Brutalitet

Af Søren Pind 352

Jeg er ikke humanist. Det er ikke for mig en skamfyldt erkendelse. Heller ikke en tilståelse. Men en stolt erklæring. Humanisme betyder, at man elsker alle mennesker på jorden. Det gør jeg ikke. Så godt et menneske er jeg simpelthen ikke.

Jeg synes ikke, det var en skam, at rumænerne, efter en summarisk rettergang, henrettede karpaternes geni, det arbejdende Rumæniens store fører, og hvad vrøvl, han ellers blev kaldt; tyrannen Ceaucescu. Eller for den sags skyld, at Irakerne hang Saddam Hussein. Jeg græder tørre tåre. Må de riste i helvede for deres ugerninger.

Danskernes vankelmod blev i denne sammenhæng udstillet af en meningsmåling, der viste et stort flertal mod dødsstraf, og samtidig en stort flertal der fandt det i orden, at Saddam Hussein led døden for en bøddels hånd.

Går jeg ind for dødsstraf? Nej. Jeg går ikke “ind for dødsstraf”. Men jeg er ikke modstander af, at de pågældende fik den skæbne de fik. Så er det sagt. Ligesom jeg meldte mig ud af Amnesty International den 11. september 2001 – for hvilken skæbne skal møde Osama Bin Laden, hvis han fanges af den vestlige verden? Skal han efter en række år i fængsel sættes på fri fod og gå frit rundt iblandt os?

Så er vi ude for Somalias kyst. Fire pirater holder en kaptajn for et dansk skib fanget. Og kræver en løsesum på over 11 millioner kroner. Omkring dem hele den vestlige verden i skikkelse af sågar atombevæbnede skibe. Impotente…

Denne farce har fundet sted længe nok. I gamle dage har selv danske flåder bekæmpet pirateri. Og med pirater var det op under rånokken. Slut. Det kan vi selvsagt ikke gøre i dag. Det faktum, der får Hillary Clinton til patetisk at tale om “et svar i det 21 århundrede”…

Men den tiltagende udstilling af afmagt og manglede vilje fører til en forøgelse af uvæsnet. Pirater, terrorister og andet pak tager sig selv til rette. Og ingen siger stop. FN udstiller igen og igen hvorfor organisationen hører det 20 århundrede til og ikke det 21. Og vi det samme.

Skal den vestlige verden overleve er den vestlige verden nødt til at vise vilje til overlevelse. Og vilje til at forsvare sig og sine. Den nuværende tilstand fører kun til anarki, vold og krig.

Det er tid at vise brutalitet. Hård, kontant og ubetinget.

352 kommentarer RSS

 1. Af Frode Steinicke

  -

  Hej Søren Brutal Pind

  Kan du så ikke bare som en start, helt brutalt fjerne den kriminelle narko- og berigelses kriminelle gangsterbande HA fra Danmark? 🙂

 2. Af Hard, Consistent, and Unconditional | Gates of Vienna

  -

  […] following op-ed by Søren Pind was published yesterday in Berlingske Tidende. Our Danish correspondent Kepiblanc, who translated it into English for us, notes that Mr. Pind’s […]

Kommentarer er lukket.