Gør noget ved Grimhøj eller gå af

Af Søren Pind 107

Jeg har tidligere i denne blog beskrevet, hvordan den siddende – det er, hvad den gør; sidder – regering intet foretager sig ift. de kræfter i vores samfund, der undergraver den danske og allierede indsats mod islamisk stat.

På aftenen, hvor de danske piloter skulle udsendes til Iraq, blev vi skammet ud, fordi vi afkrævede regeringen et svar: Er det landsforræderi at skyde mod danske eller allierede soldater, hvis man er dansk eller dansk bosiddende – og kan man så straffes for det efter straffelovens regler om landssvig?

Regeringen skældte og smældte, og anklagede os bag ved lukkede og åbne døre for at svigte soldaterne, hæmme indsatsen og bare ville stikke en kæp i hjulet fordi vi spurgte og dermed, hævdede de, forsinkede udsendelsen. Vi bøjede os og sagde ja. For intet kunne ligge os fjernere.

Berlingske Tidende kunne ganske få dage senere afdække, at regeringens hæmningsløse kritik var hul. Flyene kunne ikke komme ud fra Quwait. Hastværket var kun et skalkeskjul for at komme uden om vores spørgsmål. De er heller ikke siden blevet besvaret.

I mellemtiden ser vi det giftige budskab sprede sig. I stigende grad, med direkte baggrund i regeringens passivitet, ser vi Islamistiske kredse tale højere og højere om det legitime i terrorbevægelsen ISL. Og i går aftes  kulminerede det på DR i udsendelsen om Grimhøj Moskeen. Den utvetydige støtte til ISL er en skændsel. Og ja, den er efter min opfattelse landsforræderi.

Det er ubegribeligt, at regeringen ikke for længst har afklaret, om de i ovenanførte blogindlæg beskrevne paragraffer gælder. Det er skændigt, at regeringen ikke har søgt at fremme en prøvesag. Og det er utilgiveligt, at man ikke, i givet fald disse paragraffer ikke gælder, som den norske regering har søgt at fremme lovgivning, der i givet fald lader handlinger, ord og gerninger, der undergraver den danske krigslignende indsats, være omfattet af landssviger-bestemmelserne.

Det er utilgiveligt, at regeringen ser til og lader giften sprede sig. Kom hjem fra Bilka og kampagnesporet, og tag fat på at løse den opgave, der ligger lige for. Eller gå og lad andre komme til, der evner og ønsker at løse opgaven. Nu.

107 kommentarer RSS

 1. Af John Laursen

  -

  Pind censurerer

 2. Af Claus Andersen

  -

  Lars Løkke mener, “at islam er blevet voldtaget”.

  I dagens Danmark bliver etniske danskere, jøder og grønlændere FORDREVET fra boligområderne af muslimerne.

  I Egedalsvænge blev den tidligere beboerformand stenet ud af sin lejlighed af muslimer, fordi hun kæmpede for et juletræ. Hun er nu flyttet til Jylland og modtager psykologhjælp.

  I Korsør er psykisk syge brugere FORDREVET fra deres værested af muslimske voldspsykopater. De er blevet røvet og kaldt danskersvin.

  Muslimerne er overrepræsenteret i statistikkerne når det gælder:

  Gaderøverier
  vold
  Grov vold
  Voldtægter
  Specialundervisning
  Kontanthjælp
  Førtidspension
  Fortsæt selv listen, jeg orker ikke

  Jo Lars Løkke. Vi er efterhånden mange etniske danskere der føler os “voldtaget af Islam”.

 3. Af Helena Hansen

  -

  Det er så utroligt sørgeligt at sossetosserne og de Radigale har været ved styret i Danmark i så mange år at landet er ødelagt. Først medlemskab af EU derefter masseimport af islamister. Det hjælper ikke at græde, men de skal aldrig mere have regeringsmagten i Danmark -aldrig!! vi andre må så prøve om vi kan samle stumperne sammen.

 4. Af henrik s

  -

  hov-hov Claus Andersen 🙂
  Det er ikke pænt at dæmoniserer muslimer med sådanne grimme statistiker.
  Det siger Berlingskes chefredaktør idag.
  Islam og muslimer er helt uskyldige , som grimme islamistiske terrorister tager som gidsler.
  Hvor denne apologet så ved det fra er ikke godt at vide , da vi ikke har en statistik der beviser dette , men igen skal vi belæres om , at muslimer er ligeså fredelige som alle andre , selvom de topper alle voldsstatistiker.
  Selvom de knap er 10 % af danmarks befolkning er de voldsomt dominerende ,så der ikke går een dag ,hvor vi ikke skal høre om dem i radio og aviser.
  Akkari er i det mindste ærlig og erkender et voldspotentiale blandt muslimer i modsætning til de korrekte , som nu begynder at dukke op efter at den værste forfærdelse har lagt sig.
  Kan muslimer og islam dog være så slemme , vi tro jo på det gode i mennesket og det onde findes jo slet ikke , har vi lært da vi var små.
  Det vi ser i TV fra IS i Syrien er nok bare skuespil – -og ihvertfald langt væk – endnu.

 5. Af Helena Hansen

  -

  Det muslimske brødreskab dræbte de kristne kopter i Egypten, brændte deres tusind år gamle kirker, raserede deres ejendomme og fordrev dem i stor stil. Dette har vi ikke hørt et kvæk om fra Helle, Margrethe og compani, de har måske slet ikke opdaget det! Det er da også vigtigere at være til kaffeslabberas med dronningen og tage selfies af sin grimme tryne.

 6. Af John Laursen

  -

  Lars Løkke udtaler ” islam er blevet voldtaget “. Hans udtalelse viser at han ikke forstår og har kendskab til islam. Han forstår ikke situationen i Frankrig og han er intimideret. Han vil gerne være statsminister i Danmark men er uegnet til at være det.

 7. Af Standpunktstilpasning | Livet, friheden og...

  -

  […] af denne blog vil huske, at jeg to gange tidligere – her og her – har beskrevet, hvordan regeringen hånede Venstre for at stille sidstnævnte krav ifm udsendelsen […]

Kommentarer er lukket.