Hvad nu hvis Jønke har ret?

Af Søren Pind 876

Kan en dømt rovmorder, hvem mange opfatter som psykopat, have ret?

Det har været debatteret, efter rockerklubben Hells Angels offentliggjorde det såkaldte Sjakal-manifest. Heri tilkendegives og beskrives og tegnes et billede af nogle mennesker – betegnet sjakaler – der opfører sig voldeligt, truende og nederdrægtigt. Nogle mennesker, som, forstår man, Hells Angels nu vil reagere imod.

Jeg vil i dette indlæg springe alle mellemregningerne over. For jeg er ligeglad med, hvem “man” er, når man siger noget – jeg vil bedømme udtalelserne, ikke afsenderen. Jeg er også godt klar over, at der er flere årsager til, Hells Angels med ét udtrykker sig ideologisk. På den anden side er det ikke uset. I slutningen af 60erne brugte bl.a. politiet i Los Angeles (LAPD) at lade rockere slippe igennem politikæderne, og overfalde “hippier”, som rockerne dengang heller ikke brød sig meget om.

Så jeg gider ikke forholde mig til mellemregningerne. Jeg vil hellere forholde mig direkte til det beskrevne. Og alt i alt må jeg – desværre – sige, at beskrivelsen ikke er meget af vejen. Så meget desto værre.

At et sådant udsagn fra en sådan sammenslutning kan få en sådan appel siger flere ting:

For det første er det djævelsk velskrevet. Der er en dyb appel i skrivelsen. Det er ikke underbegavede, simple mennesker, der har forfattet dette kampskrift. Men folk, der ved, hvad der rammer. Og hvordan.

For det andet er det udtryk for myndighedernes totale fallit. Jeg vil gentage det: Denne udvikling har jeg forudsagt i årevis – omfanget havde jeg dog trods alt ikke forestillet mig: At vi i 2009 skulle se rockere og mordere præsentere sig som samfundets beskyttere er forfærdende. Politi-ledelsen i særligt København har i årevis ment, man kunne snakke sig til rette. Og kunne undertrykke det virkelige rå billede. Well – i dag høster vi frugterne. Og de er ikke appetitlige.

I den mere kuriøse side så vi forleden, at en guldsmed, der var blevet overfaldet, havde lagt en videooptagelse ud af sine overfaldsmænd, og nu er blevet straffet med bøde. Er det egentlig mærkeligt, at flere og flere mærker magtesløsheden på nærmeste hold, når de hører hvad dem, der burde beskytte dem – politiet – siger offentligt, og samtidig ser en betændt skikkelse som Jønke optræde som samfundets vogter? Og er det mærkeligt, at flere og flere reagerer ved at ville kunne forsvare sig selv, skulle det blive nødvendigt?

For mig er det her sørgelige og nedslående konstateringer – men jeg synes, det er svært at bebrejde almindelige borgere. Jeg savner det land, og den plakat der hang i mit barndoms-udlandshjem, af ænderne der blev fulgt over gaden. Og jeg kan se, at de der burde forsvare det ikke gør det. Men fornægter kendsgerningerne.

I går lagde jeg følgende tekst ud som en note på min facebook-side:

“I går sad jeg med en af dansk politiks hotshots. Han var bekymret, han der altid havde haft en humanistisk indstilling til tingene – hans teenage-søn var blevet “racist”.Sønnen havde lært at tale på den “rigtige måde”, som han fortalte. Slog en utilpasset indvandrerdreng ham på skulderen svarede han ikke “hvad f. bilder du dig det – eller av, det gør ondt”. Nej, han svarede: “Undskyld jeg stod her”. Det var sket så ofte, så han havde lært at agere, så han ikke fik problemer.Han tilføjede samtidig, at det jo var velkendt, at drenge på 15-17 år ikke længere holdt fester i deres hjem – ikke engang i Gentofte, som han sagde. For der kom altid et par unge med indvandrerbaggrund, og krævede adgang til festen. Afslog man, vendte de kort efter tilbage med en masse, og hærgede og ødelagde både fest og hus.

Jeg kiggede på ham, og bemærkede, at det havde jeg meget svært ved at tro var sandt. Men han insisterede. Jeg synes, den slags ting har bedst af at komme ud i lyset. Selv har jeg i årevis advaret mod denne udvikling. Der er ingen tvivl om, at Jønke med sin retorik for tiden rammer mange – yngre – mennesker. Det her kan være en af årsagerne. Min gode ven bemærkede tørt, at om få år hyrer selv sådan nogen som os sådan nogen som Jønke til at passe på vores fester…

Jeg vil derfor gerne vide: Er der nogen her på facebook, der har personlige oplevelser af denne karakter? Er det her rigtigt? Fri mig venligst for jeg har hørt af en som har hørt om en. Jeg spørger, om nogen af min næsten 3.500 venner her på facebook selv – personligt – har oplevet lignende ting. I bekræftende fald, så fortæl det her. Der er brug for at myterne bliver slået ihjel eller at vi får gjort noget ved dem. Jeg lover at rejse sagerne politisk, hvis de holder vand”.

For mig er det en forstemmende og sørgelige erkendelse, at jeg aldrig før på min facebook har fået så mange reaktioner på et indlæg.  Med konkrete historier. Menneskeskæbner. Der tegner et klart og entydigt billede.

Der er aldrig for sent at ændre ting. I politik findes der kun halvlege – kampen er aldrig slut. Jeg har selv her og i det her oplæg, jeg blev bedt om at udarbejde for Venstre og som blev stærkt kritiseret, angivet, hvad jeg synes, der skal til. Men jeg må også indrømme, at det i lang tid har været op ad bakke. Sidst, jeg gik ud med en kritik af de bestående tilstande, var efter urolighederne hvor København blev sat i brand. Det var ikke et særlig behageligt forløb. Siden er nogle af de politikere, der stærkest kritiserede mig, blevet klogere. Men lige lidt har det hjulpet.

Det er tid at tage skeen i den anden hånd. Jeg vil f…. ikke leve i en verden, hvor jeg, når mine drenge når skelsår og alder, og skal holde fester med ligesindede, skal ringe efter Jønke. Hell no. Ikke i hundrede år. Så jeg insisterer: Kom nu – hvis mine tanker om hvad der skal til ikke virker, jamen så kom med noget andet – personligt tror jeg dog ikke, der er anden vej. Retsordenen må genetableres. Og angsten for at det er nødvendigt at gribe til selvtægt og bevæbning må fjernes. Punktum.

UPDATE: Har lige haft et kæmpeskænderi med Ritzau. Dette det førende nyhedsbureau i Danmark mener, at når jeg har skrevet, at “At vi i 2009 skulle se rockere og mordere træde frem som samfundets beskyttere er forfærdende” er det samme som “Rockere er samfundets beskyttere”. Det er jeg rasende over. Mediet har samtidig krænket min og berlingskes ophavsret ved at undlade at henvise til den korrekte kilde og samtidig citeret forkert. Men i sådan en situation er politikere magtesløse. Det er ikke første gang Ritzau har præsteret at opføre sig sådan. Også under urolighederne i 2008 blev mine synspunkter forvredet, og gjort til et generelt angreb på politiet, skønt det var politiledelsen, jeg skosede. Det udløst så i øvrigt en lang række ubehagelige reaktioner. Jeg har nu valgt at præcisere min tekst, skønt det burde være unødvendigt – ikke mindst når man læser indlægget i sin helhed – og skrive “præsentere sig som samfundets forsvarere” i stedet.

Det er svært at udlede andet, end at der på Ritzau er betydelig hang til at leve op til de afstemninger på journalisthøjskolen, hvor Enhedslisten og SF kan danne regering alene.

 Læs også denne hjerteskærende beretning om vold og mod fra det virkelige liv

876 kommentarer RSS

 1. Af Kristian Andersen

  -

  I er idioter og DF-racister, fat det dog.

 2. Af B Jensen

  -

  @Kristian Andersen

  “I er idioter og DF-racister, fat det dog”

  Takker af herfra.

 3. Af Liberty Frihed

  -

  @Kristian Andersen

  Kan vi ikke blive fri for de ynkelige beskyldninger og skrigeri om “racisme”? Dette har ikke en døjt med race at gøre, hvorfor det selvsagt heller ikke har noget at gøre med racisme.

  Dette har ligeså lidt med racisme at gøre, som kritik af Sovjetunionen havde med racisme at gøre. Det handler om kultur og ideologi – og det er og bliver rimelige mål for kritik. Vi har alt alt ALT for længe udskudt at håndtere disse problemer pga. frygt for at blive kaldt racist. Det har kun gjort problemerne værre, og nu ser vi folk skyde i gaderne. Og det bliver kun værre, hvis vi ikke tager alvorlig hånd om denne trussel og disse problemer, som har fulgt med i alle lande, hvor der ligesom i Danmark, har været en gigantisk muslimsk indvandring. En indvandring som vil resultere i muslimsk flertal i Danmark, hvis vi ikke gør noget. Vi har ladet et problem komme til Danmark vi kunne have været foruden, hvis det ikke havde været pga. venstreorienteredes godhedsfascisme, hvor alle blev lukket ind og offentligt forsørget på danskernes regning.

 4. Af Steffen Nielsen

  -

  Niels Hansen

  Jeg mener, at begge fløje bør stoppe med ar sætte etiketter på modparten og i stedet diskutere substansen.

  Og her har vi, du og jeg, tidligere udtrykt enighed om, at der skal mere kontante tiltag over for bandekriminaliteten, og de økomiske midler som politiet skal bruge, så de kan overkomme opgaven.
  Jeg er fuldstændig enig med dig, da du skriver: “Der skal være betydelig STØRRE konsekvens end tidligere. Det skal være HER OG NU – og vi skal være villige til at betale det, som det koster – for det bliver IKKE billigt.”

  Jeg er heller ikke meget for den gratis reklame HA får, men hvordan får vi bragt diskussionen op. (Nu er den jo oppe!!)

  Jeg er måske på i aften på bloggen, men de næste tre dage drager jeg til Rotterdam for at høre Toots Thielemans(mens tid er), Esperanza Spalving, Flora Purim med bl.a. Niels Lan Doki. Hvis du ikke har hørt Esperanza Spalving, så dyrt hende. Det er godt.

 5. Af Steffen Nielsen

  -

  Niels Hansen

  Esperanza Spalding hedder hun.

 6. Af JM Hansen

  -

  @ Søren Ferling

  [i]Ja, tørklæde er et politisk våben – er idag symbol eller emblem for udbredelse af en samfundsform…[/i]

  Det har du absolut ret i, fordi Bilderberggruppen har udgivet en manifest at ved en social modellering i et samfund skal man have fat i kvinderne fordi kvinderne er kulturbærere i et samfund. Læs F.C. Blauhut “Communism Isn’t Dead It’s just Been Renamed”. Det er hardcore læsning.

  http://www.americanfreepress.net/Cultcommsup.pdf

  Denne tanke er faktisk udsprunget af Marx/Engels doktrin og blev i den grad praktiseret af Hitler.

  [i]Hvis du ikke kender ‘Sorten Muld’ har du noget til gode.[/i]

  Jeg har alt med Sorten Muld og stort set hele samlingen af label 4AD.

 7. Af Ole Hangaard Poulsen

  -

  Nu må den indvandring stoppe. En gang for alle. Danmark er et lille land. Og ikke flere flygtninge og indvandere hertil. Nok er nok. Og slet ikke mennesker med muslimsk/islamske tilhørsforhold. Hvad har de at gøre i et kristent demokrati som Danmark. Intet. Hvorfor har de ikke søgt asyl og hjælp i et islamisk/muslimsk land frem for at rejse helt herop nordpå? Kulturberigere? Som dansker kan jeg overhovet ikke identificere mig med deres kultur. Vi har intet tilfælles. De har stort set lagt større byrder på det danske samfund, end de har løftet dem.

  Deres religion er efter min mening direkte menneskefjendsk og er mere med til at fængsle medmennesket, end at frisætte det.

  Deres middelalderlige syge diktatoriske præstestyrer i de muslimske lande er en pestilens og fuldstændig fremmed for dansk mentalitet og dansk demokrati og kan ikke bruges i m i t land Danmark.

  Muslimske infiltrationer og agendaer, der har til formål i sidste ende at gøre Danmark til en islamisk stat med et islamisk præstestyre bør slå fejl.

  Hvis fødselsraten hos herboende muslimer er dobbelt så stor som hos herboende ikke-muslimer kunne det på lang sigt medføre et muslimsk overtal, der på demokratisk vis gennem flerhed kunne afmontere dansk demokrati. For så at indføre teokrati og præstestyre. Og således få oprettet en islamisk stat på oprindelig dansk jord.

 8. Af Søren Ferling

  -

  @ niels hansen – 9. juli 2009 kl. 15:07′

  [i]- Jeg synes, at det såkaldte “Sjakal-manifest” er alt for generaliserende, det er unuanceret og med til at skabe en konfrontatorisk stemning. Dem og os. (…) Og det er ikke noget, Venstre billiger, siger Kim Andersen”.[/i]

  Sådan en mand er jo netop ordfører, fordi han absolut intet har at sige eller bidrage med.

  Det er jo en udpræget ikke-udtalelse. Intet man ikke på forhånd kunne have sagt sig selv at han ville sige.

  Han passer bare sin karriere og skal ikke have klinket noget og da slet ikke, hvis han skal ned og score kassen i EU, hvor der ses med meget ublide øjne på folk, der siger noget, når de åbner munden.

  Og det skal da slet ikke på mindste måde kunne være til ulempe for deres befolkningsudskiftningsprojekt.

  @ niels hansen – 9. juli 2009 kl. 16:04

  [i]Jønke Co. og indvandrerbanderne må grine en vis legemesdel i laser over vores justitsminister.[/i]

  Jeg tror snarere, det er ministeren, der gør det. Han har EU i ryggen og kan hoppe op og falde ned på danskerne.

  Prøv nu lige at tænke lidt. Det her er jo ikke akkurat noget, der kommer som en overraskelse. Det er nøjagtigt det samme, der sker alle steder og man ved med sikkerhed at det vil ske i forvejen – derfor er der selvfølgelig ingen politikere (fraset enkelte idealister som Pind), der kunne drømme om at blande sig i sagens substans. Det er en del af en planlagt udvikling, der skal sammenlægge Afrika, Europa og Mellemøsten.

  Og der er én måde måske at undgå at blive trukket med ned i den malstrøm og det er ud af EU.

  Reagan kaldte, med rette, Sovjet for ‘ondskabens imperium’ – og EU er skabt i Sovjets billede og bruger de samme metoder til at undertrykke befolkningerne.

  Men det kunne jo koste lidt af friværdien – så er det trods alt bedre at prisgive børn og børnebørn…

 9. Af Steffen Nielsen

  -

  Ole Hangaard Poulsen

  Jeg er også bekymret med hensyn til demografien. Vi må stille de rigtige spørgsmål. Hvordan ser kurven ud for befolkningssammensætningen de næste 50 år? Er der tegn på, at personer (kvinder)fra muslimske gruppering gifter med vantro? Får man lov til at springe som frafalden eller bøsse? Er der plads til Korankritik ? Frygten holder for en stor del sammen på flokken. Det er skræmmende.

  Vi danskere diskuterer indbyrdes. Men hvor er kritikken fra moderate muslimer. De kan vel ikke være tilfredse.

 10. Af Ole Hangaard Poulsen

  -

  @Steffen Nielsen.

  Enig.

  Det undrer også mig, at der tilsyneladende ikke er moderate muslimer, der har givet sig tilkende og er trådt i karakter her på tråden. Frygt? Måske.

  v.h.

 11. Af Anders Bothe

  -

  Hvad hulen er det Søren mener med


  På den anden side er det ikke uset. I slutningen af 60erne brugte bl.a. politiet i Los Angeles (LAPD) at lade rockere slippe igennem politikæderne, og overfalde “hippier”, som rockerne dengang heller ikke brød sig meget om.

  Det er godt nok et mysterium for mig – måske er det han mener så vanvittigt at det er umuligt at forstå ?

 12. Af peter kocsis

  -

  jensen

  “Jeg mener ikke at du gør din religion og muslimske tro ære. Tværtimod udstiller du den netop som rigtigt mange opfatter den, i et hadsk og uforsonligt lys.
  Så, med dine konstante “i er sk… DF-racister”-holdninger og f.eks. “er de fine stuer i den grad blevet tilfækaliseret og forvandlet til en latrinkule,”, er du i hvert fald med til at forstærke min og måske også andres, i forvejen store utryghed ved islam, som en religion der faktisk står over den danske grundlov. Hvis de holdninger nedarves til børnene; ja, så går det vel galt.
  At du dermed bliver en dårlig missionær for sagen; det må du leve med – (og desværre vi andre med).”

  jeg vidste ikke jeg var muslim…

  Tak fordi du gør mig klar over dette overraskende faktum…

  Mine forældre har ellers altid forsøgt at bilde os ind at vi var kristne jøder eller
  jødiske kristne ,men jeg kan nu se at de har taget fejl..

  jeg vil straks kassere den gamle familiebibel og indkøbe Koranen….

  NB):Hvis ikke DF er en stinkende latrinkule, hvordan kan det så være at ingen vil røre partiet med en ildtang ude i EU, undtagen ekstremistiske psykopater?

 13. Af peter kocsis

  -

  Ferling

  “Reagan kaldte, med rette, Sovjet for ‘ondskabens imperium’ – og EU er skabt i Sovjets billede og bruger de samme metoder til at undertrykke befolkningerne.”

  GAGA

  Man mener at Stalin myrdede mindst 50 millioner sovjetborgere- hvor mange er det nu der er blevet henrettet af EU?
  vet henretet af EU?

 14. Af peter kocsis

  -

  Jonas Bæk

  “Diskusionen var om forholdene i Storbritanien, og om deres kontrol af indvandring.”

  Netop, og der er kriminaliteten halveret grund af den muslimske og på trods af den hinduistiske indvandring.

 15. Af peter kocsis

  -

  Jan jørgensen

  “Men Irak er befriet. Vi fjerner syge tosser i Afganistan lige nu.

  Og en dag vil de fleste i de nuslimske lande ånde lettet op, når islam er fjernet fra deres lande.”

  irak befriet? Du aner tlsyneladende intet om ,
  at Irak var et absolut SEKULÆRET land i under saddam hussein, inden regeringens og Df-slængets oliekorstog, og at ” befrielsen” af irak har medført at sunni og shia muslimer har startet en borgerkrig for at få magten i et irak, der uanset hvem der vinder vil blive gennemreligiøst og isalamis, i modsætnnig til tidligere…

  Så jeg tror mange imamer takker dig for denne kærkomne befrielse…

  og nu er du jo ikke ligefrem en person, der hænger dig overmåde meget i fakta, men hvordan kan det nu være at danske soldater bygger moskeer i Afghanistan ,hvis målet er at fjerne islam fra landet?

  des flere moskeer, des mindre islam??

  NB: du har desværre glemt at svare på mit spørgsmål om,at du også finder det rimeligt at kina slagter de demonstrerende tibetanere der også “ødelægger byerne…”

 16. Af peter kocsis

  -

  Ole Hangaard Poulsen
  9. juli 2009 kl. 19:35

  Ole Hangaard Poulsen

  “Det undrer også mig, at der tilsyneladende ikke er moderate muslimer, der har givet sig tilkende og er trådt i karakter her på tråden. Frygt? Måske.”

  hvis jeg var en moderat muslim ville jeg ikke drømme om at tilkendegive min mening på en blog hvor de de fleste af deltagerne er racistiske psykopater…

 17. Af Steffen Nielsen

  -

  Peter Kocsis

  Tonen ! Peter

 18. Af peter kocsis

  -

  Ole Hangaard Poulsen

  “Hvis fødselsraten hos herboende muslimer er dobbelt så stor som hos herboende ikke-muslimer kunne det på lang sigt medføre et muslimsk overtal, der på demokratisk vis gennem flerhed kunne afmontere dansk demokrati. For så at indføre teokrati og præstestyre. Og således få oprettet en islamisk stat på oprindelig dansk jord.”

  ja, men det kræver jo at der bliver oprettet et muslimsk parti først.

 19. Af Steffen Nielsen

  -

  Peter Kocsis

  “ja, men det kræver jo at der bliver oprettet et muslimsk parti først.”

  Det er vel inger uoverskuelig hindring.

 20. Af Steffen Nielsen

  -

  Peter Kocsis
  Du skriver: “hvis jeg var en moderat muslim ville jeg ikke drømme om at tilkendegive min mening på en blog hvor de de fleste af deltagerne er racistiske psykopater…”

  Betyder det, at du ikke er psykopat?

 21. Af Jonas Bæk

  -

  peter kocsis

  “Netop, og der er kriminaliteten halveret grund af den muslimske og på trods af den hinduistiske indvandring.”

  Dokumentation for kausaliteten?

  Men naturligvis kun hvis det ikke er for meget besvaer!

 22. Af Søren Ferling

  -

  @ peter kocsis – 9. juli 2009 kl. 20:59

  GAGA

  Tak for at du udvider mit og måske også andres ordforråd.

  Man mener at Stalin myrdede mindst 50 millioner sovjetborgere- hvor mange er det nu der er blevet henrettet af EU?

  Jo, de lagde noget hårdere ud ovre hos Good old Joe og jeg forestiller mig også at EU vil bruge en mindre blodig omend så noget mere langvarig afviklingsstrategi. Den er jo sådan set allerede igang idet europæerne arbejder så voldsomt og forsørger så mange at de ikke får ressourcer til at få de børn de ville have. Hvad der vil skabe behov for yderligere ‘arbejdskraft’indvandring med endnu større forsørgerbyrder til følge.

  Det er et af aspekterne – et andet er at EU organisatorisk er opbygget i lighed med Sovjet, med et parlament, der ikke reelt er et parlament og et ikke-valgt organ, der har det meste af magten. Og dertil et mamut-bureaukrati, der heller ikke står til ansvar – og en jungle af andre organer somingen kender funktionerne for og ikke engang antallet – og de arbejder uden offentlige dagsordener og referater.

  Og sådan kunne man blive ved med korruptionen, lobbyismen, nepotismen osv.

  Og så er der deres menneskesyn, der omfatter racehygiegne og skal skabe et kontinent af mulatter efter Sarkosys mening.

  De er jo Oplysningsideologer, der er opsat på at ‘befri’ os fra forældede feudale forestillinger – det er vores lande, kulturer, religion, sprog og stort set alt andet af betydning for mennesker – og Oplysningsideologien har elitestyre som ideal – derfor den antidemokratiske opbygning og mentalitet.

  Der er ved at etablere sig et ny-aristokrati, der vil befri os fra den kultur vi ønsker at beholde og til gengæld indføre en ny-feudalisme – en slags teknokrati.

  Jeg hørte for et års tid siden i radioen en højere placeret dansk EU-forsker eller bureaukrat og hjan sagde netop at EU ønsker at være ‘den gode kejser’.

  Pointen er at får de først blandet mennesker godt sammen, er der ikke længere noget operativt ‘vi’ og derfor ikke mulighed for samlet politisk aktion og det er præcis meningen – som hos Uncle Joe.

  @ peter kocsis – 9. juli 2009 kl. 21:22

  irak befriet? Du aner tlsyneladende intet om ,at Irak var et absolut SEKULÆRET land i under saddam hussein

  Som hos ovennævnte Joe og i f.eks. Jugoslavien – de steder er der også religiøse stridigheder nu.

  Men det har du vel midler imod ?

  @ peter kocsis – 9. juli 2009 kl. 21:25

  hvis jeg var en moderat muslim ville jeg ikke drømme om at tilkendegive min mening på en blog hvor de de fleste af deltagerne er racistiske psykopater…

  Hvis de nu læser medicin eller psykologi, kan det måske være en del af turnustjenesten i psykiatrien eller give materiale til et speciale 😉

  @ peter kocsis – 9. juli 2009 kl. 21:31

  Det gør det da for det første ikke – f.eks. de hollanske partier har i vidt omfang bøjet sig for den muslimske stemme – smed f.eks. Hirsi Ali ud en tid – og for det andet kan sådan et parti jo dannes på et par måneder – eller man melder sig ind i et utopisk parti som RV eller EL og får det til at vokse. Vær nu ikke så fantasiløs.

 23. Af peter kocsis

  -

  Jonas Bæk

  “Dokumentation for kausaliteten?

  Men naturligvis kun hvis det ikke er for meget besvaer!”

  Ja, gerne, hvis først Ferling kommer med dokumenation for alle hans påstande jeg forgæves har bedt ham om at dokumentere…

 24. Af peter kocsis

  -

  Steffen Nielsen

  “Peter Kocsis

  Tonen ! Peter”

  når blogejeren som en forudsætning for debatten finder det en helt naturlig og acceptabel TONE, at nogle, som han sympatiserer med,kalder en anden gruppe for SJAKALER, altså ÅDSELSÆDERE, så er tonen allerede defineret som værende på kloakstadiet og kan ikke synke længere ned- jeg følger fuldstændigt og 100% TONEN.

 25. Af peter kocsis

  -

  Søren Ferling

  “Og så er der deres menneskesyn, der omfatter racehygiegne og skal skabe et kontinent af mulatter efter Sarkosys mening.”

  jeg forstår ikke helt hvad du og/eller Sarkosy mener?

 26. Af peter kocsis

  -

  Steffen Nielsen

  “Betyder det, at du ikke er psykopat?”

  Korrekt.

 27. Af peter kocsis

  -

  Stefen Nielsen

  “ja, men det kræver jo at der bliver oprettet et muslimsk parti først.”

  “Det er vel ingen uoverskuelig hindring.”

  Men det undrer mig bare at der nu har været muslimer i Danmark i 50 år og alligevel har de ikke dannet et parti…

 28. Af Martin Jensen

  -

  Kære Søren Pind,

  Du udviser det mod og det nærvær, der gør, at du befinder dig i en realistisk og konstruktiv dialog med dig selv, virkeligheden og andre mennesker.

  Ja, du går imod den strøm, som en del danskere er en del af, både kujonerne og de moderate kujoner.

  Den strøm, der kigger væk, den strøm man ikke kan stole på, når det gælder, fordi de har kigget så meget væk i processen, at de overreagerer den dag deres handling og hjælp behøves, den strøm, som har alle de politiske korrekte idealer og holdninger, men som ikke bakker op, når deres indsats virkelig behøves.

  Indholdsmæssigt rammer Jønke hovedet på sømmet. Hans personlige forhold er i den sammenhæng mindre afgørende, for hvis en person af anden etnisk herkomst med tilknytning til bandekriminalitet formåede at tale med samme klare røst og helt åbenbare fornuft, ville alle lytte.

  De udfordringer vi har i Danmark overgår race, hudfarve, ære og andre overfladiske og i virkeligheden dybt egoistiske (i nogle tilfælde dyriske) forhold.

  Det handler om frihed og retfærdighed, det handler om de højeste menneskelige idealer og det faktum, at disse er under angreb, herunder hvilket samfund vi overleverer til vores børn.

  At politikere, oponionsdannere m.fl. ikke tidligere har formået at sige tingene ligeså klart som Jønke, kan vel aldrig lægges Jønke til last.

  Manden – morder eller ej – er væsentligt mere intelligent, ærlig, modig og troværdig end den leverpostejsfarvede, frygtsomme, politisk korrekte gennemsnitsdansker, cand. whatever, som ikke har nosser til at se virkeligheden som den er, som ikke har mandshjerte til at forholde sig direkte til dét, der foregår foran hans eller hendes næse.

  Når det er sagt, er det indholdet, der tæller, og indholdet i manifestet er meget tæt på sandheden. Derfor er det konstruktivt i debatten. Vi står med nogle udfordringer, som Danmark ikke tidligere har kendt til. Derfor er det indholdet i dialogen, der betyder noget og ikke afsender eller adressat.

  Vores samfund, vores børns og ældres liv og fremtid er for vigtigere end den gængse og ødelæggende intellektuelle, bedrevidende retorik, der leder vores syn væk fra essensen.

  Mit bedste råd til alle, der vil demokratiet, er at melde sig ind i Hjemmeværnet, så vi kan være forberedte den dag vores indsats behøves. Det er alt andet lige bedre at vores holdninger repræsenteres via et forsvar, der gør det muligt for os at sætte os til modværge hvis der begåes vold mod uskyldige mennesker. Politiet er ikke tilstrækkeligt og løser langt fra samfundsopgaverne tilfredstillende.

  Når en person som Jønke pludseligt kan blive talerør for så mange, er det ikke kun hans fortjeneste, men også udtryk for at alt for mange kiggede væk i alt for lang tid, at alt for mange var alt for bange og alt for stressede. Vi må i stedet kigge op, ikke lade os underkue af voldsmænd, men stå sammen, forberede os, så vi kan undgå væbnet kamp og bevare dialogen.

  Derimod skal vi ikke forlade os på dialogen, da vi historisk set har nået et punkt hvor tilstrækkelig mange voldelige mennesker med flokdyrsmentalitet påfører uskyldige mennesker stor skade.

  Det er dette, at vi sammen skal ændre.

 29. Af peter kocsis

  -

  ferling

  “og for det andet kan sådan et parti jo dannes på et par måneder – eller man melder sig ind i et utopisk parti som RV eller EL og får det til at vokse. Vær nu ikke så fantasiløs.”

  den eneste muslim der er med i RV er KHader der jo har meldt sig ud- det stemmer ikke rigtigt med din teori om RV som et centrúm for det kommende kalifat…

  Og El har såvidt jeg ved også kun en eneste muslim…

 30. Af peter kocsis

  -

  Martin Jensen

  “Mit bedste råd til alle, der vil demokratiet, er at melde sig ind i Hjemmeværnet, så vi kan være forberedte den dag vores indsats behøves”

  Hjemmeværnet burde øjeblkkeligt nedlægges. Vi har ingen brug for denne ataviskke latterlige organisation af ølbællende og skydegale bodegahalvhjerner.

 31. Af Arne Hansen

  -

  JØNKE HAR RET!

  JEG VIDSTE IKKE AT HAN var dømt rovmorder, men opfatter ham godt nok som psykopat.

  Dette er imidlertid ligegyldigt. Min gamle mor, med 6 års skolegang og helt uden dannelse – var i stand til – for 25 år siden – at forudsige at når man lukker muslimer ind i det fredfyldte Morten Koch’ske Danmark, så ville dette være som at lukke ræve ind i en hønsegård.

  Professor can jur Ole Hasselbalck sagde det samme, blot med andre ord.
  Professor can jur Ole Espersen sagde det modsatte; han mente at Danmark sagtens kunne rumme op til 20 mil personer ialt, incl. 75% muslimer..

  Jeg nævner disse eksempler, for at vise at uddannelse/kultur og afstamning er helt uden betydning for at se tingene klart.

  Derfor er det ikke så mærkeligt at et dannet menneske som Søren Pind kan dele opfattelse med en rå rocker……

  De ser begge tingene klart!

 32. Af Steffen Nielsen

  -

  Peter Kocsis

  Det er først opportunt at danne et muslimsk parti i det øjeblik, demografien får det til at tippe.

 33. Af jenni christensen

  -

  Arne Hansen
  9. juli 2009 kl. 23:09

  @

  Han har papir på, at han IKKE er psykopat.

 34. Af peter kocsis

  -

  “Det er først opportunt at danne et muslimsk parti i det øjeblik, demografien får det til at tippe.”

  Så må de jo håbe på at muslimerne vil stemme på dem…

 35. Af Andreas Hansen

  -

  Jeg vil tillade mig at gå lidt væk fra hele rocker/muslimer-debatten, og i stedet slå lidt på “Ritzau er en flok røde hunde” – for lige at skarpvinkle din påstand lidt.

  For at mistænke hele Ritzau for at gå et særligt ærinde, når historien omhandler Pind, er i mine øjne uværdigt – og i øvrigt udtryk for en trist spin-metode i journalistik.

  Jeg har tilladt mig at kigge lidt nærmere på hele formen i dette angreb på min egen blog. Indlægget findes her: http://www.kommunikation.nu/?p=514

 36. Af Jan Jørgensen

  -

  @ Peter Kocis.

  Du skriver: “Hjemmeværnet burde øjeblkkeligt nedlægges. Vi har ingen brug for denne ataviskke latterlige organisation af ølbællende og skydegale bodegahalvhjerner.”

  Du taler så sort/hvidt om almindelige fornuftige danskere, der er rascister fordi de ikke kan lide den intolerante og fremmedfjendske islam kultur.

  Du klandrer os for ikke at vøre bløde overfor voldelige og kriminelle muslimer.

  Du taler om at se tingene nuancert.

  Og du skærer hjemmeværnsfolk over en kam.

  Jeg ser dig som en persom, der argumenterer, som fanden tolker biblen.

  Demagog!

  Jeg håber ikke Socialdemokraterne i dansk politik kommer i nærheden af indflydelse igen.

  Det kunne godt blive en del af en katestrofe.

  Jeg mener nemlig, vi KAN få brug for hjemmeværnet, når du skal hjem igen.

 37. Af Albert Nielsen

  -

  peter kocsis skriver 9. juli 2009 kl. 22:42
  “når blogejeren som en forudsætning for debatten finder det en helt naturlig og acceptabel TONE, at nogle, som han sympatiserer med,kalder en anden gruppe for SJAKALER, altså ÅDSELSÆDERE, så er tonen allerede defineret som værende på kloakstadiet og kan ikke synke længere ned- jeg følger fuldstændigt og 100% TONEN.”

  Two wrongs make a right?

 38. Af Albert Nielsen

  -

  peter kocsis

  Hvor mange år har du været medlem af Hjemmeværnet, siden du har et så indgående kendskab til det?

 39. Af Albert Nielsen

  -

  Vi véd godt, at Islam er meget differentieret, fx i Sunni og Shia Ali, men vis os nogle muslimer, som kritiserer andre muslimer for fx at tage Islam som gidsel for hængning af homoseksuelle, stening af voldtagne kvinder, bomber mod andre muslimer og versterlændinge. Her står alle muslimer forenet.

  En troende muslim kritiserer aldrig en anden muslim – uanset dennes handlinger – overfor en ikke-muslim. En af de meget få undtagelser er Naser Khader, som til gengæld lever under konstante trusler – regner vi de muslimske kritikere af muslimer i hele procent uden oprunding er antallet 0%.

  Det hævdes, at der i Europa, herunder Danmark er mange moderate muslimer. Hvor? Hvorfor tager de ikke til orde?

 40. Af Albert Nielsen

  -

  peter kocsis opfattes af mange som psykopat.

  Når jeg skriver sådan, er det i peters k’s optik ensbetydende med, at jeg sympatiserer med p.k

  Søren Pind skrev nemlig:
  “Kan en dømt rovmorder, hvem mange opfatter som psykopat, have ret?”

  og peter k konkluderer heraf: “når blogejeren …, … nogle, som han sympatiserer med …”

  Åbenbart er ‘logik’ for p.k. ensbetydende med at manden lo og gik.

 41. Af Bjarke Hansen

  -

  Kunne man ikke langsomt holde op med at provokere peter kocsis.
  Det må vel være tydeligt for enhver, at han har mistet jordforbindelsen.
  I menneskeværdighedes navn: Vend tilbage til emnet, og lad ham komme til sig selv!

 42. Af Albert Nielsen

  -

  jeg forstår dig, Bjarke, men det er bedst at skære en byld op og desinficere, ellers breder betændelsen sig.

 43. Af Ole Hangaard Poulsen

  -

  @Peter Kocsis.

  “ja, men det kræver jo at der bliver oprettet et muslimsk parti først”.

  Svar: Ja.

  “Det er først opportunt af danne et muslimsk parti i det øjeblik demografien får det til at tippe”.

  Svar: Hvorfor det? Måske nærmere tværtom for at være på forkant med udviklingen.

 44. Af niels hansen

  -

  ‘Sakset’ fra Politiken:

  Selv om skudepisoder ikke længere er en sjældenhed i København, er københavnerne nogenlunde rolige ved situationen.

  En Gallup-undersøgelse foretaget for Berlingske Tidende viser, at bandekrigen kun har fået få af de danskere, der færdes i hovedstaden, til at ændre vaner, når de bevæger sig rundt i byen.

  Godt 1.000 danskere er blevet spurgt til, hvordan bandekrigen påvirker dem.

  Og markant færre angiver, at konflikten har fået dem til at ændre vaner, end det var tilfældet, da Gallup spurgte om det samme i marts i år.

  Få undgår dele af byen
  Tendensen er endnu mere udtalt, hvis man ser alene på de interviewpersoner, der bor i hovedstaden.

  Af dem fortæller knap 60 procent, at de slet ikke har ændret adfærd i byen på grund af bandekonflikten.

  Godt 20 procent færdes overalt, men er mere agtpågivende end tidligere, og 16 procent afholder sig fra at færdes i visse bydele. For fire måneder siden angav godt seks ud af ti københavnere, at der var områder i byen, hvor de ikke ønskede at færdes.

  LÆS OGSÅ Danskerne frygter raceuroligheder

  Det får vicepolitiinspektør Kim Kliver, der leder Rigspolitiets Nationale Efterforskningsstøttecenter, til at rose københavnerne.

  Handler om narko – ikke om race
  »Befolkningen er selvfølgelig i stand til at agere på det, ansvarlige myndighedspersoner fortæller, frem for at lytte til en række parter, der har en anden agenda med deres udtalelser«, siger han.

  Undersøgelsen viser desuden, at ældre borgere er mere utrygge og i højere grad undgår visse områder i byen end yngre borgere, og at kvinder i højere grad end mænd har ændret deres vaner som følge af bandekrigen.

  Derudover tror danskerne ikke på, at bandekrigen handler om etnicitet.

  LÆS ARTIKEL Pind: Sjakalmanifest er »djævelsk velskrevet«

  Det er snarere andre – og mere lyssky – emner, indvandrerbander og rockere kæmper om. 73 procent af de adspurgte danskere angiver således, at konflikten efter deres opfattelse er en kamp om narko- og hashmarkedet, mens kun 15 pct. angiver, at en etnisk konflikt ligger bag skyderierne.

 45. Af Martin Jensen

  -

  Peter Kocsis:

  Det bedste, du kan gøre, udover at udvikle en humoristisk sans og faktuel viden, er at sætte dig et stille og roligt sted og observere dit eget sind, helst flere gange dagligt, vend blikket indad, i stedet for udad, som er øjnenes normale funktion og natur, læg mærke til den din vejrtrækning, stille og roligt, lad tankerne og følelserne komme og gå som bølger på et endeløst ocean. Dette vil give dig en refleksionsevne og en frihed, du vil elske for altid.

  Du vil indse, at det bedste vi kan bruge vores liv på at beskytte og hjælpe andre til et klarere syn, et mere lykkeligt liv med mindre lidelse, da alle har dette ønske. Når du erkender dette, opstår din medfølelse spontant i det øjeblik.

  Du vender nu din egen vrede udad, som sjakalerne, og fortabes i meningsløs og vildledende retorik, som ingen kan tage alvorligt, men kun trække på smilebåndet af, som når forældre smiler overbærende af deres barns morsomme handlinger.

  Hvad skulle der være i vejen med at drikke en øl, så længe man ikke skader andre, har man forstået første skridt på vejen?

  Næste skridt, som kan forekomme verdensfjernt, Peter Kocsis, fordi det rækker ud over din egennyttige næsetip, er at udvikle sig til at blive til gavn for andre. Dette er ambitiøst ud over manges horisont, men udvikler mere end noget andet.

  Præcis dette evner sjakaler ikke, da kun deres egne behov har ret. I flok føler de sig stærke og handler voldeligt og menneskefjendsk. Alene støtter de sig desparat til en middelalderlig fortolkning af en religion, skabt af en mand, Muhammed, uden ambitioner for andre end sig selv. Her finder de en trøst i deres eget ensomme, egoistiske selskab, fordi dette er anden måde at tilhøre en flok på.

  Jønke har ret i, at det eneste disse mennesker respekterer er styrke. Svaghed griner de af. Desværre har det danske samfund – i sjakalernes sørgelige, selvcentrerede univers – udvist svaghed i kraft af medfølelse og kærlighed.

  Den manglende faktor i ligningen er viden (wisdom or knowledge). Faktuel viden, facts, direkte erfaringer, konkrete tal, statistikker, viden om, hvordan ting er og dermed det rette grundlag for at gøre noget positivt, fremadrettet, fordi tingenes tilstand er kendte.

  Peter Kocsis, du vil inderst inde forhåbentligt være i stand til at se, at dette er et konstruktivt indlæg, positivt stilet til dig, fordi du har potentialet til at udvikle dig personligt. Som borger i Danmark har du fået mulighederne, og du kan vælge at bruge dem.

  Desværre er mange bloggere som dig. I kommer med små sure, stikkende, vrede, korte, uunderbyggede kommentarer, I agerer og taler vredt som kaktuser og ikke som de runde, bløde og kærlige mennesker, I også er.

  Smid masken, grib modet, tro på friheden og vær´ taknemmelig for, at du er vokset op i et fantastisk land som Danmark.

  Endnu bedre lad din taknemmlighed udvikle sig til positive handlinger for dig selv, andre og det land, der har givet dig mulighederne.

 46. Af Bjarke Hansen

  -

  @Albert Nielsen

  “jeg forstår dig, Bjarke, men det er bedst at skære en byld op og desinficere, ellers breder betændelsen sig.”

  Jeg havde den indstilling til ham engang, men
  han bliver stadig mere erratisk, og der er efter min mening brug for langt mere sagkundskab for at hjælpe ham, end vi kan tilbyde ham her på bloggen.

  Som det er nu lader han sig trække rundt i manegen og gør sig til spot, uden at nogen tager ham alvorligt.
  Det løser ikke hans problemer, og bidrager heller ikke til nogen saglig dikussion af bloggens emne.

 47. Af Bjarke Hansen

  -

  @Martin Jensen

  Godt forsøgt, men jeg tvivler på effekten.

  Fremtiden vil vise det.

  Har du noget at tilføje vedr. bloggens emne, eller skriver du en hilsen til Jønke i samme stil?

 48. Af Martin Jensen

  -

  Bjarke Hansen:

  “Har du noget at tilføje vedr. bloggens emne, eller skriver du en hilsen til Jønke i samme stil?”

  For det vågne øje har jeg sagt en del om bloggens emne i mine to indlæg.

  Nej, jeg ville ikke skrive samme hilsen til Jønke, da han er en ganske anden støbning end Peter Kocsis.

  Jønke er blandt andet kriminel, og lever et liv på kant med loven, men det ændrer ikke, at han kan have nogle gode pointer, og at han faktisk har en i positiv forstand veludviklet abstrakt tankegang. Det er som udgangspunkt kun det indholdsmæssige i Jønkes budskab, jeg forholder mig til. For det første, fordi han rammer plet, for det andet fordi jeg ikke mener, at man skal udelukke nogen fra en debat, uanset om de bærer prædikater som “rocker”, “2G´er” og whatever. Det er indholdet, der tæller og folk, herunder medierne er i deres gode ret til at ignorere ham eller andre kriminelle.

  En fordomsfri debat er sund, og der kan man godt tilslutte sig pointer, som er fremsat af en “outsider”, selvom man ikke bifalder outsiderens generelle etik.

  Umiddelbart bifalder jeg hverken sjakalernes eller rockernes etik, men da jeg ikke er hverken værdi- eller kulturrelativist, er jeg overbevist om, at man ikke blot skal smide alt problematisk ned i samme kasse og så kigge væk. Man må tage stilling til indholdet.

  Det er min forståelse at HA – i den tid jeg har kendt til dem igennem medierne – aldrig forvolder sig på uskyldige mennesker. Det giver et plus i bogen. Det er derimod min klare opfattelse at de såkaldte “sjakaler” er langt mere ligeglade med, hvem deres ondskab går ud over, så længe de kortvarigt får genetableret en selvkonstrueret dybt emotionel og egoistisk ære.

  Dette er en forskel, som jeg ikke mener, at man skal se bort fra, selvom begge grupper er kriminelle.

  Man kunne gå ind i en dybere sociologisk eller psykologisk analyse/profil, men det vil jeg undlade her, da jeg har givet min mening til kende, hvilket er mere end mange danskere har modet til at gøre i disse tider, hvor frygten fylder for meget hos mange og frihedsfølelsen for lidt.

  Afslutningsvist siger begrebet situationsetik mig en del. I den nuværende historiske situation er jeg derfor relativt større tilhænger af HA end “sjakalerne” af ovennævnte etiske grunde. Dog er jeg for begges gruppers vedkommende dybt betænkelig ved, at de skal styre vores samfund som tilfældet er p.t.

  Jeg så gerne et mere effektivt og modigt politi, som turde blande sig noget mere samt et stærkt Hjemmeværn med veluddannede folk der danner en rygrad og et forsvar i samfundet, så mennesker beskyttes, og så fortsat kan demokratiet udvikles.

 49. Af Bjarke Hansen

  -

  @Lars Hansen

  “fat det dog … ungdommen ta’ narko som aldrig før”

  Ja, det fremgår tydeligt af dit indlæg.

  Prøv igen, når suset er ovre!

 50. Af Bjarke Hansen

  -

  @Martin Jensen

  “Det er min forståelse at HA – i den tid jeg har kendt til dem igennem medierne – aldrig forvolder sig på uskyldige mennesker.”

  Nej , ikke så længe, de pænt betaler for deres nakotika.

  Begge grupper er dybt samfundsskadelige, og fortjener ikke at vi diskuterer, hvem som er værst.

  Din ide med hjemmeværnet er ikke uden meriter.

  Forsåvidt det kunne ske uden “civile tab”, ville der vel ikke være mange som ville savne dem, hverken sjakaler eller hyæner.

  Hvem har i øvrigt sat det rygte i verden, at Jønke er forfatteren til besagte manifest?
  Jeg personligt tiltror ham ikke den intelektuelle kapacitet.

Kommentarer er lukket.