“Hvad er der egentlig galt ved det, Sohn har gjort?”

Af Søren Pind 339

Der sad hun, et af sin generations hotshots. Generationen under mig. Succesrig. Begavet. Rationel, kontrolleret – lidt vel meget, som den generation har for vane. Men indtagende. En af dem, hvor manden bare har at holde fast i gelænderet på rulletrappen, hvis han både skal nå toget og ikke miste fodfæstet.

Og hendes spørgsmål lød: “Hvad er der egentlig galt, ved det Sohn har gjort? Hvorfor al det postyr? Er det ikke lidt længe siden alt sammen”.

Jeg sank en ekstra gang, dér over frokostbordet. Jeg følte mig ikke gammel – men generationsforskellen fandt vej til bordet. Jeg prøvede at formulere angsten fra dengang. Dengang i krigens tid. Den kolde, forstås. Jeg prøvede at forklare, at skellene mellem godt og ondt var knivskarpe. At der ingen gråzoner var. At der sine steder lød ord som “hellere død end rød”. Jeg prøvede at forklare hvor bange vi var, om øvelserne i skolen, sirenerne, sangene der var grå (røde…) og frygtsomme. At der var femte kolonner i Danmark, der ville have budt en sovjetisk invasion velkommen – som de danske nazister gjorde det, da tyskerne kom. Og at en af dem, dengang, var Ole Sohn.

At han meldte sig ind i DKP i 1968 – det år, hvor Sovjet besatte Tjekkoslovakiet. At han meldte sig ud i 1991, to år efter Murens fald – et tidspunkt, hvor kommunismens moralske habitus eller mangel på samme for længst var afsløret. Jeg ville have fortalt om Kommunismens sorte bog, og de langt  – langt – over 100 millioner ofre, kommunismen har krævet. Og jeg ville have fortalt om Gulagøhavet, Solzjenitsyn, om Ludwig von Mises, der allerede i 1944 skrev, at kommunismen og nazismen skyldte at fortælle, hvad der adskilte dem – se den udvidede kommentar her på et af mine tidligere blogindlæg.

Jeg fortalte om udenomssnakken vi har været udsat for – og det helt utænkelige, at en tidligere formand for DNSAP nogensinde, hvis han skulle have været opstillet for Dansk Folkeparti, kunne være en del af dansk politik. Ikke mindst, fordi Dansk Folkeparti ikke optager den slags mennesker. Hvad SF altså ingen problemer har med… Pointen er udmærket illustreret i dag i Groft Sagt af Peter Kurrild Klitgaard.  

Jeg greb til Roald Als’ geniale tegning fra dagens Politiken, og konstaterede, at håndtegneren jo har ondsindet ret – for problemet for Sohn er jo, at han ikke selv egentlig synes, han har gjort noget galt, og fortsat arbejder for det, han altid har arbejdet for. Det seneste forsøg på at hale i land kommer derfor ikke ud som andet end et forkølet forsøg på patetisk politisk styring, der i hvert fald ikke foreslår nogen form for dybere overvejelser over, hvorfor man egentlig – i ly af en Sovjetisk invasion, i ly af talrige grusomheder begået i kommunismens navn, og i ly af murens fald to år efter! – tilsluttede sig verdens mest morderiske politiske bevægelse. Og arbejdede for den i mere end 20 år!

Mine ord kunne ikke rigtig ramme. Det var gamle ord. Vi lever i en ny tid, langt borte fra den kolde krig. Og der slog det mig. Netop derfor er det afgørende, at Sohn forklarer sig. Så snart ting er på afstand, og så snart, massepsykotiske vanvittige politiske bevægelser, som den nazistiske og kommunistiske, er lidt på afstand, begynder vi at tro, at den slags aldrig sker, for sådan er vi, de nye, ikke.

Vel – vi er alle sådan. I kristendommen udtrykt i arvesyndsbegrebet. Vi har alle en mulig Stasi-vagt, en mulig Hipo, en mulig KZ-kommandant eller en Stalin i os. Så meget desto vigtigere er det, at de, der har foretaget rejsen ind i mørket, fortæller om, hvorfor – hvad var bevæggrundene, og hvad ændrede sig. Om noget, hvad jo er spørgsmålet i Sohns tilfælde. Det spørgsmål er i sagens natur ikke uinteressant, hvis man som han ønsker at bestride et af landets højeste embeder… ( om min holdning til spørgsmålet om soning og heksejagt, se denne kronik begået da Bo Weyman fra Blekingegadebanden trådte frem og (for)sonede sig med sine gerninger). Så generationerne kan lære om det. Når nu selv sådan en “hæderlig mand”, som Henrik Sass udtrykte det om Sohn, kan finde på at være formand for den djævelske bevægelse…

Ellers vil fortiden vende tilbage. For det, der er sket, skal på grund af menneskets dårskab og hovmod, ske igen. For de, der gerne vil forstå, lidt ud over, hvad der er beskrevet her, anbefales Milan Kundera og Tilværelsens ulidelige lethed. Bag erotikken, bag det menneskelige plot, lurer den sande historie om det ondeste politiske system, denne verden endnu har set.

UPDATE: Dette blogindlæg medførte bl.a. dette fremragende indslag i DRs Orientering, som hermed anbefales.

339 kommentarer RSS

 1. Af erik olsen

  -

  Det første S SF gør er at oprette afliberalsering skoler, hvor i fjolser tvinges til at gå om aften, om dagen skal i lære at arbejde, feje gader og stier i jeres såkaldte gettoer, og hver søndag blir i putte ind i mosker, hvor en iman, skal lære jer den rette tro 🙂 så vi andre kan¨slippe for at høre på jer, Hov jeg glemt jeres ferie skal i holde i Iran.

 2. Af Andreas J.J

  -

  Jeg vil give SP ret i at denne ‘debat’ ikke fører så meget længere… Nu har ulvene kastet sig ud i den!

  “Get it! Der vil aldrig, aldrig, aldrig komme en regering i Danmark med folk der fifler med skatten”

  De havde ikke noget problem med at have en statsminister der tidligere havde ‘fiflet’ med landets regnskaberne.

  Jeg tror ikke du skal være så skråsikker på at alle danskere er af samme holdning som du. Desuden så blev HTS jo frifundet? Som Espersen gjorde det…

  Det er sjovt som folk bliver ved med at mene at Sohn ikke har taget et moralsk opgør med fortiden – er det ikke netop det han har gjort utallige gange? Drejer det sig ikke mere om, at I vil se ham dingle fra et træ før I er tilfredse?

  Mht. klippet i TV2 (som ikke er blevet vist) – jeg tror som sådan godt på, at det er kotume at man sletter materiale der ikke skal bruges. Men det undrer mig, at man ikke har regnet ud, at danskerne formentlig godt kunne tænke sig at se et (påstået) vredesudbrud fra landets statsminister. Så som minimum er det vel elendig dømmekraft fra redaktørens side.

  Desuden er det da sjældent at man hører om journalister der på den måde går ‘løs’ på deres redaktør (de har tydeligvis ment at det var relevant) – men det er vel også bare totalitære kommunister?

  Sidst men ikke mindst, virker det så ikke lidt påfaldende at redaktøren personligt går ind og sikrer sig, at det er slettet? En eller anden agenda lader der til at ligge bag… Ét er sikkert; nu er der i hvert fald mange mennesker der godt kunne tænke sig at kunne se det klip.

 3. Af erik olsen

  -

  Den fixe Jakob Winter IKKE lige, så lige meget hvor mange tv klip i lige fixer, kan i ikke fixe valget, men i ville vel ønske i kunne fixe det som i afganistan, så er det! nu har i 10år forsøgt fixe de frie mediaer, så de gi jo bare igen, sørligt i så forsøger hive uskyldige mennsker ind i det, ole sohn gjorde ikke noget ulovligt, og dermed er det slut.
  Søren Pind er en anden sag, hvor har jakob winter fået den opfatteles, han stod over loven.

 4. Af Godfred Louis-Jensen

  -

  test

 5. Af Helge Nørager

  -

  Duck and Cover, var det slogan. Vi blev opdraget under.
  NÅR bomben sprang, så ” Duck and Cover “, serveret med Disney toner og tegnefilm. I folkeskolen.
  Ikke hvis, men NÅR, var slogan.
  Kan derfor godt forstå, at dem som er født senere ikke rigtigt kan forstå en skid.
  Her indregnet Hr.Pind.

 6. Af Godfred Louis-Jensen

  -

  Hvornår får vi Pinds redegørelse for, i hvilket omfang Taleban har fået “danske bistandskroner”?

  gl-j

 7. Af Allan Nielsen

  -

  @Carl-Erik Pedersen

  Nu har VKO i den grad medvirket til at smadre den danske økonomi de sidste 9 år. Det må være beviset for, at de har haft deres chance.

  VK har en evne til at fortælle danskerne, at hver gang det går godt, så er det deres skyld, men går det skidt, så er det udlandets.

  Jeg er i øvrigt ikke så rød, at jeg ikke ser fejl til den anden side, men jeg kan ikke tage den magtsyge, som man blandt andet ser fra Søren Pind og hans tapre følgesvendes side. Det er decideret klamt. Der er alt for mange vanvittige sager.

  @Christian L

  Bla bla…kan du bevise dit og dat. Enhver idiot ved sit fulde fem kan da se, at der er noget hamrende forkert ved at slette det indslag. Når så der sidder en kæmpe flok spindoktorer med borgerlige baggrund på stationen, så kommer det bare til at stinke endnu mere fælt.

  Der er i øvrigt ikke så meget der kan bevises i disse tider, da VKO jo ikke går i vejen for at stoppe undersøgelser, når de er på røven.

  Angående om V har haft noget at gøre med Sohn-sagaen, så vil det nok ikke være så underligt vist det var. Når man har set den frådende øfgris Peter Christensen grynte om HTS manglende skattesag, så kan man sgu forestille sig hvad som helst fra den side.

  Var der ikke også noget med, at man prøvede sig frem med karaktermord ved sidste valg?

 8. Af erik olsen

  -

  Der mangler hele tiden noget i denne debat, hvad var det Ole Sohn stod op imod, og os andre, En massiv løgne kampange fra magtens (pengenes) side, Alle kan blive dirktør, løgn kun et fåtal havde råd til en uddanneles, Liberalisme er kun dække over værste Kapatalimse, se ejedomssvindler,
  Det har jo altid været muligt at blive rig og være fri, men den der har, vil have mere, for os der ikke ønskede et liv som von And, skulle der ikke være frihed, 8 timer hele livet på samme arbejdeplads, er det frihed i liberalismes ånd, vi viste godt hvad lort USSR var, bla, kørte mange dansker lastbiler gennem østtyskland, så alle viste der var noget galt der, men vi stod i en tid, hvor den anden side tillod dikatur i Spanien og Grækenland, og når komunisterne der ikke samarbejde med USSR, var ved at få magten lovligt, som i Frankrig og Italien så vi hvad ufine kneb liberalisterne brugte for at forhindre det, der var altid hjælp for dem at hente i USA, deraf udsprang RAF og de røde brigader, så stik pipen ind PIND, det du skriver er en stor løgn.

 9. Af jørgen bech

  -

  Søren Pind har så evigt ret: Der er ting, som man ikke kan undskylde. Man kan ikke begå så stor en fejl i 19 år, og så pludselig synes det var forkert. De 19 år var de år, hvor DKP og Stalin-kommunismen var Ole Sohns “mor og far”. Hele hans politiske opvækst og hans grundindstillinger. Dem kan han ikke pludselig se bort fra, ihvertfald er det ikke troværdigt – heller ikke hvis han pludselig skulle sige undskyld og græde krokodilletårer.

  Man må håbe, at dygtige journalister vil blive ved med at grave i denne sag, for der ligger givetvis meget gemt. Hvordan blev millionerne fra Moskva brugt fx? Det var jo ikke kun til avisen – pengene blev helt sikkert også brugt til efterretningsvirksomhed. Måske eksisterer noget af det stadigvæk? Det kan jo slet ikke udelukkes.

 10. Af Asger Kjærgaard

  -

  Hvornår skal du Søren Pind sige undskyld for Guantanamo fangernes retsløse tilstand – for flytning af fanger til CIA fængsler verden over – i en krig, som du støtter og er ansvarlig deltager i – din tid kommer vel også på et tidspunkt, når historien om din regerings deltagelse i en krig, baseret på en løgn og en udsigtsløs løsning på et problem, som I kalder, at demokratiserer andre folkeslag, der overhovedet ingen interesse, endsige forståelse, for begrebet demokratiske rettigehder – så vær beredt spejder Søren.

 11. Af Jesper Kampmann

  -

  Søren Pind – du vrøvler igen!

  Hvorfor kommer denne kritik af ole sohn nu???

  Ville det ikke være mere korrekt at anfægte mandens demokratiske sindelag den gang han blev valgt første gang til folketinget?

  Søren Pind ved udmærket godt, at når man er valgt til folketinget og “godkendt” som medlem,
  så bortfalder alle de forbehold som er nævnt i det foregående i Søren Pinds paniske kommunistforskrækkelse.

  Det er helt i gennem en usaglig kritik der kommer “sytten” postgange for sent. Se nu at komme ud af startblokken – “Spind”

 12. Af Jørn Rudolph

  -

  God Weekend til Søren Spin !
  Og alle andre Spiondoktorer …
  Længe leve kammerat Ole Sohn.
  Rød Front …

 13. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Allan Nielsen.

  Den Danske ökonomi er aldeles ikke smadret; men står som den ökonomi, der har klaret sig mellem de bedste i europa under den verdensomspändende finanskrise!

  Se på Englands, Irlands, Portugals, Spaniens,Frankrigs, Italiens, Gräkenlands, Hele Öst Europa!

  Du kan takke den borgerlige regering for at vi ikke ligger på Gräkenlands niveau, hvilket vi snart kommer til, hvis vi får en Socialistisk/Kommunistisk regering, som vil låne sig ud af nuvärende ökonomiske krise!

  Goddag mand Ökseskaft!

  M.v.h.

 14. Af erik olsen

  -

  Holder vi os til sandheden, overtog de vist den bedste økonomi i verden, noget med de trode de kunne købe hele verden, så bye bye økseskaft, SPind VKO og danske fjolser.
  Vil SPind ha os I tale, skulle han starte med, at fortælle hvor alle bank pengene er, hvor alle ejendomssvindlers penge er blevet af.
  Ack du lill Søren SPind
  Alle ist vack.

 15. Af Erik Larsen

  -

  Vi er lige nu på niveau under børnehaveklassen.
  “Erik Olsen” skriver “alle kan blive dirktør”!!! flot – så skriver han kapitalimse,
  ,kampange og arbejdeplads!!! Gå i debat med sådan en person er jo umuligt. “Allan Nielsen” siger “smadre den danske økonomi”??? Det ser ikke lige sådan ud p.t., da eksperter siger at vi i DK har klaret det næsten bedst i EU?? Got that?
  “J.Kampmann siger at kritik af Ole Sohn kommer sent???????????? Jeg har og andre har kritiseret den mand siden han i landsforrædderlignende hyldest af DDR-fascister var fremme!! ER det nyt for dig?
  Og “Røde-Rudolph” – godt du selv erkender at du har “rød tud og Rød front” som nummer eet i dit stakkels liv.
  Hold da kæft, hvor kan I ikke klare at en mand (Søren Pind) med forstand i hovedet skriver fornuftige indlæg her.

 16. Af erik olsen

  -

  Søren Spind Erik larsen, så har vi vist de 2 første i den børnehave klasse for retaderet.
  Bare det, at kalde en mand der inte ulovligt har gjort landsforrædder, det er alle vel på venstre side så, Forklar mig lige hvorfor man gav Nicolae Ceau?escu Elefantorden, sådan nogen landsforrædder, jeg har ikke noget med problem med Søren Spin, ham slipper vi jo snart for, vil bare lige vise vi ikke alle er så Dement som I er, så vi kender en løgner når vi ser ham.

 17. Af Bjørn Vendal

  -

  Exempel på socialkammeradikal Spin er den idelige gentagelse: Den Onde Regering Mishandler Danmark Med Blokpolitik. Velan, regeringen har brugt sit flertal, helt efter reglerne. Men var det ikke Blokpolitik, når en socialdemokratisk statsminister brugte et flertal, der i flere perioder udgjordes af ét mandat – ofte et af de Nordatlantiske? Næh, siger bl.a. fru Jelved, for dengang sad vi Radikale (og DDR-feriebørn)med ved Fadet.

 18. Af erik olsen

  -

  Det kan du ha ret I. med den lille forskel ingen blev forfordelt, på andres bekostning, og økonominen blev bedre, de sidste ti år er der stemmer rigtig, blevet riger og alle andre fattiger, hvis du mener som Søren Spin at det er iorden, så har du meldt klart ud hva slags mennske du er.

 19. Af erik olsen

  -

  Kom nu med nogen flere af den slags indlæg Søren Spin, underholdnings værdien af det i TV, har været ubetalig, og det har fået Vores tvstationer til at vågne op, at du og VKO er gratis underholdning, der langt slår det I heller så de sendte, fordummene ligegyldige pop konkurrenser, bare det at I ikke kunne forudse det, er noget at more sig kostlig over.
  Undskyld hvis du blev forstyrret i din efterårs ferie på CUBA.

 20. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Sören Pind.

  Hvad er der galt med hvad Sohn har gjort!

  Der er det galt, at Sohn, medens han bor og lever i vort velfärdssamfund, og nyder goderne af dette samfund, går vores fjenders ärinde, ved at arbejde for afskaffelse af vort demokrati til fordel for verdenskommunismen.

  Dette er 5 kolonnevirksomhed, og regelret landsforräderri!

  Men sohn var skam ikke den eneste, der körte i disse linier! Socialdemokratiet, med ledende politikere, som Ritt, og Auken, blandt andet understöttede tendensen, gennem perioden med fodnotepolitik, der sväkkede demokratierne til fordel for vore fjender, under den kolde krig, nemlig Sovjet Rusland.

  Så nu oplever vi gud hjälpe mig, at gamle socialister, og kommunister har fundet sammen, og vil regere Danmark!

  Jeg tror ikke at Danmarks befolkning, er så blåöjet, at de hopper på den limpind!

  M.v.h.

 21. Af Lenette Tine Nielsen

  -

  Berlingske Blogs: Der er en overvægt af venstrefløjssynspunkter – som ikke svarer til virkelighedens Danmark!

 22. Af Erik Larsen

  -

  Helt enig Lenette! Det er grotesk at se disse bistandsmodtagere, der ikke engang kan skrive dansk eller stave blive ved og ved! Det ER bestilt arbejde, vær sikker på det og da der jo alligevel er no ytringsfrihed i DK, så synes jeg at Berlingske burde gå ind og stoppe den “syge gylle” der vælter ud af folk uden nogen intelligens over en 4-årigs.

 23. Af erik olsen

  -

  Ha! det er fordi Tante berliners normale læser. er optaget af, af flytte deres penge i skattely, eller holder lav profil, fordi de sidder i kæmpe huse, selv om de har snydt og bedraget, og skylder millearder væk, resten har set sandheden i øjene, vi får aldrig en borgelige regring igen, så de har taget deres skatteletterles, og er flyttede der hvor skatten er dejligt lav, SÅ NU DØR DANMARK.
  Og resten sidder i spanien, og fiser efterløn af, på tros af den var til de nedslidte, og de aldrig har lavet dagens gavn.
  Ikke bistand, arbejdesprøvning på grund af langt livs slid på arbejdesmarkede.
  Ja det er KGB og DKPs Milloner der går til denne slags, og ellers kan man kun sige hold op, er i ude på at vi ska grine os ihjel.

 24. Af Jørn Rudolph

  -

  “Berlingske Blogs: Der er en overvægt af venstrefløjssynspunkter – som ikke svarer til virkelighedens Danmark!”

  Tænk. jeg troede af forfatterne af disse blokke på Berlingske Tidende var Konservative og ikke venstreorienterede !

  Med det er da godt, at deres synspunkter ikke svarer til virkelighedens Danmark.

  For der da ikke en pind galt med det, som Ole Sohn har gjort for 20 år siden …

 25. Af finn jørgensen

  -

  Der er vist kun én ting jeg hader mere end venstreorientering i almindelighed og kommunisme i særdeleshed, og det er den fuldstændig blinde selvretfærdighed og aldeles svigtende selvkritik borgerlige politikere og meningsdannere er i stand til at lægge for dagen. Margaret Thatcher, som har udtrykt beundring for, og støtte til Pinochet, har jo ellers haft en høj stjerne i det borgerligt/liberale segment, uden at dette har medført nogen sønderlig efterrationalisering. Det var så blot ét eksempel, men det får mig da til spørge; hvad ER det egentlig Ole Sohn har gjort som er værre?
  Og lad mig slå fast, at jeg rent politisk er i den absolut modsatte ende af skalaen i forhold til Sohn. Det er blot ikke altid, jeg er stolt af at tilhøre samme banehalvdel som Søren Pind.

 26. Af Er det tænkeligt, at en tidligere “nazist” kunne være en del af dansk politik? « Bohemian Rhapsody

  -

  […] Søren Pind har erklæret at Ole Sohn var som en nazist. […]

 27. Af Allan Nielsen

  -

  http://politiken.dk/politik/ECE1101979/soeren-pind-sendte-brev-til-minister-for-at-hjaelpe-spekulanter/

  Søren Pind er en pamper?

 28. Af Jens Wilhelm

  -

  Pind opfører sig jo præcis som pamperne i Sovjetunionen !

 29. Af a andersen

  -

  Nå – mon Pind snart skriver et indlæg om Pinds mærkelige forhold, som bliver afsløret i disse dage. Det bliver spændende at læse

 30. Af Ulla Dahl

  -

  Kommer der ikke snart et indlæg om friheden ved at slippe for at betale husleje, når man som Venstres boligordfører har tigget sig til et lækkert gratis hjem hos en ejendomsspekulant? Noget for noget…

 31. Af V Hansen

  -

  Søren Pind er en patetisk hykler.

  Pind har stået i første række til at deltage i de perfide mudderkastningskampagner mod Helle Thorning og Ole Sohn.

  Nu vælter skeletterne så ud af Pinds egne skabe.

  Ulovlig au pair-ordning, pression mod erhvervsministeriet for at gavne sine ejendomsspekulantvenners og sine egne økonomiske interesser, gratis bolig stillet til rådighed af ejendomsspekulantvennerne og medlem af selskabsbestyrelse i strid med reglerne for ministre.

  Jow, jow. Manden på den høje moralske hest i heksejagten på politiske modstandere har selv masser af lig i lasten.

  Gad vide om Pind har husket at opgive værdien af fri bolig til Skat?

 32. Af Marque Pierre Sondergaard

  -

  Aah nej Soeren. Hvad er nu det for noget?

  Jeg kan huske du fortalte om hvordan den magt man havde i Koebenhavns raadhus til sidst ville korrumpere enhver.

  Var det ikke Abraham Lincoln, der sagde at hvis man vil korrumpere en mand skulle man bare give ham magt.

  Det lyder bundnaivt nu, men jeg troede du var anderledes. Jeg troede du var aerlig og havde moral. Et forfriskende alternativ til pamperne og levebroedspolitikerne der uforskammet meler deres egen kage.

  Jeg er skuffet over dig Soeren. Tomme toender buldrer mest, siger de. Saa sandt som det er sagt.

 33. Af Hulubulu Søren????

  -

  Kommer du snart frem og forklarer dig, uden søforklaringer. Du kan vist godt træde af nu, for du har talt med spaltet tunge 🙂

  Du er en fantast som Brixtofte og Løkke, og det er ubegribeligt, at nogen har hoppet på den. De liberale slikker hinanden i røven i kapitalismens magt.

  Det kaldes elitesocialisme.

 34. Af Anne hansen

  -

  Flot Søren Pind!!! Godt gået!!! Har du også aktier i svineproduktioner??
  Lad os da endelig få fodret vore børn af med grisekød fra danske svin, der nu har verdensrekord i at indtage antibiotika..ja for det er jo ikke landmændenes ansvar…det må være svinene selv, der må tage den byrde på sig…ikkesandt?
  Godt råd, du der fik givet alle daginstitutionerne!!

 35. Af Hans Andersen

  -

  Livet, friheden og… gratis husleje, sponsorgaver og ejendomsspekulation. Godnat med dig, platte pamper.

 36. Af Thomas Jensen

  -

  Tsk: »Socialdemokraterne har siddet så længe på regeringsmagten, at de betragter regeringsapparatet som deres personlige ejendom. De kan ikke længere se, hvor grænsen går mellem stat og parti. De baserer magten på kammerateri, vennetjenester og magtfordrejning«

  Mon ikke de ord efterhånden passer bedre på Venstre idag, end de passede på Socialdemokraterne, da Fogh udtalte dem i 2001?

 37. Af Jesper Jørgensen

  -

  Denne her er også fin: http://b0rre.blogspot.com/2010/10/ole-sohn.html

 38. Af Mads Larsen

  -

  Søren Pind, der er noget jeg ikke forstår.
  Hvorfor i alverden sidder et kommunistsvin og landsforræder som Sohn ikke bag tremmer?
  Som “almindelig” borger i det her land, så overvåges jeg konstant, og det mindste man træder ved siden af, i hvert fald når det drejer sig om at man “demokratisk” får tyvstjålet sine penge, for at brødføde 2,7 millioner nassere, så falder hammeren.

  Er der en der giver mig et par millioner, som jeg så hygger mig med, uden at opgive det som en indtægt, så falder StasiSKATS hammer, hårdt og brutalt, men for politikere findes der måske en særlovgivning?

  Burde Sohn ikke forklare og opgive de penge han modtog , da han havde og har våde drømme om at indføre kommunismen i DK? Mere end det der allerede er, og som VKO har været stærkt medvirkende til, da de gik fra liberal til rød?

  Og såfremt der ikke kan redegøres for hver en tiøre, så skal forræderen Sohn vel bag tremmer? Som det med sikkerhed ville ske , for os idioter der betaler jeres lønninger, såfremt vi gjorde noget ligesådan, og såfremt vi vælgere= OS I BETALES AF OG BURDE ARBEJDE FOR, udviste en form for landsforræderi som Sohn har gjort??????

 39. Af Elsebeth Nilsson

  -

  Ole Sohn skrev:
  “Fra Folketinget til celle 290 – Arne Munch-Petersens skæbne, 1992” (citat Wikipedia).
  Det har ingen af I andre gjort.
  Med venlig hilsen til Søren Pind fra én i den – meget – ældre generation.

Kommentarer er lukket.