Kremlologi aka kvindesnak

Af Søren Pind 30

For år tilbage, under den kolde krig, var det en yndet sport for politiske kendere at dyrke Kremlologi. Det stod for evnen til at afkode, hvad de officielle tilkendegivelser fra Kreml egentlig betød. F.eks. kunne et kommunike der indeholdt udtrykket “kammeratlig samtale” være ensbetydende med, at den pågældende kammerat på tidspunktet for den offentlige meddelelse allerede var deporteret til Sibirien og var i færd med at slide sig ihjel i en af de sovjetiske koncentrationslejre.

Den sport  er helt naturligt gået af mode med Sovjetimperiets sammenbrud. Men vi har i dag fået vores egen pendant – nemlig de gensidige udvekslinger mellem Helle Thorning og Margrethe Vestager. Herunder følger et uddrag:

 HTS: “Det vi har sagt er sådan det bliver. Hverken mere eller mindre”.

Læs: Nu er jeg f…. træt af det radikale vrøvl, vi har måttet tåle i Socialdemokratiet i årevis. Kan de da ikke fatte, at vi har tabt de seneste mange valg på deres vrøvl, selvgodhed og sludder. Nu må de bestemme sig – og taber vi uden dem, havde vi tabt alligevel.

MV: “Hård retorik og hårde bolde i oppositionen er altid en gave til regeringspartierne”.

Læs: “Hvor er du dog Åndssvag, Helle. Kan du ikke tælle? Jeg ved godt, at du udspringer af Anker Jørgensens parti, men tælle til 90 troede jeg dog du kunne? Og hvad bilder du dig egentlig ind at sætte en pistol for tindingen af det radikale venstre. Jeg mener: DET RADIKALE VENSTRE!! Sig mig: VED DU IKKE HVEM JEG ER??”

HTS: “Det må de radikale acceptere. Ellers må de vælte regeringen”.

Læs: Jeg så hvordan Anders Fogh Rasmussen holdt Dansk Folkeparti ude i strakt arm inden valget i 2001. Jeg kan jo se, at du, Margrethe, med din selvgode stil og din egen overbevisning om din egen fortæffelighed kan ødelægge ALT for mig. Hvis vælgerne ikke tror på mig i udlændingepolitikken eller på skat, så ramler det. Men selvfølgelig kommer hun ind i varmen, når vi har magten – men aldrig i livet om jeg vil fortælle nogen – NOGEN – det før valget. Er du gal, mand. Så hellere, at Margrethe ikke kan trække vejret af raseri. Rent faktisk vil det fryde mig – og så bliver Henrik (Sass red.) også så glad:-) Det trænger han også til”.

MV: “Vi har sagt meget klart og meget længe, at Danmark har brug for en ny regering og at  vi peger på Helle Thorning Schmidt til at lede den. Det næste er så hvilken politik der skal føres. Der vil vi selvfølgelig meget gerne have indflydelse”.

Læs: Prønuliathørher du der kammerat Schmidt! Kan du slet ikke se, at du bringer mit et sted hen, hvor jeg ikke kan være! Du tvinger mig jo til at melde ud inden valget, om jeg også vil lave kontraktpolitik, så vælgerne ved hvad de får. Det ved du jo godt, vi ikke vil! Hvordan skal jeg ellers kunne holde på de – sidste – borgerlige vælgere jeg har?! Nu hvor Morten er skredet, og Simon-Emil det samme, så har jeg jo kun Morten Østergaard – og han trækker ikke der, du! Du må da ku forstå, at jeg ikke bare kan sige ja og amen på denne side af et valg til alt det der med højere skat på arbejdspladser og 24-års regel og Brorsons Kirke. Men altså – jeg savner ministerbilen. Faktisk har jeg aldrig syntes det var noget særligt at være medlem af Folketinget – det det gælder er at være minister, og styre og planlægge. Det er jeg god til. Så du ved jo godt, jeg siger ja til sidst. Altså lige bortset fra enkelte kanter. Nå ja, som 24-års reglen. Og millionærskatten. Og lidt hist og pist. Det kan du da nok forstå, ikke? Og PS: Tag lige at drop ham der Villy – det er jo altså os, der er “kernen”, og er de sande åndsaristokrater i Danmark, ved du nok…

Jeg tror jeg kan garantere, at det ikke bliver sidste blogindlæg om Kremlologi…

30 kommentarer RSS

 1. Af Jesper Andersen

  -

  Ha ha

  Ganske sjovt. Og ramt meget meget præcist.

  Det er så dybt utroværdigt hvad Helle T. står og siger om de radikale. Samme øjeblik der skal føres regering med de radikale så vælter det hele jo.
  De tre partier jo ikke enige om noget som helst af betydning;
  – arbejdsmarkedsreformer
  – skatter
  – udlændinge
  – EU

  Men det bliver nok ikke DR der sætter fokus på den slags.

 2. Af Niels O

  -

  LOL!

 3. Af Henrik Jørgensen

  -

  Ja, det er faktisk meget sjovt. Men det er nu ikke forbeholdt oppositionen:

  AFR: »Det er Søren Pind. Det tager vi ikke så alvorligt«

  Læs: “Søren, hvorfor helvede kan du ikke holde din kæft om forhold, som ikke vedrører dit ordførerområde?! Jeg taler bare overhovedet slet ikke til dig til næste gruppemøde.”

  Sagt af flere: “Regeringen har en fast og fair udlændingepolitik”

  Læs: Pas, det her kan jeg personligt ikke stå inde for eller forklare, for vi har udliciteret vores udlændingepolitik til DF, og de hader udlændinge. Til gengæld hader de alle udlændinge.

 4. Af Peder Pedersen

  -

  Der var en der engang der sagde..

  Lad dem endelig samle sig, så ved vi, hvor vi har tåberne.

  Det sjove er, at de “gamle” kunne lige klare at samle og styre folket. Mens det i dag er blevet langt sværere, da det kræver langt mere viden og dygtighed at styre et samfund i det 2100 århundrede med EU-regler, frihed og folkebevisthed etc. etc.

  “Giv os Danmark tilbage” giver mening…

  Hvornår går det op for dem. De sidder og tror at de kan redde tilbagegangen, som børn i tivoli med et løst rat på en skinnestyret bane.

 5. Af Jens L. Lorentzen

  -

  Meget sjovt og hamrende irrelevant.
  Venstre og Pind himself er godt på vej til at smide deres vælgeres respekt og tillid ud med
  åndsvage meldinger om heldagsskole, værdikamp, og krigsindsats in Afghanistan , når det befolkningen sukker efter er en blot nogenlunde velfungerende stat herhjemme i dagens Danmark.

  Et Danmark med tilstækkeligt og nogenlunde professionelt politi , med ordentligt fungerende skoler og efteruddannelser, med en rimeligt fungerende sundhedssektor på et niveau lidt højere end nr.36 på WHO-listen, med kontrol ved grænsen af voksende indstrømning af forbrydere og menneskesmugling , med styr på banker, kreditinstitutioner og deres korrupte direktioner og med bedre greb om statslig krisestyring end finanslovforslaget tyder på.

  Det faktisk præsterede regerings- og partiarbejde fra Venstres side er simpelthen så ringe , at det skriger til himlen og Hr. Pinds afledende småangreb på S-SF automatisk falder til jorden med en lille hul lyd.

 6. Af I. Iversen

  -

  Dette indlæg (vrøvl)siger mere om Søren Pind end han selv har fantasi til at forestille sig.
  Mon man taler og tænker sådan i Venstre?

 7. Af Erik Larsen

  -

  Fuldstændig enig med Søren Pind. Jeg har lidt erfaring og det stammer fra de radikales tid med Jelved, Helveg m.fl. – I dag med Vestager er de – tro det hvem som kan – blevet endnu mere uspiselige. Men ALTID vil deres stemmer jo kunne bruges af HelleT og Søvnigdal til at skaffe sig taburetterne -Gud forbyde det. Tænk skrækscenariet med Vestager, Søvndal, Ole Sohn, og de skrækkelige unge sosser på ministerpladserne! Hvad vil der ske i DK – ja, som en kendt dansker siger een gang om året: “Gud bevare Danmark.”
  Alt deres udenomssnak -man må håbe at den almindelige dansker kan gennemskue det. For alt i verden må vi ikke få en S-SF-R regering.
  SÅ flytter jeg til udlandet! Be sure!

 8. Af Stig Wørmer Wørmer

  -

  Jeg sidder netop og genlæser Holbergs “Den politiske Kandstøber”, der advarer de opblæste, men ukyndige borgere (der endnu ikke er modne til folkestyre, s.w.)om at det at styre Staten er en stor og besværlig opgave, som kræver indsigt og kompetence. Det har hovedpersonen Herman von Bremen bare ikke. Han må give op. Hans (klasses) tid er ikke kommet endnu, hvad Holberg jo heller ikke kunne vide.

  Hvordan vil eftertiden mon mene om en dansk demokrati, hvor personfnidder er hovedingrediensen i den politiske substans?
  Hvor imaginære samtaler mellem indbyrdes uenige oppositionspolitikere er vigtigere end regeringspartiernes egne udmeldinger, for ikke at tale om deres mod, vilje og evne til at gennemføre det politiske program, de blev valgt på?

  Det er selvfølgelig morsomt at forestille sig OM De Radikale alligevel vil krybe til korset i håb om ministerposter, selv om de kun vil få minimal indflydelse på en evt. S-SF-regerings politik. Om de vil bide al skam i sig? Den anden mulighed findes principielt også, at De Radiale vil skifte lejr, som set før, hvis de ingen indflydelse får hos Thorning & Villy?

  Tilbage bliver substansen. Bortset fra skattestoppet, hvad er så den reelle forskel mellem den tidligere-tidligere Nyrup-regering og de efterfølgende VK-regeringer?

  Er frihedsgraden blevet større i dagliglivet?
  Er Staten blevet mindre allestedsnærværende?
  Er undervisningssystemet blevet mere relevant i relation til, hvad der er behov for? Mindre bureaukratisk? Har der været tale om en boreglig-liberal “revolution”, som kunne markere den opreklamerede “forskel”?
  Hvor blev det af altsammen?
  -Jeg synes, det ville være fint, hvis vi fik nogle eksempler herpå!
  -Og så kan vi overlade personfnidderet til Cirkusrevyen. Den gør det under alle omstændigheder meget bedre og sjovere. Men når politikere skal entertaine udvisker vi en vigtig forskel.

  Vi, i dette fantastisk betydningsfulde europæiske land, har – selvsagt – de politikere, vi fortjener.

  En partisekretær for et større parti fortalte mig engagn til en reception, at hovedproblemet i dansk politik og også i hans parti var, at der var en masse uprøvede og meget unge mennesker, som gerne ville være politikere – og faktisk blev det. De blev nemlig valgt ind i folketinget, men alle dem med en smule arbejds-oglivserfaring og – ja, hvorfor ikke?: viden – dem så man ikke noget til eller, hvis de stilled eop, blev de ikke valgt, fordi de ikke kunne “sælge varen”.

  Jamen, det hedder pop. Som en anden udtrykte det: Partierne er virksomheder med forskellige brands, der skal sælges og markedsundersøgelser som nødvendige forudsætninger for, hvad man tør sige, at man mener.

  Dét er problemet. Det er forskellen mellem pop og politik, mellem at turde vove sin hals eller sikre sig en bestilling til en god løn, som man kan beholde.

  Tilbage til udgangspunktet: Efter at have haft regeringsmagten i otte år plus et par år mere, indtil næste valg må man som vælger afkræve regeringen et spørgsmål: Var det de visioner I havde dengang – og synes I de blev opfyldt?

  Hvad Thorning, Villy og Margrethe så ellers formår at byde på som alternativ venter vi gerne og ser på. Indtil videre tyder alt på at det bliver dyrere at være dansker, så nogen overraskelse får vi ikke her i verdens dyreste land.

  Men V & K: Hånden på hjertet, har I nået det, I ville overfor jeres vælgere? – Reelt konkurrence i erhvervslviet til gavn for forbrugerne? Forenkling i det offentlige system? Rimelighed og fornuft i sanktionssystemerne lige fra forbrydelse til bagateller (overskridelse af takstzoner), etc.
  Det blev ikke nemmere at være dansker under Schlüter. Blev det reelt (og ikke politisk/ideologisk) nemmere at være dansker under Fogh Rasmussen? Bliver det det under Lykke?

  Personfnidder er kedeligt.

 9. Af Søren Pind

  -

  @Stig: Løkke. Ikke Lykke. Selvom det er let at tage fejl af de to ting. Med mindre du mener Lykke Friis. Nu vi er ved Holberg – hvordan var det med Jeronimus?;-)

 10. Af Erik Larsen

  -

  Til Stig Wørmer: Jamen , det er da et flot og langt indlæg du præsterer, men hvorfor???
  Den danske økonomi behøver da ikke være nr. 39 i Europa hvis vi havde ladet være med at forsørge indvandrerfamilier med op til 10 medlemmer der endda INTET vil arbejdsmæssigt.
  Eller give understøttelse til andre indvandrere/flygtninge der endda har enten job eller money i deres såkaldte flygtningeland!
  Hvor svært kan det være – og hvordan kan det være at danskere bliver VED OG VED med at finde sig i det.
  Jeg er bestemt ikke en person der ikke ønsker at hjælpe de svage,syge og u-landene og det gør jeg også på forskellig måde. Men at blive udnyttet i den grad som er sket siden Anker J. startede det hele – det har jeg det skidt med.
  Og hele tiden forstår jeg ikke at danskerne ikke VÅGNER. Hvornår sker det?

 11. Af Søren Pind

  -

  @Erik: Cool it… Det her blogindlæg handler IKKE om alt det der.

 12. Af Karsten Baun

  -

  Søren Pind har jo ret.
  En lort er nu en gang en lort, også når du dækker den med flødeskum og pynter den med jordbær. Sådan forholder det sig også med replikskiftet mellem S og R.

 13. Af Michael Strand

  -

  Det er lidt dejligt at sidde i udlandet og se, hvad der for danskerne er problemer, … for der er jo ikke nogen problemer af betydning, vel? Og så synes jeg det kunne være befriende, hvis politikkerne tog på ferie i næste valgperiode og overlod Firmaet DK til kompetente mennesker i en fire års-periode.

 14. Af Ole H

  -

  Søren hvornar vil den siddende regering tage sig af det strukturelle underskud på ststsbudgetet,
  hvornår får vi de reformer som sikrer nok arbejdskraft til at tage overnår 68’erne går på efterløn
  Hvornår skal vi ikke have 3 ud af 4 danskere på offentligforsørgelse
  Vist er S-SF udspillet skræmmende – men mindst ligeså skræmmende er det at V og K ikke har ført en borgerlig politik de sidste 8 år.

 15. Af Bill Atkins

  -

  Søren Pind du skriver:

  @Erik: Cool it Det her blogindlæg handler IKKE om alt det der.

  Du tyr jo til ytringstvang istedet for at forklare hvad, der er galt med Erik Larsens påstand. Søren du har da viden nok til at imødegå Eriks:

  “Den danske økonomi behøver da ikke være nr. 39 i Europa hvis vi havde ladet være med at forsørge indvandrerfamilier med op til 10 medlemmer der endda INTET vil arbejdsmæssigt.”

  Ovenstående kan du da sagtens jorde …

  …. eller hur?

 16. Af Erik Larsen

  -

  Jamen, kære Søren – undskyld at jeg brugte spalteplads til at svare Stig Wørmer.
  Jeg synes ikke at hans udtalelser skulle stå uimodsagt. Og faktisk havde jeg altså et indlæg der kommenterede S-R “situationen” lige før. Beklager endnu engang.

 17. Af Bill Atkins

  -

  Kære Erik Larsen

  Jeg opfatter dit indlæg som en kommentar til Søren Pinds:

  HTS: “Hvis vælgerne ikke tror på mig i udlændingepolitikken eller på skat, så ramler det.”

  Er det helt forkert?

 18. Af Kristian Larsen

  -

  Sjovt at se de sidste par dage, som de borgerlige har rystet i bukserne! Nu står oppositionen faktisk (næsten) samlet med et konkret alternativ til regeringen.

  Hvad enten man er for Villy+Helle eller ej, så er det da for fedt (og på tide), at regeringen udfordres. Gid det må få regeringen op på barrikaderne og ind i arbejdsværelserne og begynde at -regere- i stedet for at fremsætte ligegyldige burkaforbud og -kommissioner.

 19. Af Peter Brøsted Jensen

  -

  @Søren P.– Ha, ha… tak for et godt grin her søndag morgen.
  Jeg synes det er OK med lidt satire ind i mellem. Det hele skal ikke være så selvhøjtideligt.

  Hvad med (frit refereret og stærk ironisk):

  HTS: ”Vi mener godt de bredeste skuldre kan yde lidt mere.”
  Læs: Vi er sku godt klar over, at vores vælgere ikke er de kvikkeste og tjener mest i dette land. Derfor tager vi fra de andre, der alligevel ikke stemmer på os. Det er en ”gratis” omgang med masser af SF stemmer i.

  HTS: ”Vi vil bringe virksomheds beskatningen tilbage til de niveau den havde før VKO. Det kan den godt klare og virksomhederne her en interesse i at bidrage til den danske velfærd. ”
  Læs: Hmmm – det her bliver sku dyrt! Nårre ja, virksomheder har ikke stemmeret – så vi tager den der i stedet og vinder valget. At de ikke har noget overskud at betale skat er, er ligegyldigt. Vi ønsker dem jo alligevel lagt ind under staten senere sammen med bankerne.

  HTS: ” SU, efterløn, dagpenge, ny førtidspension og kontanthjælp skal hæves med 2000 kr. om året som kompensation for stigende afgifter på usunde fødevarer.”
  Læs: Vores vælgere lever hamrende usundt, så vi er nød til at give dem lidt valgflæsk, så de gider bevæge sig ned og stemme, ellers vinder vi ikke. Det lægger de nok ikke mærke, at de kommer til at betale dem 3 dobbelt tilbage. I og med det bliver for dyrt at kører i bil, henter de det ikke ved grænsehandel (tror vi).

  HTS: ” Loft på 100.000 kr. over fradragsberettiget pensionsopsparing er en fair forandring”.
  Læs: Der er sku ingen af vore vælgere, der har råd til at lægge 100.000 til side om året. Så det er en gratis omgang og rammer kun VKO vælgere – he,he. Min minister pension er jo sikret alligevel.

  HTS:” Danmark er Europas bilkirkegård. Det vil vi lave om på med miljørigtig omlægning af afgifterne.”
  Læs: De fleste af vore vælgere har ikke råd til en bil og kører i offentlig transportmidler alligevel. En ren penge maskine der altid har været god S politik (misundelse), betalt af VKO’s vælgere og der er ikke nogle, der skal kører i bedre biler end min ministerbil!

  HTS: ” Vi skal have lavere skat på arbejde i form af øget beskæftigelsesfradrag med 6000 kr. om året.”
  Læs: Hmm – noget skal de have for at stemme på os. Ellers vinder VKO igen på det der u-socialdemokratiske skatte sænkeri. Det er altid bedre at give et fradrag frem for at sænke skatten generelt. Sæt vi nu ikke får chancen til at hæve den igen? Vi ved jo, at vores vælgere er for dumme til at forvalte deres egne penge, så de skal i stats kassen. De lægger nok ikke mærke til, at dem med de højeste lønninger får mest ud af et fradrag og så ser det, at give 6000 bedre ud, end f,eks, sænke AM skatten med de ca. 3.100, det faktisk koster. Det er der S/SF stemmer i.

  HTS: ” Vi skal hjælpe pensionisterne. Det gør vi med højere pensionstillæg for folke- og førtidspensionister med 5000 kr. om året”
  Læs: Vi er sku nød til at gøre noget ved alle de overløbere DF har fået! Et kontant beløb har altid virket godt. Vi kan altid skære på plejehjemmene bagefter med krisen som undskyldning, når vi er valgt ind.

  😉

 20. Af Bill Atkins

  -

  Det er morsomme er ikke at Søren Pind kalder Helle og Margrethes dialog for ‘kællingesnak’ eller at han for, at skjule at han er løbet tør for politisk stof, begynder at bedrive fiktion.
  Det morsomme er selv samme Søren Pinds reaktion, da han bliver konfronteret med en ægte fortaler for Venstres pantsatte indvandrepolitik:

  29. august 2009 kl. 21:19
  SP: @Erik: Cool it… Det her blogindlæg handler IKKE om alt det der.

  Hvad ligger der så i “det der.”

  Der ligger mange års indoktrinering gennem en centralt opdyrket uvidenhed, angst, og fordrejning af landets mest naive halvhjerner.

  Og Søren Pind mobiliserer sin inderste kællinge-attitude, da han febrisk vil standse ‘alt det der”
  – som jo dybest set, er det reelle grundlag for Venstres regeringsmagt.

  Uha! Væk med det snavs…

 21. Af Søren Pind

  -

  @Bill: Ha ha – ja ja, Bill. Du lovede jo at vende tilbage efter Auken. Min pointe i denne sammenhæng var såmænd ikke nær det du anfører, som mere, at jeg med jævne mellemrum oplever, at uanset hvad jeg måtte skrive om, så havner det i diskussion om indvandring, “de fremmede” o.s.v. Og det skal der også være plads til jævnligt – det har bare ikke ret meget med dette blogindlæg at gøre. Så derfor er det mere den så forkætrede tonalitet, jeg sigter til:-)

 22. Af Bill Atkins

  -

  sry: kvindesnak og kvindagtige-attitude

 23. Af Kristian Andersen

  -

  Hr. Pind bliver mere og mere ligegyldig!

 24. Af jens holm

  -

  Jeg tror det har udviklet sig sådan, at Villy og Thorning nu er så stærke sammen, at de kan ignorere Vestager.

  Jeg tror, det er det, de satser på. Vil hun/den/de ikke rykke væk fra deres isolerede hjørne, så er man stærkere uden.

  De radikale SKAL simpelthen rykke sig fra at være liberale i deres variant og blive socialliberale i gammeldags forstand.

  I mine øjne er der ikke så meget Kremlogi i det. Der er vitale forskelle, som det er vanskeligt at spænde over.

  Jeg morer mig stadigt over ejndomsannoncerne : Fritliggende=bøhlandet, Liebhaver=ruin, metaller i jorden=losseplads osv.

  Det er også en stor kamel for de radikale at skulle sluge; men siden slutningen af Jelved/Nyrup har de selv styret skuden hen, hvor den er.

  Omvendt har S jo ikke vist megen styring og fo rmat. Først har man søgt at klistre sig tæt på Vk0 i en række sammenhænge. Nu har man så endelig fundet ud af, at det nok er bedre at have sin egen politik, så man kan se forskel.

  Det er de også nødt til, for de kan ikke med Vestager alene, men måske godt med SF og 2 småpartier som støtter for det…

 25. Af Carsten Bern

  -

  Sjovt indlæg, absolut. Men det ville da klæde Herr Pind om han også ligefrem kunne være selvironisk – og f.eks. kommentere på de finde udlæg af hans egne ord der er kommet. For vi kan vel godt være enige om, at Venstre, DF og K også er konger i den slags “snak”.

 26. Af jens holm

  -

  Erik Larsen.

  Endnu en gang pis. Det var ikke Anker Jørgensen som stod for indvandringen. I øvrigt har der mest været borgerlige regeringer siden 1970(nogle af dem med R).

  Dernæst er det således, at de andre EU/Europæiske lande også har en masse indvandrere med efterkommere, så her er man nogenlunde lige m.h.t. ekstra udgifter.

  Det er sgu lige groft nok at blande det sammen med, at de rigeste i vort land efter S/SF`s mening solder lønforhøjelser op, og man er en tåbe, når man bor langt fra det, man foretager sig.

 27. Af Benn Christensen

  -

  Kære Søren Pind

  Agurketider er forbi, hvis du ikke har opdaget det. Der er fremlagt et finanslovsforslag med et to cifferet underskud, arbejdsløsheden fortsætter med at stige og boligpriserne fortsætter med at falde.

  Hvis din vigtigste politiske mission er at forsøge at gøre nar af oppositionen, kan jeg ikke se hvordan man kan tage dig seriøst som politikker.

  Hvis du gerne vil have noget at kritiserer, så har S og SF lige fremlagt et fælles skatteudspil, der må da være noget af den du er uenig i.

  Men helst så jeg at politikker kom med deres egne visioner, i stedet for at kaste med mudder.

 28. Af Søren Pind

  -

  @Benn: Som Peit Hein så udemærket sagde det:

  “Den der kun tager spøg for spøg
  og alvor alvorligt,
  han har fattet beggge dele
  lige dårligt”…

 29. Af Benn Christensen

  -

  Jeg angriber alvoren i din spøg, mens du prøver at affærdige det med at det “bare” er en spøg. Så hvem er det der kun tager spøg for spøg?

 30. Af Søren Pind

  -

  @Benn: Øh – det fører vist ikke rigtigt nogen steder hen, når det jeg – og i virkeligheden Piet Hein – har skrevet er det stik modsatte af det, du angiver. Der er jo netop ikke tale om, at det “bare” er en spøg. Men skal man først til at forklare humor…

Kommentarer er lukket.