Vol(d)smose – mens vi taler om støj i biografen…

Af Søren Pind 357

Hvorfor vandt VK-partierne valget i 2001? Bl.a. fordi Socialdemokratiet havde mistet jordforbindelsen, og helt glemt, at det var Danmark, man var sat til at forvalte – ikke et tilfældigt sted på jorden, hvor hele menneskeheden kunne hvile og se lammet og løven drikke af kilden side om side.
I går eksploderede den betændte byld i Odense igen: 70 mænd stormede en skadestue og hærgede den, fordi de ville have fat i en indlagt, der havde tilknytning til et opgør i Voldsmose. Regeringen ser som sædvanlig passivt til, mens kriminelle og banditter tager magten i gaderne og gør, som det passer dem. Vollsmose er, en passant, den bydel, hvor regeringen nu har besluttet sig for – fordi antallet af udlændinge og flygtninge, der nu søger til Danmark efter den ny regerings signaler, er eksploderet – at placere 200 flygtninge, efter vi igennem en længere årrække søgte at frede et udfordret ghetto-område i Danmark. Den lokale – socialdemokratiske – rådmand var ikke orienteret – det var hans borgmester, derimod. Men han tav.

Regeringen har lempet udlændingelovgivningen på en lang række områder – godt og vel 30 lempelser er det blevet til. Langt mere vidtgående end man havde stillet vælgerne i udsigt. Og mens snakken går på Christiansborg om påståede nye visioner, og nogle kommentatorer for Gud ved hvilken gang endnu engang prøver at tale Helle Thorning Schmidt op (det glæder mig kun, det er der, det altid går galt), begynder tilbageslaget for integrationen igen. Signalet tidligere på året var ikke til at tage fejl af, da justitsministeren gjorde klart overfor kriminelle udlændinge, at den hårde linje var et overstået kapitel: Gør hvad I vil – men I får lov til at blive i Danmark. Nu begynder vi så at høste frugterne. Det er en skam. For dem, der gerne vil integrationen i Danmark. Og for dem, der bliver ofre for voldelige udenlandske kriminelle, og må se til, at de, på grund af regeringens omlægning af udlændingepolitikken, får lov til at blive i Danmark. Men for oppositionen? Fint. Mens vi venter, kan vi konstatere, at regeringen intet har lært af tiden op til 2001. Man er i rask firspring ved at smadre nogen som helst folkelige forståelse for, at udlændinge også er en del af den danske virkelighed, og at Danmark har brug for, i en global verden, at føre en progressiv, konsistent udlændingepolitik. Det kan nemlig godt lade sig gøre, uden naivitet og tåbelighed.

At overvære visse skribenters jubel over, at Socialdemokratiet endelig har fået en vision (har de?), mens skadestuer raseres langt fra Parnasset, er sigende. Tænk, at vi er dertil, hvor landets forhenværende – ikke gamle – arbejderparti har fået fire medlemmer fra hver sin fløj (!) af partiet til at skrive en – ordrig men tom –  kronik, og det i sig selv udløser ovationer. Mens, altså, at virkeligheden af den politik, regeringen har gennemført, viser sig. Stik modsat mod ordene, der blev sagt. Og imens? Imens taler vi om støj i biografen – og skælder ud på de der skælder ud på de der skælder ud… Socialdemokratiet har intet forstået af 2001. Og vil derfor gentage fejlen. Partiet vil i de næste tyve år være en irrelevant deltager på den politiske scene. Det har mistet folkets tillid. Og skylden? Den er partiets helt egen.

357 kommentarer RSS

 1. Af Madelaine Madelaine

  -

  I’d like to thank you for the efforts you have put in penning this blog. I am hoping to see the same high-grade blog posts from you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has motivated me to get my own website now 😉

 2. Af Sharyl Sharyl

  -

  Of course sex in important, but regular sex could be a good answer for how to get pregnant fast. Unlike urine-based testing methods that only provide a short amount of notice prior to ovulation, the OV-Watch will let you know that your fertile window has begun four days prior to your anticipated ovulation. According to studies, about half of the tests performed on women who are 24-28 weeks pregnant have abnormal results and about 15 percent of the tests on women who are 28-32 weeks pregnant have abnormal results.

 3. Af Caitlin Caitlin

  -

  For panic disorder sufferers, however, this gland has by some means gotten stuck in the ‘on’ position. The attack occurred on a day of downing lots of coffee, eating helter-skelter, sleeping little, stage-frighting over surprise presentations, stressing over pop quizzes, and worrying over changed research topic guidelines. Don’t make an assumption about what the person desires.

 4. Af Mayra Mayra

  -

  That will mean you can swim leisurely and enjoy yourself without treating it as a workout. It will continue to grow well indoors long after the holidays if it’s given the correct care. * Cheese * Fish * Eggs * Nuts (almonds, peanuts, pecans).

 5. Af Adalberto Adalberto

  -

  But its benefits finally being revealed to those who need something stronger for kidney stones and their symptoms. You can try putting a slice of lemon in your water or making a natural lemonade; just avoid using too much sugar. There are many options for you to supplement to your diet but many of our customers have found success with asparagus and wheatgrass.

 6. Af Tro dem ikke – de gør det igen (om regeringens udlændingepolitik) | Livet, friheden og...

  -

  […] er altså vel at mærke den udlændingepolitik, der nu betyder, at flygtninge og indvandrere aldrig i større tale er komme… – og det egentlige problem: Andelen af mennesker fra lande, hvor integrationsopgaven i […]

 7. Af Myron Myron

  -

  If you desire to increase your know-how only keep visiting this web site and be updated with the most recent news update posted here.

Kommentarer er lukket.