Hvad nu hvis Jønke har ret?

Af Søren Pind 876

Kan en dømt rovmorder, hvem mange opfatter som psykopat, have ret?

Det har været debatteret, efter rockerklubben Hells Angels offentliggjorde det såkaldte Sjakal-manifest. Heri tilkendegives og beskrives og tegnes et billede af nogle mennesker – betegnet sjakaler – der opfører sig voldeligt, truende og nederdrægtigt. Nogle mennesker, som, forstår man, Hells Angels nu vil reagere imod.

Jeg vil i dette indlæg springe alle mellemregningerne over. For jeg er ligeglad med, hvem “man” er, når man siger noget – jeg vil bedømme udtalelserne, ikke afsenderen. Jeg er også godt klar over, at der er flere årsager til, Hells Angels med ét udtrykker sig ideologisk. På den anden side er det ikke uset. I slutningen af 60erne brugte bl.a. politiet i Los Angeles (LAPD) at lade rockere slippe igennem politikæderne, og overfalde “hippier”, som rockerne dengang heller ikke brød sig meget om.

Så jeg gider ikke forholde mig til mellemregningerne. Jeg vil hellere forholde mig direkte til det beskrevne. Og alt i alt må jeg – desværre – sige, at beskrivelsen ikke er meget af vejen. Så meget desto værre.

At et sådant udsagn fra en sådan sammenslutning kan få en sådan appel siger flere ting:

For det første er det djævelsk velskrevet. Der er en dyb appel i skrivelsen. Det er ikke underbegavede, simple mennesker, der har forfattet dette kampskrift. Men folk, der ved, hvad der rammer. Og hvordan.

For det andet er det udtryk for myndighedernes totale fallit. Jeg vil gentage det: Denne udvikling har jeg forudsagt i årevis – omfanget havde jeg dog trods alt ikke forestillet mig: At vi i 2009 skulle se rockere og mordere præsentere sig som samfundets beskyttere er forfærdende. Politi-ledelsen i særligt København har i årevis ment, man kunne snakke sig til rette. Og kunne undertrykke det virkelige rå billede. Well – i dag høster vi frugterne. Og de er ikke appetitlige.

I den mere kuriøse side så vi forleden, at en guldsmed, der var blevet overfaldet, havde lagt en videooptagelse ud af sine overfaldsmænd, og nu er blevet straffet med bøde. Er det egentlig mærkeligt, at flere og flere mærker magtesløsheden på nærmeste hold, når de hører hvad dem, der burde beskytte dem – politiet – siger offentligt, og samtidig ser en betændt skikkelse som Jønke optræde som samfundets vogter? Og er det mærkeligt, at flere og flere reagerer ved at ville kunne forsvare sig selv, skulle det blive nødvendigt?

For mig er det her sørgelige og nedslående konstateringer – men jeg synes, det er svært at bebrejde almindelige borgere. Jeg savner det land, og den plakat der hang i mit barndoms-udlandshjem, af ænderne der blev fulgt over gaden. Og jeg kan se, at de der burde forsvare det ikke gør det. Men fornægter kendsgerningerne.

I går lagde jeg følgende tekst ud som en note på min facebook-side:

“I går sad jeg med en af dansk politiks hotshots. Han var bekymret, han der altid havde haft en humanistisk indstilling til tingene – hans teenage-søn var blevet “racist”.Sønnen havde lært at tale på den “rigtige måde”, som han fortalte. Slog en utilpasset indvandrerdreng ham på skulderen svarede han ikke “hvad f. bilder du dig det – eller av, det gør ondt”. Nej, han svarede: “Undskyld jeg stod her”. Det var sket så ofte, så han havde lært at agere, så han ikke fik problemer.Han tilføjede samtidig, at det jo var velkendt, at drenge på 15-17 år ikke længere holdt fester i deres hjem – ikke engang i Gentofte, som han sagde. For der kom altid et par unge med indvandrerbaggrund, og krævede adgang til festen. Afslog man, vendte de kort efter tilbage med en masse, og hærgede og ødelagde både fest og hus.

Jeg kiggede på ham, og bemærkede, at det havde jeg meget svært ved at tro var sandt. Men han insisterede. Jeg synes, den slags ting har bedst af at komme ud i lyset. Selv har jeg i årevis advaret mod denne udvikling. Der er ingen tvivl om, at Jønke med sin retorik for tiden rammer mange – yngre – mennesker. Det her kan være en af årsagerne. Min gode ven bemærkede tørt, at om få år hyrer selv sådan nogen som os sådan nogen som Jønke til at passe på vores fester…

Jeg vil derfor gerne vide: Er der nogen her på facebook, der har personlige oplevelser af denne karakter? Er det her rigtigt? Fri mig venligst for jeg har hørt af en som har hørt om en. Jeg spørger, om nogen af min næsten 3.500 venner her på facebook selv – personligt – har oplevet lignende ting. I bekræftende fald, så fortæl det her. Der er brug for at myterne bliver slået ihjel eller at vi får gjort noget ved dem. Jeg lover at rejse sagerne politisk, hvis de holder vand”.

For mig er det en forstemmende og sørgelige erkendelse, at jeg aldrig før på min facebook har fået så mange reaktioner på et indlæg.  Med konkrete historier. Menneskeskæbner. Der tegner et klart og entydigt billede.

Der er aldrig for sent at ændre ting. I politik findes der kun halvlege – kampen er aldrig slut. Jeg har selv her og i det her oplæg, jeg blev bedt om at udarbejde for Venstre og som blev stærkt kritiseret, angivet, hvad jeg synes, der skal til. Men jeg må også indrømme, at det i lang tid har været op ad bakke. Sidst, jeg gik ud med en kritik af de bestående tilstande, var efter urolighederne hvor København blev sat i brand. Det var ikke et særlig behageligt forløb. Siden er nogle af de politikere, der stærkest kritiserede mig, blevet klogere. Men lige lidt har det hjulpet.

Det er tid at tage skeen i den anden hånd. Jeg vil f…. ikke leve i en verden, hvor jeg, når mine drenge når skelsår og alder, og skal holde fester med ligesindede, skal ringe efter Jønke. Hell no. Ikke i hundrede år. Så jeg insisterer: Kom nu – hvis mine tanker om hvad der skal til ikke virker, jamen så kom med noget andet – personligt tror jeg dog ikke, der er anden vej. Retsordenen må genetableres. Og angsten for at det er nødvendigt at gribe til selvtægt og bevæbning må fjernes. Punktum.

UPDATE: Har lige haft et kæmpeskænderi med Ritzau. Dette det førende nyhedsbureau i Danmark mener, at når jeg har skrevet, at “At vi i 2009 skulle se rockere og mordere træde frem som samfundets beskyttere er forfærdende” er det samme som “Rockere er samfundets beskyttere”. Det er jeg rasende over. Mediet har samtidig krænket min og berlingskes ophavsret ved at undlade at henvise til den korrekte kilde og samtidig citeret forkert. Men i sådan en situation er politikere magtesløse. Det er ikke første gang Ritzau har præsteret at opføre sig sådan. Også under urolighederne i 2008 blev mine synspunkter forvredet, og gjort til et generelt angreb på politiet, skønt det var politiledelsen, jeg skosede. Det udløst så i øvrigt en lang række ubehagelige reaktioner. Jeg har nu valgt at præcisere min tekst, skønt det burde være unødvendigt – ikke mindst når man læser indlægget i sin helhed – og skrive “præsentere sig som samfundets forsvarere” i stedet.

Det er svært at udlede andet, end at der på Ritzau er betydelig hang til at leve op til de afstemninger på journalisthøjskolen, hvor Enhedslisten og SF kan danne regering alene.

 Læs også denne hjerteskærende beretning om vold og mod fra det virkelige liv

876 kommentarer RSS

 1. Af Bjarke Hansen

  -

  Jønke, den nye Goebels?

  Jeg betvivler, at han har hjernen til det.

 2. Af peter kocsis

  -

  Albert Nielsen

  “Hvor mange år har du været medlem af Hjemmeværnet, siden du har et så indgående kendskab til det?”

  jeg har aldrig været medlem, men erindrer at da jeg var 15 år var der en fordrukken slagter i den lille by hvor jeg boede der spurgte, om jeg ikke ville være med i hjemmeværnet, og da jeg svarede at det havde jeg ikke lyst til,var hans argument den at ” der kan du ellers lære at skyde med maskingevær!”

  dette taler for sig selv og jeg behøves ikke ydeligere informationer om denne stupide chauvinistiske voldspsykopatforening.

 3. Af peter kocsis

  -

  Jan Jørgensen

  “Jeg håber ikke Socialdemokraterne i dansk politik kommer i nærheden af indflydelse igen.

  Det kunne godt blive en del af en katestrofe.

  Jeg mener nemlig, vi KAN få brug for hjemmeværnet, når du skal hjem igen.”

  du mener at alle socialdemokrater skal hjem igen?

  hvorhen hjem?

  Tror du ikke hjemmeværnet først vil skrabe dig op fra bodegagulvet, som tilsyneladende efter dine idiotiske indlæg at gøre er dit HJEM?

  Jeg mener nemlig, vi KAN få brug for hjemmeværnet, når du skal hjem igen.”

 4. Af peter kocsis

  -

  Martin Jensen

  “Peter Kocsis, du vil inderst inde forhåbentligt være i stand til at se, at dette er et konstruktivt indlæg, positivt stilet til dig, fordi du har potentialet til at udvikle dig personligt. Som borger i Danmark har du fået mulighederne, og du kan vælge at bruge dem. ”

  tsk for de smukke ord, men du glemte at fortælle mig hvad jeg skulle bruge hjemmeværnet til, medmindre deltagelse i hjemmeværnets dannebrogsvingende friluftbodega er en forudsætning for personlig udvikling..

 5. Af peter kocsis

  -

  # Albert Nielsen

  “Vi véd godt, at Islam er meget differentieret, fx i Sunni og Shia Ali, men vis os nogle muslimer, som kritiserer andre muslimer for fx at tage Islam som gidsel for hængning af homoseksuelle, stening af voldtagne kvinder, bomber mod andre muslimer og versterlændinge. Her står alle muslimer forenet.”

  hvor ved du fra at ALLE (2 milliarder) muslimer er forenet i dette?

  har du snakket med hver enkelt?

  eller er du kollektiv tankelæser?

 6. Af peter kocsis

  -

  # Albert Nielsen

  “men vis os nogle muslimer, som kritiserer andre muslimer for fx at tage Islam som gidsel for hængning af homoseksuelle, stening af voldtagne kvinder, bomber mod andre muslimer og versterlændinge. Her står alle muslimer forenet.”

  Hvis alle muslimer var forenet , hvordan kan det så være at overnævnte straffe kun praktiseres i et ganske enkelte de 56 af muslimske lande?

  hvorfor kræver ALLE dine forenede 2 milliarder af muslimer ikke , at disse straffe skal straks skal indføres i ALLE muslimske lande?

 7. Af peter kocsis

  -

  @Albert Nielsen

  “Det hævdes, at der i Europa, herunder Danmark er mange moderate muslimer. Hvor? Hvorfor tager de ikke til orde?”

  Måske fordi de i modsætning til DF-slænget der overvejende betår af småkriminelle bistandsklienter og alkoholiseret bodegastrøelse,
  har travlt med at passe arbejde og familie…

 8. Af Carl-Erik. Pedersen.

  -

  For mange år siden, blev jeg tvunget, grundet realiteter,at ändre mit menneskesyn på muslimer og Islam.
  Og realiteter, som et hvert menneske med en smule hjernekapacitet, ikke kunne afvise, kundgjorde, at muslimer, og Islam er fjender af vor vestlige verden, og vort demokrati!

  Da jeg ikke vil placere mig selv, i den katagori af indskränkede mennesker, der hjälper sine fjender, kan jeg kun henhölde mig til ordsproget, “at min fjendes fjende er min ven”, selv om jeg abselut ikke er tilhängere af kriminelle rockerbander!

  Men ved at erkende muslimer, og Islam som abselutte fjender, af vort demokrati, og alle etniske Europärer, vil jeg forbeholde mig retten til selvforsvar, mod enhver trussel mod mig og mine, af udefra kommende elementer, som ikke kan integreres i vort samfund, og som aldrig solidarisk vil deltage i vort demokrati;
  men tvärt imod vil pröve, at stille til med problemer, af enhver art, for simpelt hen at skade det land, der har taget imod dem!
  Ved ankomsten her til landet starter de fleste med falsk idenditet, hvilket selfögelig beviser vilke herlige mennesker de er!
  Vi står over for en fälles fjende, som skal bekämpes med alle midler, og jages ud af vort land, koste hvad det vil!

  M.v.h.

 9. Af Albert Nielsen

  -

  peter kocsis indlæg 10. juli 2009 kl. 23:07 fortæller vist alt om hans åndelige kapacitet.

  Han klager over, at andre generaliserer om fx muslimer, hvorefter han generaliserer om samtlige Hjemmeværnets ca. 50.000 medlemmer idag ud fra en enkelt isoleret episode, som udspillede sig engang i germansk jernalder:

  “da jeg var 15 år var der en fordrukken slagter i den lille by hvor jeg boede hvor jeg boede der spurgte, om jeg ikke ville være med i hjemmeværnet, og da jeg svarede at det havde jeg ikke lyst til,var hans argument den at ‘der kan du ellers lære at skyde med maskingevær!'”.

  Du glemte at medtage vikingernes hærgen, p.k

  Sådan.

  Færdig med at spilde tid på Einstein-p.kocsis og hans forvrængninger (af tekster).

 10. Af Jan Jørgensen

  -

  @ Kristian Andersen

  Du har ret. En person som Peter Kocis forsvarer kriminelle i sådan en grad, at det tenderer en tanke, at kriminelle har fortrin i samfundet. Og specielt de, der kommer fra arabiske lande.

 11. Af Bjarke Hansen

  -

  @ Kristan Andersen

  “Nazierne er godt igang på denne blog.”

  Interessant synspunkt, hvem mener du specielt, jeg har spottet et par ekstreme eksemplarer, men nazister har jeg ikke fundet ( lad os se bort fra kocsis, han er vel mere et psykiatrisk tilfælde).

 12. Af Kristian Andersen

  -

  Bla. bla. I DF idioter! I er jo Pia og Jønke’s skødehunde og så har i den frækhed, at sige at folk der har bare en anelse empati tilbage støtter “arabiske” kriminelle. Vrøvl og sludder der kommer fra folk uden reelle argumenter! Folk der hader anderledes udseend emennesker. Ordet er RACIST!

 13. Af Bjarke Hansen

  -

  @Kristian Andersen

  Jeg frabeder mig dine beskyldninger for at være DF. Vi deler opfattelse af de den gruppe i en sådan grad, at Flora Danica har beskyldt mig for at være uartig.

  Vil du acceptere, at bedømme folk udfra deres adfærd, og vil det være for meget forlangt, at kræve, at bandemedlemmer fjernes fra landet forsåvidt det er muligt og uanset deres oprindelse?

 14. Af Carl-Erik. Pedersen.

  -

  Jeg ser nu at den rendestens proletar til Kristian Andersen, tillader sig at kalde debattörer på blokken, for Nazister, og Rasister!

  Dette er de typispe muslimske arguménter, når de ikke kan imödegå udsagn i debatten.

  For at holde diskutionerne bare en lille smule sobre, vil jeg derfor anbefale, at man udlukker Kristian Andersen fra blokken, så debattörer kan slippe for at blive svinet til, af denne undelödedige venstre orienterede rendestens proletar!

  M.v.h.

 15. Af Carl-Erik. Pedersen.

  -

  PS. Skulle stå “underlödige”!

 16. Af Søren Ferling

  -

  Ang.: peter kocsis – 10. juli 2009 kl. 23:33

  hvor ved du fra at ALLE (2 milliarder) muslimer er forenet i dette?

  har du snakket med hver enkelt?

  eller er du kollektiv tankelæser?

  Det der er et typeeksempel på de argumentationsfigurer, undervisningssystemet bruger til at fratage eleverne evnen til at generalisere og kategorisere korrekt – og dermed fratage dem nogle af de væsentligste elementer i menneskelig rationel tænkning.

  Det psykologiske drivmiddel er udskamning og påføring af skyldfølelse.

 17. Af Bjarke Hansen

  -

  @Søren Ferling

  Vir prudens non cotraventum mingit!

  Brug din tid fornuftigere end ved at diskutere med kocsis! Han er udenfor therapeutisk rækkevidde.

 18. Af Bjarke Hansen

  -

  “contraventum”

 19. Af Carl-Erik. Pedersen.

  -

  Som tilläg til mine tidligere indläg her på blokken, vil jeg tillade mig at påstå, at samfundet har pligt til at beskytte sig mod Islam, som klart og tydeligt postulerer, at Islam vil overtage vore vestlige samfund, om ikke på andre måder, så ved en höj födselsrate!
  Derfor er det på höje tid at vi for alvor begynder, at repatriere vore herlige gäster fra Mellem-Östen, og Nord-Afrika!
  Ikke nogen steder i verden er det lykkedes, at intergrerer muslimer, i lokale samfund: men tvärt imod, skaber de ufred og konfrontation over alt i verden, hvor de opholder sig!
  Hvad i alverden får naive Danske politikere til at tro, at det kan lykkedes at integrerer muslimer i Danmark? På Balkan har man i et par tusinde år prövet, at integrerer muslimer i de lokale samfund, vilket så tydeligt ikke lykkedes, vilket de sidste uroligheder er et vidnesbyrd om!
  Vi skal derhen hvor Danske kvinder ikke mere skal behöve at blive tituleret som “Luddere”, af arabiske snothvalpe; men vi skal smide hele den pukkelryggede, degenererede muslimske befolkning, ud af vort land, og det helst med et kraftig spark i bagen, på vej ud!

  Apropos de Irakere der ikke kan hjemsendes til Irak, da de har opgivet falsk idenditet, til de Danske myndigheder, skal simpelt hen fängsles, til de kommer i tanke om, hvad de hedde, og hvor de kommer fra! Og selvfölgelig ikke löslades, för deres ID er bekräftet af Irak, og de er på vej ud i lufthavnen!

  M.v.h.

 20. Af Bjarke Hansen

  -

  @Lars Hansen

  Ja, nu du har bevist det!

  Når nakoen går ind, går forstanden ud – og den bliver ude!

 21. Af niels hansen

  -

  Diskoteksejer vil opdrage rigmandsbørn.

  På diskotek Hyttefadet i Gl. Skagen vil ejeren lære unge sjællændere om god opførsel efter deres hærgen i byen.
  Af Peter Schøler Print artikel Send artikel
  En ældre dame har fået sin glasdør smadret med en lerkrukke, og politiet har konfiskeret alt fra en stjålen trampolin til havemøbler ved besøg i de unge gymnasiasters lejede sommerhuse. – Foto: Thomas Borberg
  Læs også
  Rigmandsbørn hærger Skagen (14. jul.) Unge fra Nordsjælland skal ikke have lov til at skræmme livet af lokalbefolkningen, når de én uge om året mødes til gymnasiefest i Gl. Skagen.

  Det er beboerne, erhvervsdrivende og politi enige om.

  Og ejeren af diskotek Hyttefadet i Gammel Skagen igennem de sidste 34 år, Jarl Andersen, følger trop. Også selvom han tvivler på omfanget af »fjollestreger«, der berettes om fra toppen af Danmark.

  »Fjollestreger« eller drengestreger er muligvis en underdrevet betegnelse for de skader på deres huse, den ældre, fastboende befolkning i Gammel Skagen de seneste dage har kunne fremvise efter natlige besøg af unge hærværksmænd.

  LÆS ARTIKEL: Rigmandsbørn hærger Skagen

  En ældre dame fik sin glasdør smadret med en lerkrukke, og politiet har konfiskeret alt fra en stjålen trampolin til havemøbler ved besøg i de unge gymnasiasters lejede sommerhuse. Desuden foregår der omfattende gadepisseri- og råberi i byen, der uden for sæsonen er præget af kronisk stillezone.

  Har talt om at et tæskehold
  »Det er et gammelt problem, der er taget til i styrke. Det er meget utrygt for os, også fordi der slet ikke er politi i byen i weekenden om sommeren. Vi har snakket om at oprette et vagtværn, nogle har endda talt om et sende et tæskehold efter de unge. Det gør vi selvfølgelig ikke, men det fortæller lidt om, hvor store frustrationerne er«, fortæller Rogers Søgaard, en ældre fastboer i Gammel Skagen, til nordjyske.dk.

  Det er en tilbagevendende tradition, at unge med rødder i Nordsjælland drager til Skagen for at feste i uge 28. De unge kommer især fra fire sjællandske gymnasier, herunder kostskolen Herlufsholm og Øregård Gymnasium i Hellerup.

  Giver livsvarig karantæne
  Særligt én beværtning er ramme for nattens udskejelser i løbet af sommerugen – nemlig Hyttefadet i Gammel Skagen. Her holder diskoteksejer, den 65-årige Jarl Andersen, et fast greb om sit unge publikum.

  »Så sent som fredag nat fortalte vi hver og én af de unge mennesker, at vi ikke finder os i ballade af nogen slags. Jeg gav én livsvarig karantæne for at opføre sig fjollet«, siger Jarl Andersen til politiken.dk.

  Diskoteksindehaveren mener, at det er en lille, hård kerne, der står bag balladen, som ikke får lov til at udfolde sig i hans »butik«.

  Vil holde velkomstmøde til grisefest
  Men ejeren af Hyttefadet har et ansvar, når det nu er på hans grund, de unge drikker sig fulde, inden nogle begiver sig på hærværkstogt på vejen hjem.

  Det mener Jørn Grønkjær, en lokal erhversdrivende, der i en årrække har beskæftiget sig med turisme.

  »Det er jo en art grisefest, der foregår dér på Hyttefadet. Man kunne jo holde et velkomstmøde om pli i Skagen sådan fem minutter i tolv, inden festen for alvor går i gang. Hvis Jarl er parat, er jeg parat«, siger Jørn Grønkjær fra sin svigerfars hus i Gammel Skagen.

  »Det skal siges med et glimt i øjet. Dialog er altid bedst. Vi har jo alle prøvet at have haft en kæp i øret«, mener Jørn Grønkjær, der godt er klar over, at det kan være sin sag, selv med DJ’ens mikrofon som våben, at råbe en forsamling feststemte unge op.

  Vil banke i katederet
  Men der kan muligvis gøres et stykke præventivt arbejde uden for sæsonen, mener Jarl Andersen.

  »Jeg er klar til at tage til København på de fire gymnasier. På en eller anden måde har jeg da vældig lyst til det. Banke i katederet. Drenge! Opfør jer ordentligt«, siger bestyrer Andersen.

  Diskoteksejeren understreger endnu en gang, at han kun selv har hørt om balladen med de unge, »at de skulle have splittet to sommerhuse af«. Selv har han ikke set noget, og politiet har ikke henvendt sig til Hyttefadet.

  Trafikuheld vigtigere end hærværk
  Hos ordensmagten vil man dog overveje at føre skærpet tilsyn med det nordjyske ferieland.

  »Vi sender selvfølgelig en patrulje eller to til byen, hvis der foregår noget. Men hvis vi har et trafikuheld, hvor der ligger nogle kvæstede i et kryds, er det altså vigtigere end nogle, der river et skilt op af jorden i Gammel Skagen«, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Henrik Bech.

  Det er særligt i sommerferieugerne 28 og 29, at nordsjællændere valfarter til Jylland og Skagen. I uge 28 lejer unge gymnasieelever sig ind i områdets mange sommerhuse, mens forældregenerationen tager over ugen efter – den såkaldte ‘Hellerup-uge’.

 22. Af Henrik Jørgensen

  -

  Det er godt at se at retskafne unge, danske mænd i politiets fravær kan beskytte danskerne imod sjakaler i Tuborg Havn.

  Du må være stolt over din tillidserklæring, Pind.

 23. Af Thomas Knudsen

  -

  Ja, det ville være på sin plads med en kraftig afstandstagen til HA og AK81 fra hr. Pinds side, tak.

  Eller skal vi have en et samfund hvor erhvervsfolk from Riskær ikke kan udtale sig frit og der går private vagtværn rundt og tæsker tilfældige folk hvis de ligner udlændinge?

 24. Af T. Petersen

  -

  Man får næsten medlidenhed med Søren Pind over hans forestillinger om, at Jønke kan have ret, viser sig at være ønsketænkning, og at indvandrerbander og rockere ikke har noget at lade hinanden høre.

  Mon ikke Søren Pinds næste indlæg kommer til at hedde, “Hvad hvis nu Jønke er fuld af løgn”?

 25. Af julie køie

  -

  HVORDAN KAN SØREN PIND I DEN ENE BLOG SPØRGE, OM EN MORDER MON KAN HAVE RET, OG I EN ANDEN BLOG RETFÆRDIGGØRE AT MERE END 200 USKYLDIGE MENNESKER UDEN HJEM OG MED EN TRAUMATISERET FORTID UDVISES, MED EN ENKELT PERSON MED SAMME NATIONALE IDENTITET, SOM HAR BEGÅET LOVOVERTRÆDELSER, SOM EKSEMPEL?
  http://sorenpind.blogs.berlingske.dk/2009/09/21/den-pastaede-anstændigheds-grænseløshed/

  Søren Pind formår ikke at forholde sig til sine egen proklamerede moral og henvisninger til landets love og lige ret for alle.
  Det er spind, der skal støtte en politisk dagsorden, der konstant konstruerer et OS mod DEM-billede af virkeligheden.

  Din dagsorden Søren, handler jo ikke om at vi har love i landet, der beskytter den enkelte mod overgreb. Du kan ikke se, at en forbrydelse er en forbrydelse, uanset lovovertræderens baggrund, etnicitet, hudfarve med mere. Og du kan ikke se, at et almindeligt menneske vil krydse grænser og forlade sit hjem for at opnå et almindeligt liv.
  Du giver en morder ret og støtte udvisning af masser af almindelige mennesker, der kom hertil i håb om at møde menneskelighed.

  Det er derfor vi er mange, der ikke giver NOGET for dine såkaldte love og regler!

  De eneste ægte love er dem, man kan forstå med hjertet. Brug det!

 26. Af S. Nielsen

  -

  Søren Pind
  Du skriver på din hjemmeside:

  “Indvandrerbander følger efter og har medvirket til, at København – særlig Nørrebro – stod i flammer og skabte en landsdækkende kæde af uroligheder, hvis lige – 800 brande – vi ikke har set siden besættelsen. De styrer narkohandel[4], voldelige opgør, afgør om der skal være uroligheder eller ej[5] og er af rigspolitichefen udnævnt til den største trussel mod vores sikkerhed[6]. ”

  Og så nævner du navnene på enkelte danske ofre:
  “Flere spektakulære og grusomme mord har fundet sted. Her sidst Dennis, før ham Anton og før ham igen andre tragiske, tragiske skæbner,……”

  Hele din tilgang til problemstillingerne i Tingbjerg er så gennemsyret af racisme, og da du ovenikøbet forherliger dansk rockerbander for deres kamp mod indvandrere, så vil du aldrig kunne være en del af en løsning, men vil altid være en del af problemet.

Kommentarer er lukket.