Respekt for Københavnerne – også Ulrich Vogel, Frank?

Af Søren Pind 189

Kære Frank!

Hvor hænger du fint ud over hele byen. Det ser ganske vist lidt rigelig rødt ud efter min smag – og med det kendskab, jeg har til priserne, så har du helt givet ikke kunnet nøjes med de 100.000 fra LO. Gud ved, hvem der mere har været inde over… Der er sådan lidt sovjetisk frimærke over plakaten, men nå. Lad det ligge.

Jeg skriver, fordi jeg ikke har hørt din røst i sagen om Ulrich Vogel. Derimod har jeg hørt nogle af dine partifællers. Og det bekymrer mig…

Ulrich Vogel har måske ikke ramt dig, som han ellers har ramt mange af os andre. Men måske, hvis jeg siger præsten i Tingbjerg, at en klokke ringer. Ikke en af de i denne tid så forkætrede kirkeklokker. Men bare en klokke der inde i dig.

Vogel blev som bekendt forjaget fra sit embede af en flok utilpassede yngre indvandrertyper. Om det har din partifælle i København, tidligere socialborgmester Pelle Jarmer givet sin mening til kende. En mening, forfatteren Jens-Martin Eriksen, i en tankevækkende kommentar i dagens udgave af Information giver følgende salut med på vejen: (Pelle Jarmer)… fremsætter vanvittige, groteske påstande om at præsten selv er skyld i overfaldene og indbruddene

Man kan med vis vægt sige, at Pelle Jarmer ikke er så nutidig socialdemokrat at det gør noget. Og der findes dem, der vel bare kan trække på skulderen af Jarmers – mener også jeg – vanvittige udtalelser. Hans indlæg ligger ikke on-line, men du kan se uddrag af det her.

Men problemet går videre end det. En af dine kandidater til valget til borgerrepræsentationen, Mohammad Aslam, der også er beboerformand i Mjølnerparken, er på linje med Jarmer. Hans udtalelser i Deadline er lige så vanvittige – og placerer ansvaret for det skete på sognepræsten selv.

Jeg forstår ikke din tavshed – eller også gør jeg kun alt for godt. Du har også været heldig – ingen journalister har spurgt dig til sagen, og hvordan du ser på dine partifællers udtalelser. Egentlig mærkeligt. Du burde svare på følgende:

Er Aslams udtalelser dækkende for socialdemokraterne? Kan han blive stående på listen med en sådan tilgang til integration? Tror du den tilgang er den rette i de enorme udfordringer København står midt i? Synes du, den dækker dit selvpåståede og særdeles velophængte budskab om respekt for København? Der er mange spørgsmål, man kunne og burde stille.

Jeg har prøvet at komme til bunds i, hvad Socialdemokratiet egentlig mener om integration, og hvordan man mener bandekrig mm skal løses. Ikke mindst i sidste valgkamp med din forgænger, der mente jeg var langt ude, når jeg gjorde integration og kriminalitet til mine hovedtemaer. Som bekendt mente din forgænger, det var vigtigere med 5000 boliger på 5 år til 5000 kroner. Sikke en suppedas, du skal overtage.

Men når jeg spørger er det jo fordi, jeg faktisk ikke tror, du – I – er blevet klogere. Du kan passende starte med at forklare mig som borger i Købehavn om dine partifællers udtalelser er dækkende for jer. Og hvad du i øvrigt agter at gøre i denne sammenhæng.

God fornøjelse derude i valgkampen.

Din hengivne

Søren

189 kommentarer RSS

 1. Af Anja Jensen

  -

  Lars Mortensen
  Nej for jeg skrev dem og deres familie 😉
  he he

  Men Lars,hvis det KUN var Danmark der havde problemer med muslimsk indvandring, så ville jeg mene det var Danmaerk der havde et problem.
  Men sørme om de ikke har de samme kvaler i både
  norge, sverige holland, belgien, tyskland,England, grækenland, spanien, italien, USA ja selv i Rusland og Kina for at næve nogen.

 2. Af L. Rasmussen

  -

  http://blog.politiken.dk/milos/2009/11/01/vandrende-pind/

 3. Af Søren Pind

  -

  @L. Rasmussen: Hvad den så – igen – end har med sagen at gøre, så er den sjov:-) Og jeg kan konstatere, at så snart jeg slipper styringen ender det her i den store islam-debat. Det er nu ikke synderlig befordrende. Jeg slutter mine kommentarer for denne gang.

 4. Af Lars Mortensen

  -

  “Nej for jeg skrev dem og deres familie”
  Nej, du vil give dem en returbillet! Hvor ender de så? Der, hvor de starter, altså her 😉
  Christian Toffini: Det, jeg opponerer imod, er Anja Jensens ret åbenlyse indstilling til “alle dem”. Jeg kender mange “danskere”, der alle er søde og rare, men så sandelig gælder præcist det samme for alle de muslimske mennesker jeg kender, her hvor jeg bor og arbejder. Omvendt er jeg selvfølgelig godt klar over, at der i BEGGE lejre ER brådne kar. Endvidere mener jeg ikke, at nogen kan være skyldige, før de er dømt,- det har nu altid været dansk praksis.
  Og skal vi dyrke “helhedsanalyse”, så forstår jeg stadig ikke, at det kun er præsten i Tingbjerg, der fortjener Pinds og OVKs småhykleriske opmærksomhed. Mange andre er “fordrevet” fra deres job de sidste år. Hvor var da de blødende hjerter og det store show for medierne, for nu at se det hele sådan lidt generelt 😉

 5. Af L. Rasmussen

  -

  Søren Pind,

  Godt at konstatere, at vi trods alt er enige om noget 🙂
  Og en tak for at lade den stå, selvom den er off-topic – et emne som vist må være uddebatteret nu. Jeg holder i hvert fald også her.

 6. Af Anja Jensen

  -

  Lars Mortensen

  prøv engang at scrole tilbage i teksten i stedet for det ordkløveri.

  Hvis der er mere end en muslim går jeg ud fra det hedder muslimer (i flertal)

  Søren Pind
  Du har jo selv sparket bolden op i luften.
  Eftersom det er muslimske indvandre der fordrev vogel er Islam nok svær at styre udenom

 7. Af michael thiesen

  -

  Pind, det kan godt være jeg har overset det, men jeg savner fortsat at se, hvad du mener om din partifælles forslag om at forvise ballademagere mv. fra kommunen. Som jurist med forfatningsretten som speciale må du bestemt have en kvalificeret mening om dette spændende forslag.

 8. Af Christian Toffini

  -

  Til: Lars Mortensen.

  Al statistik, I DK, som praktisk talt samtlige
  af vestens lande, viser stort set et synkront
  musl. handlingsmønster, (i helhed), hvad enten
  vi taler krim rate, arb.løsheds rate, beslag
  -læggelse af enorme off. subsidier, og hele
  vejen over til stenkast på ambulance/brændfolk.

  Men JA, inden for hvert felt, er her også et
  hav af ikke musl. befolkningsgrupper, men som
  sagt, i langt mindre målestok, hvortil det er
  undfair at ville sidestille problemstillingen.

  Vender man billedet om, og antager at debatten
  gik på “druk”, ville det svare til, man ville
  fordele skyldsparten ligeligt over på musl.,
  skønt al statistik viser, at Danskerne, især
  de helt unge, drikker som deciderede svin.

  Hvad angår din kritik imod Pind, og regeringen,
  og dens støtteparti, kan jeg kun tilslutte mig.

  Skønt vor kritik er affødt ud fra hver sit udga
  -ngspunkt, kan vi blive enige om, at Tindbjerg
  -stuntet, nok er noget af det mest stupide som
  længe er set i Dansk politik. Åh gud, apropos.

 9. Af Jens Chr

  -

  “Dortes indlæg er lødige og velargumenterede. Kan du ikke tåle lidt modstand?”

  De helt igennem forudsigelige indlæg fra den kant skal man bare hoppe op og falde ned på. Det lyder mere som en omgang hjernevask, garneret med lidt rygmarvsreaktion i overenstemmelse med fordummende paroler fra en svunden tid.

 10. Af Karin Bennedsen

  -

  Måske skulle Søren Pind lytte til, hvad politiet siger omkring Tingbjerg?

  “»Tingbjerg er ikke værre end andre københavnske bydele«:

  »Så selv om jeg er glad for debatten om, hvad der kan gøres, tror jeg, at alt det her lægger sig, så snart medie- og politikerinteressen lægger sig igen«, siger Per Larsen.”

  Ja, for det kan vel ikke være Søren Pinds opgave at forværre forholdene i Tingbjerg for at fremme sin egen populistiske og Trykkefrihedsselskabs-inspirerede dagsorden?

 11. Af B Jensen

  -

  @Karin Bennedsen, anon..

  “»Tingbjerg er ikke værre end andre københavnske bydele«:”

  Bemærk hvem der udtaler det – en herre som, for ikke at opskræmme befolkningen, ville få ragnarok til at minde om “lidt juletravlhed”.

  “Ja, for det kan vel ikke være Søren Pinds opgave at forværre forholdene i Tingbjerg for at fremme sin egen populistiske og Trykkefrihedsselskabs-inspirerede dagsorden?”

  Ja, for det kan vel ikke være Karin Benndesen, anon..’s opgave at “forlyserøde” forholdene i Tingbjerg for at fremme sin egen populistiske og virkelighedsfjernt-inspirerede dagsorden?

 12. Af Bjarne Thyregod II

  -

  http://blog.politiken.dk/milos/files/2009/11/vandrendepind.gif

  Sådan kan man også se på Pinds politiske deroute.

 13. Af Kaal Andersen

  -

  Jeg fatter ikke, at ordentlige, anstændige muslimer, som ønsker at leve fredeligt i Vesten under demokratiske spilleregler, ikke har øje for det skrigende behov for at få rettet op på muslimernes image. Det er ved at blive fuldstændig ødelagt af en minoritetsgruppe blandt muslimerne, men så længe muslimerne selv ikke tager affære og udstøder idioterne fra deres miljøer, så vil alle muslimer mere eller mindre skulle stå på mål for anklagerne mod muslimer som en hel gruppe – og ikke bare nogle få.

  Muslimer har så travlt med at råbe og skrige om krænkelser – men den største krænkelse mod islam kommer dels fra islamiske terrorister, dels fra psykopatiske, utilpassede, unge muslimske mænd.

  Om jeg fatter, hvorfor den store gruppe af muslimer finder sig i, at disse to sindssyge grupper totalt tilsværter den muslimske ære og værdighed.

  Hvornår rejser ordentlige og anstændige muslimer en verdensbevægelse, som skal tvinge de to grupper helt i knæ og få stoppet tilsværtningen af Islams navn?

 14. Af Dorte Sørensen

  -

  Kaal Andersen
  Mange for ikke at sige de fleste muslimer tager afstand fra bandeopgør og andre kriminelle ting. Hvorfor blive ved at forlange undskyldninger fra andre muslimer hver gang en tilhørende den muslimske tro gør en dumhed.
  Vi kristne kunne ikke bestille andet end at tage afstand og undskylde hver dag, hvis det også blev forlangt at vi skulle undskylde hver gang en kristen udførte en dumhed eller en kriminel ting.

 15. Af B Jensen

  -

  @Dorte Sørensen

  “Vi kristne kunne ikke bestille andet end at tage afstand og undskylde hver dag, hvis det også blev forlangt at vi skulle undskylde hver gang en kristen udførte en dumhed eller en kriminel ting”
  Vi kristne? – Hvis du mener at terrorhandlinger, afbrændinger med menneskeliv til følge og tilsvarende handlinger kan sidestilles med “en dumhed”? – ja, så ved jeg ikke?

 16. Af Dorte Sørensen

  -

  B Jensen
  Undskyld men handler emnet ikke om de uhyrligheder der foregår i Tingbjerg og dermed begivenheder i Danmark og ikke om terror bomber rundt om vi verden, hvor af mange er foretaget af kristne – Terror er desværre ikke kun benyttet af muslimer.
  Men du kan jo selv begynde offentligt at undskylde alle de kvindemord der her i efteråret er foretaget af kristne danske mænd.

 17. Af Karin Bennedsen

  -

  @Dorte Sørensen

  Måske kunne vi kristne så også rejse os i protest mod regeringers og soldaters drab på titusindvis af civile i Irak og Afghanistan.

 18. Af Søren Pind

  -

  Nu har en del beskæftiget sig med sagen om den pædofilidømte voldtægtsmand, endog på denne blog. Jeg må med henvisning til denne artikel så sige, at jeg nu engang regner sagen for afsluttet. Der var – er – tale om en afvist asylansøger, se http://www.altinget.dk/artikel.aspx?id=103205

 19. Af B Jensen

  -

  Hvornår ser vi så styrmanden og Dorte Sørensen på undskyldningsblokaderne?

  @Dorte Sørensen – jeg synes lige at jeg for god ordens skyld, vil gøre dig opmærksom på det svar du gav og som jeg refererede til (Kaal Andersen). Det havde ikke med Tingbjerg at gøre. Hvordan skal jeg kunne undskylde mord, begået af individer, som ikke har brugt kristendom som argument for disse og er de mordere kristne? Er du? Er jeg?

 20. Af john petersen

  -

  Søren Pind for at vende tilbage til debatten, hvorfor man ikke hører fra Frank Jensen om de forskellige udsagn fra socialdemokratiske politikkere, der tror jeg ikke, du skal forvente noget svar.

  Søren Pind du glemte også i den sammemhæng Anne Vang, der er fuld tilhænger af Kirkeasyl og civil ulydelighed, det var så galt, at den socialdemokratiske top måtte tage afstand fra Anne Vang, og klart sige at det ikke var socialdemokratisk politik, heller ikke her har Frank Jensen været på banen og taget afstand fra Anne Vang’s synspunkter.

  Men held og lykke Søren Pind med at få en kommentar fra Frank Jensen.

 21. Af Dorte Sørensen

  -

  Søren Pind hvorfor blande dette ind i denne debat og var manden en af dem der havde søgt tilflugt i Brorson kirken.
  PS: selv om Kirkeasyl ikke har været fuldt orienteret om de menneskers fortid der søgte tilflugt i Brorson kirke med menighedsrådets tilladelse sletter det ikke alle Birthe Rønn Hornbechs fejlinformationer til befolkningen og Folketinget, men er vel også mere tænkt som en aflednings manøvre.

 22. Af T Larsen

  -

  @Karin Bennedsen
  “Måske kunne vi kristne så også rejse os i protest mod regeringers og soldaters drab på titusindvis af civile i Irak og Afghanistan.”

  For Danmarks vedkommende er det nu ikke blot regeringen der har besluttet at sende soldater til Mellemøsten. Indsatsen støttes af socialdemokraterne der da også var med til at vedtage lovforslagene. Altså er det kun liste F og Ø der på sædvanlig vis undlader at tage ansvar for noget som helst.

  Mht. soldaterne, er det givet at der er en risiko ved militære operationer – også for civile tab. Men operationerne er dit, mit og vores landsmænds ansvar, i samme grad som det er den enkelte soldats ansvar. Det er bestemt ikke noget du alene kan tørre af på de dygtige unge soldater. De udfører blot et utroligt vanskeligt job på imponerende dygtig vis.

  Tilbage på sporet: Mon Frank Jensen vil tage stilling til partilinjen i forhold til Tingbjerg-sagen? Eller frygter han mon sin helt egen “5000 boliger” møllesten om halsen?

 23. Af Gerald B.

  -

  Citeret fra Politiken d.d.:
  “Mens Frank Jensen (S) ser positivt på at smide kriminelle ud af Tingbjerg, tager Pia Allerslev (V) afstand fra forslaget.”

 24. Af Karin Bennedsen

  -

  @T. Larsen

  Socialdemokraterne stemte IMOD Foghs krigseventyr i Irak. Først da FN, efter det ulovlige angreb på en suveræn stat, godkendte den efterfølgende ‘genopretning’, gik S ind med støtte.

  Og uanset, hvad du mener om den sag, så kan jeg som socialdemokrat ikke se, at jeg har et medansvar for den skammelige handling.

  Angrebet på Afghanistan støttede jeg i begyndelsen, eller rettere, jeg havde forståelse for Bushs og USA’s behov for at markere sig efter 11/9, men efterhånden som terroren breder sig langt ind i Pakistan, og forholdene i Afghanistan heller ikke ser ud til at forandre sig i nævneværdig grad i den ønskede retning, synes jeg man skal begynde at se sig om efter en plausibel undskyldning for at trække soldaterne hjem.

 25. Af Dorte Sørensen

  -

  Gerald B.
  Forvirringen er snart total. Pia Allerslev (V) ville smide alle ballademager ud af byen nu vil ikke smide dem ud af en boligforening.
  Dette forslag er også et desperat forslag fra SF og skal måske se som et modspil til DF, men at overtrumfe DF er ikke klogt for DF vil bare komme med et endnu mere uhyrligt forslag. FX ved deres Landsmøde i 1998 ville DF smide hele familier ud af landet, hvis en i familien havde lavet ballade. Det var pga. denne Landsmøde debat, at Nyrup Rasmussen sagde, at DF aldrig bliver stuerene. Han fik desværre ret, men han havde nok ikke regnet med at flere partier efterhånden også kan få denne benævnelse.

 26. Af K J Hansen

  -

  Søren det er altså vildt un-fair at stille Frank mere end et spørgsmål af gangen. Han hører til den gren af Sérne der ikke kan rumme så meget og så ender han bare med at lyde som sin gamle nestor.

 27. Af T Larsen

  -

  @Karin Bennedsen.
  Fuldstændig korrekt. S kom først listende da de så vælgerpotentiale i at tage blot en smule ansvar for en uundgåelig krig. Ved Afghanistan krigen havde S ingen betænkeligheder (bortset fra 2 medlemmer).
  Mht. dit og mit ansvar er min pointe at det er nøjagtig ligeså stort som det ansvar de udsendte soldater har. Det er så nemt og utidigt bare at pege på vores soldater som nogle slemme slemme imperialistlakajer og babykillers i bedste 68er stil.
  I øvrigt er der ingen grund til at stikke halen mellem benene nu, blot fordi det er lidt hårdt. Bemærk at vesten ikke har oplevet ét terrorangreb med rod i Mellemøsten i over 4 år.
  Vi sparer nok nogle danske liv ved igen at lade fundamentalister undertrykke civilbefolkningen i Afghanistan. Spørgsmålet er om I Sere finder det acceptabelt at det sker på bekostning af mange gange flere civilisters liv og trivsel?

 28. Af Anja Jensen

  -

  Karin Bennedsen
  “»Tingbjerg er ikke værre end andre københavnske bydele«:

  Hvordan syntes Karin Bennedsen lige det går i andre københavnske bydele ?

 29. Af Karin Bennedsen

  -

  @Anja Jensen

  Kommentaren var ikke min, men Per Larsens. Jeg gengav bare, hvad han udtalte i en anden avis.

 30. Af vagn pedersen

  -

  Befolkningen i Danmark flest kalder sig for kristne. Altså, jeg undrer mig meget over debatnivoet i medierne. Voksne siges at være rollemodeller for børn og unge, hvilke rollemodeller er det da der bliver udstillet. Man må vel sige til børnene og de unge der læser diverse indlæg, “gå ikke hen og gør ligeså”, jeg føler opfatter meget af det skrevne som mentalt vold mod/på næsten, uden at ret mange kender vedkommendes ærlige hensigter. Jeg ville ønske der blev talt mere om hvad den enkelte selv evt. ønskede at gøre, frem for beskylninger om diverse evt. tiltag.

 31. Af flemming pedersen

  -

  Ballademagere har vi altid haft, og vil altid have. At “drengestregerne” er lidt grovere, ude i tingbjerg er jo en kedelig kendsgerning. Men det er vel ogsaa et resultat af den “röde” folkeskoleaand, hvor eleverne ikke har respekt for laererne, og larmer og gör ved i timerne.Jeg kender flere elever, i vor omgangskreds, som har maattet skifte skole flere gange, for at kunne vaere i fred for mobberi.Een matte tage studentereksamen pr. korrespondance, saa galt var det. Her i Tingbjerg er det saa bare unge mennesker paa slap linje, der gaar et skridt videre med löjerne, ikke saa overraskende, saadan som det offentlige system er indrettet.Det offentlige er noget de unge gör grin med, de gaar der ned og faar nogle stakater, og de foragter giverne, fordi det i bund og grund er forkert at give folk penge de ikke fortjaener.De unge mennesker skal saettes i ARBEJDE, saa simpelt er det.
  At politikerne over en bred kam har forsögt at köbe sig til “fred” ved at haelde penge ud af aermerne, er der ikke noget nyt i, og de vil sikkert forsöge sig igen med flere penge og “bandepakker”.
  Men er den ikke rusk rivende gal?- det er jo ikke (laante) penge der mangler, de unge ballademagere har jo biler osv.Det er slet og ret , at de skulle saettes til at lave noget fornuftigt, somde saa kunne tjene deres penge ved.-Slut med at det offentlige smider om sig med vores andres (lante) penge. De unge skal saettes i arbejde, og bruge tiden paa det, ikke noget med at indkassere ydelser uden at arbejde.
  -Simpelt, men effektivt! De faar mindre tid til at lave ballade, og arbejdet faar dem til at faa respekt for andre (arbejdende) mennesker.
  Kan en socialdemokrat löse dette problem?
  Naeppe, for socialdemokratiet har selv skabt problemet, med deres evige haelden penge ud af aermet, hver gang der er et problem.
  Vil Frank Jensen aendre paaa denne socialdempkratiske politik?
  Naeppe, han er den type der körer videre i sporet, og vil strö om sig med andres (nu laante)penge, som de gode socialdemokrat han jo er.

 32. Af niels krarup

  -

  hvad har LO`s tilskud til valgkampen med tingbjerg-præsten at gøre?
  Mærsks bidrag til Venstre har du jo ikke nævnt.
  Det kan du måske også undvære ,du har jo aldrig holdt dig tilbage med at formøble borgernes penge til dyre vine og middage.
  VKO har nu siddet i snart 10 år.Bærer de ikke noget af skylden for bandeurolighederne??

 33. Af bjarne pedersen

  -

  Det viser vel med al ønskelig tydelighed, hvor tyndt besat Venstre p.t er kommunalt i København når man ser en gammel nedslidt krikke som Søren Pind, tilsynladende er den eneste bannerfører i kampen for et “systemskifte” i hovedstaden.Måske Pind burde kigge lidt mod nord hvis han vil have renset ud. Helt skandaløst har Pinds partifæller i Fredensborg kommune modtaget koruptionspenge fra et multinationalt selskab. føj!!!!

 34. Af Johnny Olsen

  -

  Sovjetisk frimærke?!?

  I Guder, det er 20 år siden at Sovjetunionen lukkede og slukkede – og S.P. var vel dårligt nok tør bag ørene dengang. Hvor længe endnu skal borgerlige tranlamper som Pind hænge fast i det ideologiske hængedynd fra en svunden og ikke længere eksisterende fortid? Han skulle måske hellere kigge lidt indad og bidrage til en intern debat i sit eget parti, som vel er det parti i Danmark som har mest travlt med at modtage økonomisk støtte af moralsk tvivlsom oprindelse.

 35. Af den indre svinehund

  -

  Respekt for Kjøvenhavn. Jov da. Go dav då.

  Nå men den må frank længere ud på landet med.

  Det forekommer mig at Frank selv i sin karriere som politisk emitator selv har sat sig i en position hvor respekten for Danskerne kan ligge et meget lille sted. Også for Københavnerne.

  Og hvor er det typisk at han gentager igen og igen (og på alle lygtepælene) at murstenene i København er vigtigere end menneskerne i København.

  Jov da, nu skal der nok igen møbleres om på borgmesterkontoret. Ud med rits nye Ikea kontor. Frank kan sikker gøre det meget dyrere på skatteydernes penge.

  Frank kom jo sådant lidti det skjulte til kort over for Poul Nyrup Rasmussen. Og senere Helle.

  Ja hvem er i grunden denne knægt som kræver repekt som var han en imam?

 36. Af Anja Jensen

  -

  Karin Bennedsen

  Men du var enig med Per Larsen, og så er det jeg spørger igen, hvordan er det lige det går i andre københavnbske bydele ?

 37. Af Anja Jensen

  -

  Det var ellers overaskende men rigtig rart at høre at SF ville smide de 11 værste ballademagere ud af Tingbjerg samt sætte overvågning op. DF gik skridtet videre og ville smide dem helt ud af landet da de ikke har statsborgerskab.
  Venstre vævede 🙁 konservative og socialdemokraterne var tavse

 38. Af Peter T.

  -

  Jeg tror, Søren Pind i virkeligheden er misundelig på Frankieboys ekstremt veludførte valgplakater. 🙂

  Han har da sat en ny standard for valgplakaters fremtoning, ikke sandt? 😉

 39. Af Mogens Havnsøe

  -

  Jamen dog for en blog. Pind spørger, hvor jeg har fra, at han skoser socialdemokraterne for ikke at deltage i gudstjenesten, som han fandt på efter jeg og en række andre socialdemokrater havde været til stede ugen før. Det gjorde Pind i et indlæg i Ekstra Bladet. Yildiz Akdogan som godt nok ikke hedder Frank Jensen, men dog er medlem af Folketinget, var der samme dag. Det undlod Pind at nævne. I øvrigt kan Frank Jensen vel ikke forpligtes til at rende til de samme begivenheder som Søren Pind. Jeg kom fejlagtigt til at skrive KV09, der skulle have stået KV05. Men i øvrigt er det bemærkelsesværdigt, at Søren Pind nærmest er mere aktiv i den københavnske valgkamp end Pia Allerslev, som måtte frem – efter først Pind og så Geertsen skred, da deres overborgmesterdrømme brast. Aslams udtalelser i Deadline var tossede medgivet. Men Frank Jensen skal vel heller ikke ud og kommentere alle socialdemokraters udtalelser. Det er ganske vidst en stil, som Venstre må praktisere i stor stil i forhold til Pind, fordi det gang på gang viser sig, at han lever sit helt eget liv. At Frank Jensen på et tidspunkt var fremme og kommentere Pinds halvhjertede ros til HA’s “Sjakalmanifest” synes jeg derimod er ret rimeligt. Men kunne vi ikke få svar på, om det er Pind eller Allerslev der er spidskandidat for Venstre i København, eller er hun bare en slags “Pind light”?

Kommentarer er lukket.