De kriminelle udlændinge(S) bedste ven…

Af Søren Pind 118

Jeg troede ikke mine egne øren. Vi sad i bussen på vej fra et møde mellem Venstres Folketingsgruppe og Dansk Industri, og i dagbladet Politiken optrådte en artikel: Xenia Stampe harcelerede over, at kriminelle udlændinge blev udvist og ville ændre reglerne, og SF og Socialdemokratets retsordførere afviste hendes ønske. Jeg glædede mig over det, indtil en af vores medarbejdere bemærkede: “Du ved godt, at de to retsordførere ikke aner, hvad de taler om. Regeringen er på vej med ændringer, der gør det nemmere for kriminelle at blive i Danmark?”.

Stor var min forbløffelse, da jeg opdagede, at den var god nok. Regeringen har i størst mulige stilhed, langt inde i et høringsdokument, foreslået, at den regel, jeg i sin tid indførte som integrationsminister, der skulle sikre, at bl.a. typer som den såkaldte Fiz-Fiz skulle ryge ud af landet, bliver fjernet igen. Hvad gjorde og sagde Socialdemokraterne dengang? De stemte for lovændringen… De stemte for lovændringen, der pålagde danske domstole at gå så langt vi kunne, og kun undlade udvisning af kriminelle udlændinge, hvis det med sikkerhed var i strid med internationale konventioner.

Hensigten var klar: Det handlede om, at danske politikere påtog sig en såkaldt procesrisiko, og gjorde alt, hvad der stod i vores magt for at sikre, at nogle af de groteske situationer, hvor selv hærdede kriminelle blev i landet, blev standset. Og Socialdemokraterne stemte for.

Hvorfor stemte de for dengang og vil nu ændre reglen? Figenbladet er et brev, ingen har set, fra en eller anden EU-komissær som udtrykker sin bekymring. Et brev, som justitsminister Morten Bødskov afviste at udlevere til Jyllands-Posten, da avisen ville skrive historien. Et brev, ingen i Folketinget, jeg har spurgt, umiddelbart er bekendt med.

Hvis bekymringen var så reel – hvorfor har justitsministeren så ikke gjort en sag ud af den? Hvordan har han ikke klandret den tidligere regering – eller sit parti – for at have stemt for loven? Eller sig selv?

Sagen er den enkle, at det intet har med sagen at gøre. Sagen er den, at socialdemokraterne af ren og skær opportunisme stemte for loven, fordi det skulle se ud som om, de var lige så hårde i kursen mod kriminelle indvandrere som de borgerlige. Sagen er den, at man ville have det til at se ud som om, den faste og fair udlændingepolitik ikke var til diskussion, og ville fortsætte efter valget.

Men virkeligheden er naturligvis en anden. Socialdemokraterne har aldrig villet opgøret med den kriminelle side af indvandringen. Man har altid været blødsødne på dette punkt, kun når taktikken og et allerede eksisterende flertal befordrede noget andet, sprang man på. Socialdemokraterne har altid, når det kom til udlændingespørgsmålet, afvist at antal spiller en rolle. At integration intet havde med kultur at gøre. Og at kriminelle skulle ligestilles med alle andre – hvilket har kostet lovlydige velintegrerede indvandrere skæve blikke fra andre medborgere.

Men det værste er og bliver løgnen. Før valget stor i slaget og hård i retorikken overfor kriminelle udlændinge. I dag åbner man atter portene, og ser passivt til, at typer som Fiz-Fiz atter kan grine og gøre V-tegn hele vejen ind og ud af fængslet, mens vennerne holder forretningen varm til udgangen er sikret.

Det er enkelt: Man kan ikke stole på, hvad Socialdemokratiet siger og gør op til et valg. Partiet vil skruppelløst gøre hvad som helst for at forlede den danske befolkning til at stemme partiet ind i regeringskontorerne. Så snart magten er sikret, vender man tilbage til fortidens unoder og ler ad det måbende folk, der – igen – faldt for knebet. Denne gang altså, at dybt kriminelle voldtægtsforbrydere og narkohandlere trygt kan fortsætte deres virke i Danmark.

Men en dag lærer vi det vel. Og den dag vil socialdemokratiet ikke længere være en faktor i dansk politik. Indtil da må vi andre væbne os med tålmod, og se magtesløst til, at et flertal foretrækker retssikkerheden for de kriminelle frem for de kriminelles ofre og det danske folk.

118 kommentarer RSS

 1. Af Kim Olsen

  -

  Katja,

  “Hold da op… griner… så er pet-segmentet kommet tilbage fra Aarhus.”

  Hvordan det?

 2. Af Hasse Gårde-Askmose

  -

  Jeg går da ud fra, at Søren Pind rejser spørgsmålet om det famøse brev i Folketinget.
  Og får det frem.
  (Hvis det ikke allerede er sket).

  Ikk’ Pind?????

 3. Af Jens Hansen

  -

  En ganske fornuftig kommentar fra Søren Pind, men han er jo ikke selv parat til at gøre noget virkeligt alvorligt for at bekæmpe udenlandkse kriminelles (nærmest frie) adgang til Danmark. Eksempelvis ønsker Søren Pind og hans parti ikke at tage et opgør med konventionsvældet, og ej heller ønsker man at forlade Schengen-samarbejdet, og genindføre grænsekontrol. Den dag Søren Pind og hans parti tør gøre disse ting er jeg parat til at stemme på Venstre.

 4. Af Thomas Gress

  -

  Hele debatten ville være ligegyldigt ,hvis bare vi fik bugt med de virkelige problemer, vi står over for.
  Muslimerne er den største kriminelle gruppe i Danmark, så hvis de blev hældt ud med fuld musik,ville vi fremefter ikke have de store problemer med at udvise kriminelle udlændinge.

  400.000 herboende muslimer. Det er hverken fornuft eller logik i, at der skal være så mange. 400.000 svenskere eller tyskere kunne jeg godt forestille mig. Vi har jo trods alt en del udenrigshandel med begge. Men 400.000 muslimere? Hvorfor?

  Er Danmark et gavebod? Hvem har sagt, at Danmark skal tilhøre andre end danskerne, at de fordele, der ligger i at tilhøre Danmark og være danskere skal er alles ret?

  Har vores gæsters forfædre gennemgået den lange udvikling til moderne demokrati, som vi har? Har de udvist den disciplin, fornuft, arbejdsomhed og mådeholdenhed, danskerne gennem tiderne har?

  Næ.

  400.000 muslimere er forrykt. Et passende antal ville være nogle få tusinder. Lad os gå til EU og FN, og bede om returret på denne idiotiske impulskøb ( vi kan takke de venstreorienterede akademikere for ).
  Vi vil gerne returnere 399.000 muslimere mod at vi kan tage imod 399.000 andre, veluddannede, selvforsørgende, åbensindede, tolerante, europæiske (eller asiatere fra Fjernøsten) indvandrere.

  Derfor: fjern alle overførselsindkomster til disse grupper, og betal dem straks for at forlade landet, for aldrig at vende tilbage.

  Tallene viser, at det vil betyde en forbedring i de offentliges budgetter med flere hundrede milliarder kroner (på langt sigt).

  Det ville jo være den logiske politik at føre.

 5. Af Erik Larsen

  -

  Hvor har du dog ret “Thomas Gress”, men hvad hjælper det os? Danskerne VÅGNER jo ikke – og snart er det jo for sent.
  Der vil blive importeret rigeligt mange flere til at sikre de rødes flertal endnu engang (selvom det selvfølgelig tager “lidt tid” før de får stemmeret.
  Vi skal have de personer UUUUUUDDD som intet har tilfælles med vores kultur, vores samfund osv. Væk med dem og lad os så begynde at undersøge hvilke udanske, ulækre politikere der egentlig er skyld i det her og den situation som vi idag desværre står i!!! Det bliver let og kan starte med Ankerj., Kjeld.Olesen, Birte Weiss, RittB. , Niels Helveg Marianne jelvad o.s.v. o.s.v. os.v. og idag MANGE, MANGE FLERE! Føj. de er og var værre end selv værnemagere! Mærk jer minge ord, der sker aldrig, aldrig, aldrig en forbedring i Danmark før de andre etniske danskere har overtaget samfundet – og jeg behøver vist ikke at sige hvem der vil være primus motor heri.

 6. Af Seker Gün

  -

  Thomas Gress@
  Tror ikke du bør udtale dig om logik, da dit indlæg helt savner dette.

 7. Af j nielsen

  -

  “Der er da heldigvis nogle danskere tilbage, der ikke har tabt forstanden!”

  Erik Larsen er ikke blandt dem.

 8. Af Henrik Blom

  -

  Nej, når en kriminel psykopat skal slikkes i røvhullet på et feriehotel, kan “Carina”’s tusindkroneseddel sku forslå som en skrædder et vist sted …

 9. Af jens sørensen

  -

  Svært at tage parlamentarikerne i begge lejre alvorligt, når det kommer til reelle og konsekvente tiltag i udlændingespørgsmålet. VK-regeringen havde 10 år til at stramme effektivt op imod den vandalisme, som herboende – hovedsagelig mellemøstlige indvandrere og deres efterkommere er skyld i. At S heller ikke har til hensigt at hjælpe samfundet af med denne byrde, kan slet ikke komme som nogen overraskelse, desværre er konsekvenserne ved ikke at gøre noget, – meget værre end at tage skeen i den anden hånd og handle beslutsomt og konsekvent. – Problemerne vil sandsynligvis vokse sig li´så store som i f.eks. Sverige. Men det er vel det, de ønsker!

 10. Af Hr j christensen

  -

  Måske går det en dag op for venstrefløjen at deres ekstravagante luxus syn på flygtninge/indvandrere æder 20.000.000.000 miliarder kroner ud af velfærdssamfundet hver år. Det bliver til 140.000 bistandsklienter, som lever gratis i det danske velfærdssamfund og som også vil gøre det næste og næste år og ….
  Hvordan kan det lade sig gøre?

 11. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Ligesom de kriminelle udlændinges bedste ven er(S), er de kriminelle danskeres bedste ven(V) i hvert fald, hvis man ser på antallet af strafafsonere for økonomisk kriminalitet.

  Nu ved jeg godt, at Ping og konsorter ikke anser økonomisk kriminalitet for “rigtig” kriminalitet. Kapitalismen kan simpelthen ikke fungere uden frihed og et innovativt råderum for fup og svindel.

  Rigtig kriminalitet er, når fattige indvandrere stjæler fra rige danskere – det omvendte kaldes god forretningsførelse og ganske selvfølgeligt.

 12. Af Erik Larsen

  -

  “Der er da heldigvis nogle danskere tilbage, der ikke har tabt forstanden!”

  Erik Larsen er ikke blandt dem.

  Skrevet af j nielsen, 5. april 2012 kl. 02:51
  Thomas Gress@
  Tror ikke du bør udtale dig om logik, da dit indlæg helt savner dette.

  Skrevet af Seker Gün, 4. april 2012 kl. 20:32

  Med disse 2 kommentarer – viser det vist alt – hvad de der ønsker yderligere “kulturberigelse” kan og vil! Flot ikke?? Man kan jo overhovedet ikke diskutere med dem – de er udenfor al pædagogisk rækkevidde! That’s it.

 13. Af kirsten kathrin

  -

  Nu ved jeg pludselig, hvad det betyder: “Man kan ikke stille en Pind i en lort, uden at ødelægge begge dele”.
  Tak for hjælpen PIND.

 14. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  @Søren Pind – dine komentarer er såmænd ganske gode – problemet er blot, at I havde hele 10 år til at få stoppet galskaben ( den muslimske indvandring ) men ikke gjorde noget særligt. Hvorfor mon..?
  DKs økonomi bliver totalt ødelagt – for ganske nylig foretoges en screaning i 26 boligkvarterer, der udviste 904 tilfælde ( uden tvivl kun “toppen-af-isbjeget” ) af social bedrageri, skatte- og momssvindel samt andre “lækkerier” – hvor mon vi danskere kan tage hen og få lov til de samme fordele uden konsekvenser…?Der er ingen konsekvenser – udvisninger naturligvis.
  Du kæmper en god kamp Søren Pind, men desværre er dine partifæller alt for lalle-svage.

 15. Af S Rasmussen

  -

  Om ikke så længe så er der igen et borgerligt flertal med DF.

  SÅ GØR NOGET.

  Ikke så meget snak tøser…

 16. Af S Rasmussen

  -

  Hvordan er vi nået her til? hvordan er vi havnet med denne røde regering? Hvorfor er vi blevet så
  handlingslammede? Hvorfor troede vi på Svend Augen og hans socialdemokratiske utopiske tanker i relation til den åbne dørs politik for muslimske familiesammenføringer? flygtninge? kriminelle?
  Hvorfor kan vi ikke længere gøre noget? er den danske kultur en flematisk laden stå til? ‘…stå aldrig til søs lad de andre stå så ender du med kors og bånd og stjerner på…’. politik? Er det kun DF og dele af den liberale skole der med åben pande tør at sige nok er nok? vi ved det ikke og vi finder aldrig ud af det. – for vi lader de andre stå til søs…, lader andre tage skraldet. Hvor er Sass Larsen? den gamle amtsborgmester fru Rasmusssen fra Albertslund? Frank Jensen? er de blevet helt bovlamme? Stampe, og de fleste radikale, mange socialdemokrater og de umodne SF’ere pisser og skider i egen rede. De bilder sig selv ind at de er de gode. – det er de ikke. De skider på vores flag og vores nation.

 17. Af Beklager, vi skal til det igen: vold og kriminalitet blandt udlændinge — Kulturkamp

  -

  […] Regeringen synes også, at det er forfærdeligt, at kriminelle udlændinge bliver udvist. Derfor ændrer den nu reglerne, så forhærdede kriminelle som Vollsmose-bandelederen Fiz-Fiz ikke udvises. Når […]

 18. Af Tro dem ikke – de gør det igen (om regeringens udlændingepolitik) | Livet, friheden og...

  -

  […] spørgsmålet om udvisning af de kriminelle udlændinge, som jeg tidligere intensivt har behandlet her. Også der ændrede regeringen efter valget reglerne, skønt man selv havde stemt for dem, og […]

Kommentarer er lukket.