage…

Angst æder os – og desværre, anført af Trump i Amerika, men med masser af populistiske partier over det europæiske kontinent, udnyttes situationen maksimalt. Med kortsigtet politisk gevinst for øje. Hvornår har De sidst hørt nogen i en politisk debat koncentrerer sig om at finde en egentlig løsning, fremfor at bede om en undersøgelse af dette og hint og formalia? Og hvornår har De sidst hørt nogen fremkomme med en holdbar og realistisk løsning i stedet for den nemme løsning, som vi så Brexit tilhængerne fremkomme med – hvorefter de rendte deres vej? Dem, der hævder at løsninger kan findes med et fingerknips, og bagefter bebrejder myndighederne, at de ikke har tænkt for dem?

Vi er nødt til at bevare roen og værdigheden. Også skønt de sociale medier skyller lig og terror lige lukt ind i dagligstuerne på en facon, vi ikke har set før. I modsat fald risikerer vi at sætte mange års demokratisk tradition over styr til fordel for den påståede stærke mand eller kvinder, der mener sig i stand til at sætte sig ud over bureaukratiet og med et fingerknips løse ting. I en situation, der paradoksalt nok er bedre end mange af vore forfædre oplevede.

Brexit viste at påstanden om enkelthed var bluff. Intet andet.  Og påstanden om , at tingene aldrig har været værre er simpelthen løgn.

Opvigleri og spredning af angst er samfundsskadeligt. Vi løser problemerne et efter et. Tag flygtningesituationen: I øjeblikket er antallet af asylansøgere, der kommer til Danmark lavere end de sidste 5 år. Tag kriminaliteten. Den er kraftigt faldende og har været det længe. Efter finanskrisen begynder økonomien lige så stille at rette sig og til efteråret kommer reformer, der skal sætte gang i væksten.

Ja, vi har en udfordring med islamistisk ekstremisme og terror, ondsindet revolutionære som med Lenins ord lokker nyttige idioter med på en forfærdelig galej. Men  at det skulle kunne vælte vores samfund? Kun hvis vi selv vil. Kun hvis vi lader vreden overdøve fornuften. Kun hvis vi nægter at forholde os til fakta og lader maven bestemme. Kun hvis vi giver plads til demagoger fremfor fredsstiftere.

Hold så op med at skræmme vores børn, så de har mareridt om natten som vi andre havde i 70erne. Jeg hader vi voksne kan også være bange af selvsamme årsag, og jeg er fortvivlet over, at nogen virkelig vil lade det komme dertil, at vi i 2016 skal genhøre ekkoet af den, uden at det på nogen måde er berettiget. Danmark har overlevet Nazismen & kommunismen. Hvis vi vil kan vi naturligvis også – Danmark og de åbne samfund – overkomme islamismen.

Jeg siger det igen: Sæt Dem ned med et gammelt menneske. Og bed dem fortælle, hvad de har oplevet, og hvornår de var mest bekymrede. Som Lise sagde idag: Hvis man kunne dø af skræk, var jeg for længst død. Lise Nørgaard er 99.

133 kommentarer RSS

 1. Af Benny B

  -

  Konvertitten og jødehaderen Lemche, der mener at jødernes fordrivelse fra Jerusalem er en myte, beskylder efter sædvane gode folk for at være forrædere og racister.

  Nej Lemche, de ægte forrædere er de værnemagere og tyskertøser, der stemmer og agiterer for mere fjendtlig muslimsk indvandring og de skal huskes og aldrig glemmes.

 2. Af J Nielsen

  -

  “Jov det er da rart når vi taler ordentlig til vores modstander og kunne vi så slippe for denne deportations snak så kunne Niels Larsen blive en fremragende debatør.”

  Det er jo interessant med den her deportationssnak. Som ville være trusler hvis det kom fra nogen der havde noget at skulle have sagt.

  Det er blot at tage konsekvensen af sine holdninger. Hvis det er det her jeg mener, så bliver det følgerne. Og det er man villig til, uanset hvad.

  Men: Vejen til helvede er brolagt med konsekvens. Den fører lige lukt ind i krematorieovnene.

 3. Af Niels Peter Lemche

  -

  Søren Pind, jeg vil ikke finde mig i den måde, jeg svines til, og slet ikke i, at jeg ikke må besvare sådanne angreb. Hvoraf du kan forstå, at svaret til Benny B. ligger i dit filter.

 4. Af J Nielsen

  -

  “Udenfor EU er der ca. 169 lande, som hver for sig klarer sig uden EU. Hovedparten af dem har mig bekendt ingen lyst til at komme med i unionen.”

  Hovedparten af dem har ingen mulighed for at komme med i unionen. De har ikke engang mulighed for engang at få en mulighed for at komme med i unionen.

 5. Af Niels Larsen

  -

  J Nielsen

  Tror du, de har nogen som helst interesse i at komme med i en union, som går fra krise til krise uden at løse den foregående og som udviser den nærmest ringeste økonomiske udvikling på verdensplan? En union, som er ved at falde fra hinanden og som befolkningerne i stort omfang er inderligt imod.

  Jeg tvivler.

 6. Af Niels Larsen

  -

  J Nielsen

  Du er naturligvis klar over, at du uhjælpeligt har tabt debatten, da du aktiverede Godwin’s Law.

  Ikke desto mindre skal jeg nedværdige mig til at svare dig.

  Den påtænkte deportation forventes skam ikke at lede til nogen krematorieovn, men til et forhåbentligt frit og godt liv i de berørtes hjemlande eller et andet sted efter vedkommendes valg.

  Skulle det mod forventning føre til en krematorieovn vil det sandsynligvis også være efter vedkommendes eget ønske i forbindelse med vedkommendes ganske naturlige afsked med dette liv.

  Det er muligt, at du forestiller dig andre udfald, men du er muligvis nazist?

 7. Af Niels Larsen

  -

  Det er jo let for hr. Pind at påstå, at kriminaliteten er faldende, når der – som det oplyses i dag – fuskes med statistikkerne.

  Alle, som gider åbne øjne og ører, kan ikke være i tvivl om, hvor galt det står til.

  Selv fængselsbetjente bliver nu skudt uden at hr. Pind kan gøre andet end at stampe i gulvet, se vred ud og hyle op. Handling bliver det jo aldrig til.

  Der skal NULTOLERENCE til, hr. Pind! Første gang en af de (censur) muslimer overtræder loven, skal vedkommende deporteres (hvis han er udlænding) eller straffes med fængsel (hvis han beklageligvis er dansk statsborger).

  Vold og konsekvens er det eneste, de slyngler har respekt for.

 8. Af Javier Martinez

  -

  jød ernes skæbne”..

  Hvornår relatere Pin d til Danmark og repræsentere Danskere?

  ” Lise jonglerer rundt så man fornemmer, at disse begivenheder nærmest har fundet sted i går. ”

  Alt var i går for en borgerlig! Især en V og K borgerlig….Ingen samfundsrelevans nogensinde..

  “men det andet er, at det gennemborer de håbløse påstande, der så godt som definerer debatten i dag,”

  Pind, du er håbløs forældet og relatere altid kun til gamle tilstande…Intet om dagens problemer i Danmark..Altid om jøderne og andet ævl..

  ” Sågar måtte jeg forleden tåle, at alt vrøvlet fra 70erne om, at man ikke kunne tillade sig at sætte børn i verden, nu er dukket op igen.”

  Pin d, så længe man ikke er kristen fundamentalist og horer sig til 3-5 børn, er jeg da ligeglad!..Men der er ikke brug for flere mennesker end maks hvad der allerede er…

  ” Under den kolde krig svedte vi koldsved ved tanken om, at med et blink kunne alt være slut og en verdensomspændende atomvinter ville ødelægge alt.”

  Pi nd, Venstre er ved at ødelægge alt med et blink af egoisme og grådighed..Både hjemme og ude storpolitisk med Rusland..Bønderne burde simpelthen kun relatere til landbrug og ikke politik…

  “Og dengang i 70erne spredte terroren sig meget voldsomt over det europæiske kontinent”

  P…Har været mere terror og død fra Brei.vik alene, end alle venstreorienteret sammenlagt i Europa i alle 70’erne..Det er realiteten..
  Altid højreradikale der står for terroren, især i moderne tid. I dag står venstrefløjen for nul antal døde, og borgerlige ikke så få hundreder tusinder blot fra Dansk side i Mellemøsten fra vko’s mange krige..At nævne to-uden tvivl skyldige-ofre er ikke terror…

  Fogh og i andre der vidste om løgnen om masseødelæggelse våbnene ikke eksistens skal for en domstol..Dødsstraf skal indføres for de skyldige ansvarlige her..Flere hundrede tusinder døde civile er nu pga. jeres skyld..

  ” Alt det skrigeri og piveri, der gennemsyrer de sociale medier er næsten ikke til at holde ud.”

  p…Du skriger som en stukket gris her, uden at se egen skyld? Jeg erindre typen i folkeskolen..Dengang gjorde vi kort process med sådanne hyklere..

  “Vi er hverken ved at blive løbet over ende,”

  p..Aldrig kom så mange indvandrer som under VKO..Mere end fordoblet antallet af løn og velfærds eroderende gjorde i..

  Under Lavko er i ved at gøre det samme..

  Udlændinge lempelserne af 1983? click, blå blok..

  Rød blok har landets strammeste indvandringspolitik..Altid..

  “Med kortsigtet politisk gevinst for øje.”

  p…Man er hvad man siger…Sagt i en skolegård…Du gør intet andet selv her..En gang lang populistisk løgn her….Fra start til slut……

 9. Af Kim P Olsen

  -

  Kære Søren Pind

  Med henvisning til dagens hændelser i Frankrig og med reference til mit tidligere spørgsmål:

  Skal vi fortsat bare gøre som vi plejer?

  Virker Gør-som-i-plejer doktrinen?

 10. Af Kim P Olsen

  -

  Den stakkels præst gjorde jo sådan set bare hvad han plejer…..

  Og dem der fejrede nationaldagen i Frankrig

  Og koncertgængerne

  Og togpassagererne

  Og dem i indkøbscentret

  Og den vordende moder på bænken

 11. Af Niels Larsen

  -

  Næh. Vi skal holde op med at gøre, som vi plejer.

  Vi skal begynde at med at sætte muslimerne på plads. Nederst i hierakiet, hvor de hører til – og helst langt fra Danmark!

 12. Af Kim P Olsen

  -

  Det ved jeg ikke..

  Jeg tror simpelthen ikke poltikerne aner hvad de skal stille op…

 13. Af Niels Peter Lemche

  -

  KIM P OLSEN, det sidste ville være det værste. Der er jo klart et mønster lige nu: Et angreb om dagen, endnu begrænset til Frankrig og Tyskland. Årsagen er nok, at IS er under så hårdt pres i Syrien og Irak lige nu, at de aktiverer deres celler, og så lever de højt på den frihed, deres sovende agenter har haft i en demokratisk verden.

  Englænderne er i de senere år gået nærmest fri; men ifølge en kommentator i CNN her i dag skyldes det måske mest, at man for længst har sat et program igang til deradikalisering af den muslimske ungdom. Vi får se.

  Men det korte af det lange er mit sædvanlige budskab: Nedkæmp IS så brutalt og hurtigt som muligt i Mellemøsten. Aflæggerne i Libyen, Mali og andre steder er netop spredte aflæggere. Fjern hovedet, fjern incitamentet for den europæiske — og mellemøstlige terror. Derefter vil der stadig være en betydelig mængde frustrerede enkeltpersoner iblandt os. Men de har intet håb længere, de har meget få ressourcer, og de skal føle sig forfulgte 24 timer i døgnet. De kan nedkæmpes ligesom tidligere diverse ‘røde’ terrorbander, som Rote Arme Fraktion, sponsoreret af DDR.

  Jo, og så kunne man måske tænke på at internere imamerne, for så vidt som de har været en kilde til radikaliseringen. Og hvis man begår overgreb mod enkelte af dem, så kunne et deradikaliseringskursus måske hjælpe med til at afsløre, hvem der faktisk er islamister og hvem der er fornuftige ’sogne-imamer’.

 14. Af Lene. H Madsen

  -

  Niels p Lemche
  “De kan nedkæmpes ligesom tidligere diverse ‘røde’ terrorbander, som Rote Arme Fraktion, sponsoreret af DDR.”
  Ja de gik efter ministre og bankdirektører hvilket kan sammenlignes med terror mod civilbefolkningen. Not
  Prøv med den religiøse terror som IRA og ISIL og det der er være…..
  Kaldte du også Taliban for mudjihadjin ha ha ha hvorfor tilkaldes de ikke de kære frihedskæmper fra Afghanistan og kommer folket til hjælp…
  Var det ikke Vatikanet med pavens velsignelse der Sponsorerede de flygtende nazister i Argentina.

 15. Af Niels Peter Lemche

  -

  LENE. H MADSEN, ja, det gjorde de, men ikke udelukkende. Deres italienske modpart, Brigade rosse havde vist også nogle meget spektakulære terrorhandlinger på deres samvittighed, ud over mordet på Aldo Moro.

 16. Af Niels Peter Lemche

  -

  Lene H. Madsen. det er vist ret kendt, at taleban startede som en bevægelse blandt pakistanske shariastuderende — i Pakistan. Lidt som med IS, hvis rødder skal søges i Tjetjenien.

  Og Pacellis forhold til nazisterne er vist aldrig blevet helt belyst. Måske holdt de ansvarlige ham i en status of deniability. Jeg er sikker på, at det samme er tilfældet i Rusland nu her med dopingskandalerne. Jeg skal være den sidste til at forsvare Pius XII. Læste også Rolf Hochhut, da jeg var ung.

 17. Af Kim P Olsen

  -

  Jeg kan ikke se, at terror er mere legitim bare fordi den er rettet mod rige mennesker eller demokratisk valgte politikere.

  Men sådan er vi heldigvis så forskellige Lene H Madsen.

 18. Af Lene. H Madsen

  -

  Lemche
  “Deres italienske modpart, Brigade rosse havde vist også nogle meget spektakulære terrorhandlinger på deres samvittighed,”
  Ja men nu var det Rote Arme Fraktion, sponsoreret af DDR jeg forholder mig til.
  Taliban blev skabt af CIA og er præcis de samme som mudjihadjin…. Eller som Lars Løkke svarrede da man spurgte ham om det samme og viste ham det berømte billede ” det var før de blev radikaliseret”

  Kim P Olsen
  “Jeg kan ikke se, at terror er mere legitim bare fordi den er rettet mod rige mennesker eller demokratisk valgte politikere.”
  Hvor har jeg skrevet det er mere legitimt ?
  Terror er mod civilbefolkningen så du ikke tør færdes på gader og stræder og ikke mod en enkelt person eller en magtinstitution.

 19. Af Kim P Olsen

  -

  Jo det er det faktisk.

  Læs op på definitionerne i stedet for at lave dine egne ud fra dit politiske ståsted.

  EUs og andre gængse definitioner nævner specifikt enkeltpersoner eller institutioner i deres definitioner.

 20. Af Niels Peter Lemche

  -

  LENE. H MADSEN, den historie med Afghanistan er illustreret i Charles Wilson’s War, der også klarlægger, hvordan USA tabte freden.

  I øvrigt er det ikke dig, der bestemmer, hvad der skal diskuteres.

 21. Af Lene. H Madsen

  -

  “I øvrigt er det ikke dig, der bestemmer, hvad der skal diskuteres.”
  Det gør jeg sandlig heller ikke.
  Jeg forholder mig til det du har skrevet, intet andet.
  Du må da diskutere hvad du vil
  Nu sendte sovjet først lære som en del af uddannelses systemet til de områder taliban herskede i. Senere blev de spurgt et par gange af den afghanske regering om militær intervention til de samme områder. De overholdt FN’s regler om inspektion og 120.000 mænd.
  Det gik fantastisk indtil USA gav dem stinger misiler.
  Set i bag klogskabets klare lys burde vi have holdt os langt væk og ladet russerne være.

 22. Af Niels Peter Lemche

  -

  LENE. H MADSEN, jeg ved godt, at du gør dig i løgnens paradis, og din beskrivelse af russerne i Afghanistan er simpelthen forvrøvlet propaganda fra den ene ende til den anden. Men amerikanernes fejltagelse var den sædvanlige, at mens kongressen var villig til at spendere millioner på militært isenkram til mujahedin, og det virkede, russerne trak sig ud med halen mellem benene, så undlod de at følge op med midler til genopbygningen. Det overlod man til islamistiske shariastuderende fra Pakistan, alias talebanerne. Derefter blev amerikanerne til den store satan. Russerne vaar ærlig talt på det tidspunkt helt uinteressante.

 23. Af Niels Larsen

  -

  Niels Peter Lemche
  – 26. juli 2016 15:50

  “Men det korte af det lange er mit sædvanlige budskab: Nedkæmp IS så brutalt og hurtigt som muligt i Mellemøsten. Aflæggerne i Libyen, Mali og andre steder er netop spredte aflæggere.”

  Enig. Vær lige så brutal som IS. Se stort på collateral damage indtil den sidste IS-kriger i Syrien-Irak ligger i sin grav. Undlad at tage fanger. Jo mere blod en overgang, desto bedre.

  Vi skal vise islam, at de får råt for usødet retur.

  Og vær så totalt afvisende overfor krav fra muslimsk side affødt af hensyn til deres ideologi.

  Og forbyd muslimsk klædedragt. Gør islam usynlig i det offentlige liv. Det fratager dem ét af deres væsentligste instrumenter.

  Sagt på en anden måde: vi skal ikke lade tolerancen blive anvendt af intolerancen. Vi skal anvende vores intolerance til at bekæmpe fjendens intolerance. Bruge hans egne våben mod ham.

 24. Af Lene. H Madsen

  -

  Lemche
  ” din beskrivelse af russerne i Afghanistan er simpelthen forvrøvlet propaganda fra den ene ende til den anden.”
  Ikke ifølge FN, men dem respekterer du jo heller ikke hvis du er uenig med dem i deres konklusion.
  “russerne trak sig ud med halen mellem benene, så undlod de at følge op med midler til genopbygningen. ”
  Genopbygning af hvad? Russerne kæmpede i bjergene ikke i byerne.. Der bevæbnede de civilbefolkningen. Derfor kom taliban aldrig længere end til deres egen region…. Fakta
  Du er 100% russer forskrækket og blevet indoktrineret fra barns ben.
  Den udenrigspolitik USA føre er jeg uenig i, det samme med de krige de begynder, samt de regimer de holder i live overalt, men derfor hader jeg ikke hele USA som nation.

 25. Af Niels Peter Lemche

  -

  Ja, LENE. H MADSEN, der er desværre ingen tvivl om, at du er ansat af løgnefabrikken derovre østpå. Kontrafaktisk historieskrivning.

  Du er egentlig ikke værd at diskutere med, for dine svar er givet på forhånd.

 26. Af Lene. H Madsen

  -

  Her er lidt historie… Men du vil ikke kunne lide den

  “Den 28. april 1978 gennemførte det afghanske kommunistparti et blodigt statskup og overtog magten i landet. Derefter gennemførte den kommunistiske regering jordreformer, gav kvinderne stemmeret, indførte forbud mod tvangsægteskaber og erstattede de religiøse islamiske love med sekulære love. Reformerne var moderate fra et vestligt synspunkt, men radikale fra et lokalt. Den hurtigt voksende sovjetiske indflydelse kombineret med den politiske undertrykkelse og den stærke modstand mod reformerne førte til en omfattende guerillakrig mod det kommunistisk-ledede styre med Noor Mohammed Taraki i spidsen. I 1979 arresterede, udviste og henrettede den kommunistiske regering mange af mujahedin-oprørerne. Taraki blev dræbt og kort efter erstattet af Hafizullah Amin. Den afghanske regering bad flere gange Sovjetunionen om militær assistance, men dette blev i første omgang afvist af Sovjetunionen. Den 25. december 1979 marcherede den røde hær imidlertid ind i Afghanistan, da Moskva var bange for, at den nye præsident Amin skulle søge støtte hos USA.[Kilde mangler] Sovjetunionen indsatte derfor en ny regering ledet af Babrak Karmal.
  Den sovjetisk støttede afghanske regering førte derefter krig mod både muslimske og etniske oprørsgrupper. Den amerikanske efterretningstjeneste CIA og Pakistan støttede muslimske oprørsgrupper finansielt på grund af deres modstand mod den kommunistiske regering. Saudi Arabien støttede oprørerne finansielt på grund af deres muslimske baggrund.
  Maktab al-Khadamat (MAK) var en organisation, der blev ledet af den rige saudiaraber Osama bin Laden, og som sendte penge, våben og muslimske krigere ind i landet med støtte og hjælp fra regeringerne i USA, Pakistan, Saudi-Arabien, Iran og Israel. I 1988 brød bin Laden og en række andre mere militante medlemmer med MAK og grundlagde al-Qaida for at udvide kampen mod Sovjetunionen til hele verden.
  Sovjetunionen trak sine styrker ud af Afghanistan i februar 1989, men fortsatte med at støtte den kommunistiske regering, der nu blev ledet af Mohammed Najibullah. CIA og Saudi Arabien fortsatte også med at støtte mujahedinerne. Da Sovjetunionen kollapsede og støtten ophørte, blev regeringen væltet den 18. april 1992 og en islamisk stat blev kort efter oprettet.”

 27. Af Jan P

  -

  Søren Pind er en lort.

 28. Af Jan P

  -

  PART 1
  …….
  3. AFSENDELSE

  Lad mig i dagens anle.dning fortælle lan.dsfor.ræderen, hvad han går i møde:

  Jeg lavede en slags socialt eks.periment forleden. Du kan kalde det en dem.onstration af ter.roreffekten. Jeg gik med min ku.lso.rte hellange und.ertaker-des.perado-st.yle læ.derjakke og min ku.lsorte ga.ngsta solb.riller ned i Irma med en kæmpe ko.kkekniv i hånden, skubbede solb.rillerne op i panden, da jeg trådte ind af døren og afslørede mine vilde, blo.dskudte øjne og bevægede mig ag.gressivt igennem butikken.

  Jeg skulle egentlig ikke have noget, så jeg skred direkte til den summende kø. Summende af gængs komm.unistisk kæ.llingekagleri. 3 fe.de arbej.dsløse (formoder jeg ud fra tidspunktet de havde tid til at ka.gle meningsløst til en irm.aekspedient,, som også var kom.munistkæ.lling).

  Jeg skred til handling, dvs jeg begyndte at råbe ud over de hovedløse høns, at deres kag.leri ikke var til mit behag, og at de var kom.munister hele ba.nden, hvilket enhver kunne regne ud, hvad jeg straks gjorde dem opmærksomme på: At de kun kunne være kom.munister, eftersom de åbenlyst talte flydende dansk og var opvokset i landet, opdraget af danske forældre og undervist af du.mme danskere. Eftersom alle danskere uden undtagelse er komm.unister, som alle stem.mer på komm.unistiske partier og alle er medvirkende til at det komm.unistiske styre eksisterer og kan understøtte IS.IS igennem NA.TO og præ.sident OBA.MA, og som hele planeten ved, uanset hvor meget S.øren plu.dderpla.dder kalder det konspi.ration, så er det jo U.SA og N.ATO som er I.SIS og kæmper imod A.ssad og R.usland. Det er jo dem, som understøtter dem med penge og våben, som VI ALLE GODT VED SØREN V.ATPIK.

 29. Af Jan P

  -

  så kører vi igen, fjerde afsendelse af 2. del af mit lille epos….
  ,.-,,mrsj lkgj (linje til at fucke filtre med)

  Inden jeg sagde min anden sætning, som bragte substans til, hvorfor jeg anså dem for at være komm.unister, så var der optræk til spa.ge prot.ester over min do.m, men eftersom jeg altså straks understøttede med god, virkelig substans, var diskussionen jo ligesom slut, og nu var der ligesom kun min adfærd tilbage, at fokusere på, så irmakæ.llingen begyndte at postulere, at jeg ikke skulle tale sådan til “hendes”/”vores” kunder. Jeg sagde at hun måtte da være bin.degal, og at jeg talte præcist som jeg havde lyst til, med præcis den mængde dec.ibel jeg finder passende, da det er min strube, som genererer lydene og min vokal som buldrer igennem luften, med det præcise lydtryk, som jeg har tænkt mig at understøtte mine kommentarer med. Det er heller ikke “hendes” kunder, det er tilfældige mennesker, som har placeret en del af deres indkøb i hendes lo.rtebutik og de er ikke en s.kid hendes, hvis hun pludselig skulle få lyst at arbejde derinde en dag mere, så vil hun konstatere, at de ikke kommer forbi den dag og lige pludselig tilsyneladende ikke er hendes kunder mere, fordi de nu har valgt at gå et andet sted hen. Og at de tilfældigt besøger hendes hjer.nedøde butik, gør ikke dem til hendes kunder, det er dem selv som afgør om de er hendes kunder og i øvrigt vil jeg da også ski.de på hvor de er kunder henne, jeg siger det til dem, som jeg finder passende alligevel.

 30. Af Peter Børgesen

  -

  prøver lige under et andet navn, ser om der sker noget. forstår ikke helt jeres system, andet end at det er totalitært og at vi knuser jer fuldstændigt meget snart

  meget sk.ide træt af at bruge en eftermiddag på at poste herinde, fordi lortet ikke repræsenterer en skid andet end en terrorstat

  …………..Nu begyn.dte jeg så h.øjlydt at brok.ke mig over hasti.gheden køen bevægede sig i, da jeg ligesom gerne ville betale for mine smø.ger og se at komme videre. En lille senet kom.munist, som lignede en type der har været i mange slags.mål og typen der svinger en uforu.dsigeligt velpla.ceret næ.ve i sma.sken på dig, hvis du ikke er s.uperopmærksom på hans bevægelser begyndte højlydt at postulere at jeg skulle luk.ke røv.en og tale ordentligt, ellers .. (lå ligesom i luften), hvorefter jeg drejede mig rundt og kon.fronterede ham med min kæ.mpestore kokkekn.iv i hånden, hævende den op i hans hovedhøjde og fejende min kokkekn.iv ind foran syn.et på ham.

  Han trak efter en kort ordveksling sine tidligere overvejelser om min stem.meføring tilbage og spurgte nu i stedet til min store kok.kek.niv, “om jeg måske havde den med for at sk.ære hove.det af folk?”, hvilket jeg blankt kunne afvise i samme sekund, med sætningen “Jeg står og laver mad, kære ven”, hvilket enhver kunne forstå var sa.ndheden, de kunne jo ganske tydeligt se mig stå og kokk.erere nede i Irm.a, se mig stå og sn.itte grø.ntsager og rode rundt i mine gryder fulde af snu.rrende, velduftende produk.tioner, eller det lod de i hvert fald som om, at de godt kunne, når jeg nu var så venlig at forklare dem det, ikke sandt, kære venner?

 31. Af Jan P

  -

  del fuckin’ 4, prøv nu at æde mine posteringer, eller luk jeres l.orteavis

  Herefter begyndte der at udvikle sig et større commotion foran kassen, køen bevægede sig nervøst afsted i et stadigt hastigere tempo og bestyreren mødte frem og begyndte at mane til besin.dighed overfor mig, som jo havde udvist denne helt almindelige adfærd, det er at gå ind i en Irmabutik og hente en pakke smøger og komme igennem k.aglerik.ællingek.ommunistk.øen hurtigst muligt.

  Der var ingen anstød til protest over min store kokkek.niv, der var ingen optræk til at samle sig imod mig, som en front af bestyrtede danskere, som mente at de var blevet implicit truet med en kæmpe kokkek.niv, der var ingen som forsøgte at postulere, at jeg skulle have gjort noget forkert mere, de var alle fuldstændigt bu.kkende og skrabende indolente og i fuld forståelse for min situation om at afvikle kas.seekspeditio.nen til min tilfredshed hurtigst muligt imens de forskellige kom.munistkæll.inger undertrykte deres ka.gleri og vimsede skyndsomt ud af butikken.

 32. Af Palle Supersur

  -

  del fem, det er jo klart at man ikke bare kan poste hele l.ortet på en gang

  Det skal siges, at det ikke er min sædvanlige adfærd, men dagens overskrifter og nogle af Søren S.yge S.inds va.tp.ik.kespinnerier havde også sat sine spor i mit humør, og jeg ville gerne drive en pointe igennem, så de idi.otiske danske kom.munistkæ.llinger kunne mærke en s.nert af det h.ad deres m.orderiske ag.enda havde skabt i et m.andligt medlem af ci.vilbefolkningen.

  Du ved syge hje.rnedøde kæl.linge-s.o, Søren va.ttede va.tpik: Din uforbeholdne støtte til det fa.scistiske kompleks som B.ilderberg er og den syge milit.ære ag.enda som N.ATO udvirker i S.yrien, gør jo også mig, som medlem af det danske folk, skyldig i de overgreb I.SIS begår mod verden, og ved du hvad Søren plu.dderpla.dderslid.derslu.ddersla.dder? JEG HAR IKKE TÆNKT MIG AT LU.KKE RØ.VEN OG ACCEPTERE MIT ANSVAR FOR HVAD I HAR SLUPPET LØS I DA.NMARK OG I SYRIEN OG JEG HAR VIST ALDRIG BEDT JER OM AT SENDE KR.UDT OG KU.GLER OG MIS.SILER TIL IS.IS ELLER LIGNENDE ISLA.MISKE P.SYKOPATER GENNEM TER.RORORGANISATIONEN N.ATO. JEG BAD JER HELLER IKKE OM AT VÆLTE TÅ.RNENE I NYC OG JEG HAR TÆNKT MIG AT SKI.DE PÅ DANMARK TIL VERDENS ENDE SÅLÆNGE DE UNDERSTØTTER ET SÅ SYGT SYSTEM SOM E.U, F.N, U.SA, P.ENTAGON, N.ATO, I.SIS, O.BAMA, DET DEM.OKRATISKE PARTI, DET REPUB.LIKANSKE PARTI, DEUT.SCHE BANK, FED.ERAL RESERVE, IB.M, MIC.ROSOFT, FAC.EBOOK, GO.OGLE, TWI.TTER, A.PPLE, OSV OSV OSV OSV OSV I EN S.YG UEN.DELIGHED.

 33. Af Torben Åndssvavg

  -

  del fuckin sidste

  Billedet af mit Irmabesøg er en allegori, det er et billede på hvad der er resultatet af te.rror og hvordan det virker og hvor lidt i kan gøre ved det, hvis i ikke fjerner jeres ledere som forhindrer jer i at leve i et frit samfund, imens de destruerer jeres land og jeres gr.undlov dag og nat, som de h.æslige, ærkeglob.alister og a.ntida.nske land.sforrædere de er,

  Pointen er at når man går ind i en Irmabutik, bevæ.bnet med en stor ko.kkekniv og svinger skum.melt med den i de rette øjeblikke, så får man sjovt nok sin vilje og får terro.riseret ligeså mange mennesker man har lyst til, man skaber panik og c.ommotion, k.aos og frygt, dest.ruktion og angst, men det siger jo sig selv.

  Husk kære befolkning at se A.lex J.ones hver eneste dag, det kurerer dig hurtigt for alle disse p.sykopatiske “medier” du udsættes for dagligt. Glem Danmark, lyt til USAs virkelige medier, som er: A L E X J O N E S

Kommentarer er lukket.