Standpunktstilpasning

Af Søren Pind 66

Er det frontforkortning eller et ægte ønske om at gøre noget? Jeg tænker på statsministerens imødekommelse af Venstre i går ift. udrejseforbud til Syrien. På justitsministeren der nu medgiver, at Danmark er i krig. Og slutteligen kulminerede dagen med, at justitsministeren solo for DR 1 nu kunne meddele, at regeringen ønskede et opgør med landssvigere i Danmark efter straffelovens regler herom.

Læsere af denne blog vil huske, at jeg to gange tidligere – her og her – har beskrevet, hvordan regeringen hånede Venstre for at stille sidstnævnte krav ifm udsendelsen af danske styrker til Irak i kampen mod ISL. Beskrev, hvordan de radikale, forsvarsministeren, SF alle  hånede os for at have den holdning, at det faktisk var landsforræderi at støtte Danmarks fjender, det være sig i råd eller dåd. Ja Udenrigsministeren belærte mig endog om, at der slet ikke fandtes noget i straffeloven, der hed landsforræderi (nej, det hedder landssvigeri, sandt – men pudsigt nok brugte justitsministeren i går selv udtrykket landsforræderi). Nu er alting nyt, forstår man.

Om det er debatten om Grimhøj, den forfærdelige tragedie i Paris eller det nært forestående folketingsvalg, der har ændrer regeringens og venstrefløjens holdning får stå hen. Noget andet er og bliver helt afgørende:

Agter regeringen at pålægge anklagemyndigheden inden for en kort fremtid at rejse prøvesag? Det være sig mod de mange syrienskrigere, der er kommet hjem, og som repræsenterer det faktum, at Danmark er et af de lande, der relativt set har sendt flest krigere – fjender af Danmark – til Syrien? Eller mod de mennesker, bl.a. i Grimhøjmoskeen, der har understøttet Danmarks fjender?

Er dette ikke tilfældet, er der ikke tale om andet end en standpunktstilpasning. Tilpasset det tilstundende folketingsvalg. Og så kender vi dem igen. Man siger et. Og så snart valget er overstået, gør man noget andet.

Så kom nu i gang. Eller, som jeg skrev sidst, gå af, og overlad stolen til nogen, der vil og kan gøre noget ved den gift, regeringen frit har ladet sprede sig i det danske samfund.

 

 

66 kommentarer RSS

 1. Af helena Hansen

  -

  Jo men det går jo rigtigt godt i Danmark -dem på Jyllandsposten er jo heldigvis ikke blevet myrdede -endnu. Så kan justits- og statsministeren jo mageligt lægge sig om på den anden side og slumre videre -skulle de høre lidt skyderi i det fjerne er det jo bare at tage en sovepille til- sov godt!

 2. Af helena Hansen

  -

  Regeringen var også ligeglad (sov) da et russisk fly var ved at kollidere med et SAS fly ved Kastrup -her var det den svenske regering, som klagede til Rusland -Danmarks regering sov som sædvanligt!

 3. Af P Jensen

  -

  Indlæg hænger……

 4. Af Søren Revser

  -

  Thomas Nielsen: Lige nøjagtig VKO gjorde absolut ingenting andet end at føre Danmarkshistorien mest uansvarlige økonomiske politik.

  Claus Hjort har tilmed for nyligt udtalt, at det eneste han(og resten af VKO) fortryder ift. 00’ernes bestikkelses politik er gymnasiereformen…

  Det fortæller vist bedre end noget andet, at disse tølpere ikke har fattet en bønne af noget som helst.

 5. Af Helle Schmidt

  -

  Det er jo også ret lækkert med en ekstra lille ferie i Paris ved den her kedelige tid på året, hvor man er sådan lidt halv-deprimeret -og så sælger de jo Gucci tasker dernede -ja de har jo faktisk rigtigt mange forretninger med fransk “haute couture” , som man ikke finder i det bondske København!

 6. Af kim jørgensen

  -

  Nu skal man huske at DF V K havde10 år til at lave om på lige netop det S. PIND nu forlanger SR skal få styr på, den familie vi ser på Tv2 har boet i Danmark i 40 år uden nogen har gjort ret meget ved det, ingen kriminelle udlænding blev bedt om at rejse ud af landet i de 10 år, det kunne man ikke. Så måske skulle man fra borgerlig side starte med at rede gøre hvorfor de ikke kunne få noget igennem dengang.

 7. Af Søren Revser

  -

  Det eneste vælgerne bør forholde sig til ved næste valg er, at alle de problemer vi trækkes med, er skabt af vore egne politikere i fællesskab. Rød som Blå; det gør ingen forskel – Så meget har vi da lært.

  Narcissisten Søren Pind er som vanligt helt uden for terapeutisk rækkevidde(lige som de andre politikere), men SP i egenskab af megaloman ønsker desperat opmærksomhed, hvilket hans evige rabiate udtalelser jo også tydeligt viser(Det er som en lille dreng, der råber Kusse og Pik i skolegaarden, i håb om at nogen reagerer – Positiv eller negativt, det er ligegyldigt, det er nemlig kun opmærksomheden der tæller).

  Men det er naturligvis op til vælgerne, om de vil nøjes med en tur mere sammen med V eller S eller om de ønsker forbedringer.

 8. Af Lone Andersen

  -

  Giften er spredt af de EU marionetdukker der har importeret krigerne og deres snyltende familier til Danmark i første omgang, og som fortsætter med at importere dem, og samtidig står som lallende apologeter og siger at det “intet har med islam” at gøre.
  Dvs alle politikere fra EL-SF-S-RV-LA-V og K.
  At Søren Pind, som den HYKLER, han er, forsøger at tvære den af på nuværende regering som blot parerer ordrer samme steds fra som VK gjorde, nemlig EU, øger bare politikerleden.

 9. Af Helge Nørager

  -

  Hr. Søren Pind, vi er ikke enige, men så meget had.
  Tilgiv for mine tidligere skriverier mod dem personligt, kan indse at det kun skaber mere had og ingen løsninger.
  Ved at de sikkert ikke bringer det, heller ikke mening, mere til dem, undskyld.
  Mvh Helge Nørager

 10. Af P Jensen

  -

  Indlæg fra 15/1 kl. ca. 23.00 hænger stadig i fi…..

 11. Af Per Andersen

  -

  @Frank Andreasen

  Du historie-forfalsker dårligt. Helle Thorning og venstrefløjen prøvede tilbage i 2006 at reducere muhammedkrisen til et spørgsmål om, at et møde mellem Fogh og en række ambassadører der repræsenterede en række muslimske diktatur-stater ( hvor kristne forfølges og pressefrihed og demokrati er fremmedord) ikke havde fundet sted. Disse muslimske repræsentanter fra nogle af jordens mest undertrykkende regimer ønskede som bekendt at blande sig i interne danske demokratiske anliggender, herunder regeringens samarbejde med DF. Venstrefløjen hoppede opportunistisk med på disse diktaturstaters dagsorden.
  Fogh derimod holdt utrætteligt fast – trods pres fra alle sider – i, at det helt centrale punkt i muhammedkrisen var, at pressefrihed og ytringsfrihed står over religiøse dogmer.

  Begivenhederne i Frankrig udstiller, at venstrefløjen, før som nu, grundlæggende prøver at fylde borgerne med løgn. Muhammedkrisen i 2006 og drabene på satiretegnere i Frankrig 2015 handler om det samme: Islamister kræver med fascistiske metoder, at alle, også alle ikke-muslimer, underordner sig den intolerante islam – målet er den globale islamiske gudestat hvor koranens ord er lov.

 12. Af Frank Andreasen

  -

  Thorning gjorde lige som Fogh – ingenting fordi det kan man ikke overfor en fri presse.

  Desto mere pinligt er det da også at Inger Støjsender, så nu vil til at knægte det princip, ved at ville bestemme hvad JP skal skrive og mene.

  At Arla, Grundfos og Danfoss – for at nævne nogle, så gerne havde set Fogh tage tid til at forklare overfor ambassadørerne, at DK ikke kan bestemme, hvad aviserne kan og vil skrive, havde nok gjort abassadørernes vrede mindre.

  Særligt da set i lyset af Støjsenderen nu godt mener at Christiansborg nu godt kan blande sig i hvad samme aviser, kan og skal bringe.

  Pinligt selvmål af Venstre.

 13. Af Per Andersen

  -

  @Frank Andreasen

  Den skamløse opportunist Thorning lavede usle bagholdsangreb på Fogh, mens intolerante muslimske undertrykkelses-regimer angreb vores demokratiske grundprincipper.

 14. Af Frank A

  -

  Skamløs og skamløs.

  Nu skal vi ikke glemme at Fogh trak os i krig på falske og løgnagtige data.

  Selvsamme krig som jo er en del af fundamentet for at terroristerne mener at de har en sag.

 15. Af Frank A

  -

  @ PA

  Eksempler?

  Mit svar hæbger i filtret

 16. Af Per Andersen

  -

  @Frank Andreasen

  Skamløs eller dum! Enten kunne Thorning ikke gennemskue at disse ambassadører rent faktisk ønskede at diktere grænserne for danskernes presse- og ytringsfrihed eller også satte så hun sine egne interesser højere end landets ved ikke at bakke 100% op om Foghs kompromisløse afvisning af diktatur-ambassadørernes dagsorden.

  Og hvad løgn angår – herunder groft vælgerbedrag, så tror jeg ikke, at Thorning og socialdemokraterne har noget at lade andre høre.
  Skal du have eksempler?

Kommentarer er lukket.